Prezidentas - tai vagis įstatyme. Žiūrėkite ne į prezidentinį kandidatą, o į tai kas yra jo komandoje ir kas jį finansuoja

Autorius: Simonas Kroydonas Šaltinis: https://www.facebook.com/simon... 2018-09-13 10:12:08, skaitė 1453, komentavo 18

Prezidentas - tai vagis įstatyme. Žiūrėkite ne į prezidentinį kandidatą, o į tai kas yra jo komandoje ir kas jį finansuoja

Ačiū visiems už sveikinimus mano draugai.Užblokuotos mano paskyros ir ši atsarginė paskyra buvo užblokuota ir niekada nebūčiau pagalvojęs,kad gimtadienį sutiksiu jau be paso,su apribota laisve,judėjimu ir griežtomis kardomosiomis priemonėmis.

O kas konservatoriams ir Prezidentūrai belieka.Jokia čia paslaptis jų statytinis iš viešųjų ryšių man perdavė informaciją,kad yra apskaičiuota,kad galiu įtakot 6.7% rinkiminių rezultatų.Apskaičiavo,ir kad Tapinas jaunesnysis,gali įtakot 14% ,Užkalnis 7.8%,bet esą jų skaitytojų elektoriatą,net 71% sudaro nepilnamečiai,o 90% jaunimas iki 25 metų,tuo tarpu 100 % Simonas Kroydonas skaitytojų yra pilnamečiai ir vidutinis skaitytojų amžius 45 metai,40 % pensinio amžiaus žmonės kurie dažniausiai ir lemia rinkimus.

Nežinau,kaip jie ten skaičiuoja,nuolat yra siūlomos keturženklės pinigų sumos už tendencingus straipsnius,bet visi kas mane žino-patvirtins.Nė už vieną straipsnį ir video nesu paėmęs nė cento.

Taigi,pažvelkime kartu atidžiau.Adamkus-Grybauskaitė-Nausėda.Šita amerikietiška-briuselinė linija stabiliai ir pastoviai finansuojama Skandinavų bankų pamažu naikina Lietuvą.

Žmonės emigruoja,bankai su teismais ir anstoliais žmones nuvaro ne tik į bankrotus,bet atveda dažną ir prie kilpos.Liberalizmas ir vartojimo kultūra,laukiniai vakarai,kova už būvį.Net pensininkai,ir tie naktimis kovoja vieni su kitais prie šiukšlių konteinerių,tik to jūs nematot.Jiems gėda dieną,valgyt jie nori.Juos sumuša benamiai,bomžai.

Štai ką aš matau Šiauliuose,kai girtas gryžtu iš barų,kuriuose geriu su bičiuliais atrodo ir normalias pareigas turinčiais,bet mūsų teisinės sistemos smaugiamais,feministinių žmonių terorizuojamais-parnešk pinigų,sūnus nori į Kanarus su draugais,o dukra nori naujo aifono,o žmona jau nebe graži,o stora su begale reikalavimų,o čia baruose jaunos,gražios studentės,kurios nori to dėmesio.

Kokia tauta,toks ir tautos vadovas.Grybauskaitė lezbietė,todėl ir pederastai internetinėje erdvėje siautėja,kelia tas savo vaivorykštines vėliavas,čigonai pjausto studentėms galvas,o mūsų kareivukai žiūri kaip amerikiečiai skaniai žiaumoja hamburgerius užsigerdami kokakola.Mūsiškiai tuo tarpu savo pietukus atsineša,nes valgykloj dažnam ir per brangu.

Dalia Grybauskaitė pačioje pradžioje pirmuosius du metus buvo nebloga prezidentė,o tada ji pradėjo mėtyti ministrus,mėtyti savo komandą.Visi kas ją iškėlė išmesti,ir sustatyti nauji.Tą patį padarė ir Brazauskas,Adamkus ir ji,ir Nausėda tą patį padarys.

Šiek tiek juokas ima iš tiek daug pretendentų.Pasakysiu taip.Jei žinot,kas investuos už jus 7 milijonus eurų prezidentinei kampanijai,tada jūs kandidatas rimtas.Skandinavų bankai investavo į Gitaną Nausėdą.Kažkada ir Grybauskaitė buvo miela šeimyniška,o dabar pažiūrėkite į ką jinai pavirto.

Gitanas Nausėda buvo Valdo Adamkaus štabo vadovas.Dalios rinkimų štabo vadovas buvo ex energetikos viceministras Romas Švedas. R. Švedas ėjo energetikos viceministro pareigas Andriaus Kubiliaus Vyriausybėje, tačiau 2011 m. rugsėjį atsistatydino dėl nesutarimų su Energetikos ministerijos vadovybe.

Ministerijoje R. Švedas kuravo naujos atominės jėgainės ir Ignalinos atominės elektrinės uždarymo darbus.Būtent jos komanda darė viską,kad Maximiniai nepastatytų privačios atominės jegainės LEO.LT.tai būtų buvęs Lietuviško kapitalo simbolis.

2009 metais kandidatai į Lietuvos Respublikos prezidentus

  • Dalia Grybauskaitė, nepriklausoma kandidatė. Įteikė 36 tūkst. 25 parašus.
  • Valdemar Tomaševski , delegavo Lietuvos lenkų rinkimų akcija. Surinko 36 tūkst. 981 parašų.
  • Loreta Graužinienė, delegavo Darbo partija . Surinko 33 tūkst. 575 parašus.
  • Algirdas Butkevičius, delegavo Lietuvos socialdemokratų partija. Surinko 32 tūkst. 417 parašų.
  • Česlovas Jezerskas, nepriklausomas kandidatas. VRK įteikė 27 tūkst. 96 parašų.
  • Kazimiera Danutė Prunskienė, nepriklausoma kandidatė Surinko 25 tūkst. 58 parašus.
  • Valentinas Mazuronis, delegavo Tvarka ir teisingumas. Surinko 25 tūkst. 33 parašus.

Kaip matote jai nebuvo nė vieno stipraus konkurento,išskyrus Vladimirą Romanovą,kuriam nebuvo leista kandidatuoti,ir kuriam tuo metu patarinėjo Vidas Mačiulis kuris issiurbė visą informaciją apie jį ir pateikė mūsų spec tarnyboms,o Grybauskaitei laimėjus rinkimus Romanovui teko sprukti į Rusiją.

Pirmasis turas vyko 2009 m. gegužės 17 d. Rinkimuose dalyvavo 1 391 960 (51,71 %) registruoti balsuotojai. Antrasis turas nevyko, nes D. Grybauskaitė surinko daugiau nei 1/3 visų rinkėjų balsų ir rinkėjų aktyvumas siekė daugiau nei 50 %.

Pagal surinktų balsų skaičių ir skirtumą nuo antrojo kandidato Dalios Grybauskaitės pasiekimas laikomas rekordiniu nepriklausomoje Lietuvoje. D. Grybauskaitė daugiausiai balsų iš visų kandidatų gavo 56 Lietuvos savivaldybėse iš 60. V. Tomaševski laimėjo Šalčininkų (66,86 % visų balsų) ir Vilniaus (49,94 %) rajonuose. Vilkaviškio rajone nugalėjo A. Butkevičius (52,11 %), o K. D. Prunskienė surinko daugiausiai balsų iš visų kadidatų Visagino savivaldybėje (33,74 %).

Kaip ir visada per rinkimus sistemingai strigo kompiuterinės sistemos,nes Vaigausko pareiga buvo užtikrinti nupirkto kandidato garantą.Kaip Obama su Hilarry Clinton,taip Dalia susitarė su Butkevičium,kad atiduos jam ministro pirmininko postą,kas ir įvyko,nes Butkevičius su 11% liko antras.

Įdomi detalė.

2009 metais Dalios Grybauskaitęs štabui vadovavo nepartinis teisininkas Vitas Vasiliauskas.Jis nuo kovo 12 dienos rinkimų laikotarpiui sustabdys savo veiklą advokatų kontoroje „Lideika, Petrauskas, Valiūnas ir partneriai LAWIN“. V. Vasiliauskas kartu su D. Grybauskaite yra dirbęs Finansų ministerijoje.Dabar Vitas Vasiliauskas yra Lietuvos Banko šefas.

V.Vasiliausko pavaduotoja rinkimų štabe buvo Jovita Pranevičiūtė.Užsienio reikalų ministerijos trečioji sekretorė tada sustabdė savo veiklą diplomatinėje tarnyboje.Iždininkės pareigas ėjo Jolanta Žutautienė, iki tol dirbusi D. Grybauskaitės padėjėja Europos Komisijoje.

Štabe taip pat talkino Lietuvos jaunimo organizacijų tarybos biuro atstovė Gaja Bartusevičiūtė, koordinavusi kandidatės D. Grybauskaitės susitikimus su visuomene, ir UAB „Agentūra Motif“ vadovas Liudas Zakarevičius, prižiūrėjęs interneto svetainę. Ieva Baubinaitė, savaitraščio „Atgimimas“ žurnalistė, štabe buvo atsakinga už savanorių veiklos koordinavimą.

D. Grybauskaitės rinkimų štabas buvo įkurtas nuomojamose patalpose Vilniuje, Pamėnkalnio 25-8.Apart Vasiliausko,Grybauskaitei laimėjus rinkimus visi jos bendražygiai jau pirmą mėnesį buvo praspirti lauk.

O jūs ar žinote,kas tarybiniais laikais buvo tiesioginis Grybauskaitės viršininkas.Atsakysiu-juo buvo Lietuvos komunistų lyderis Mykolas Burokevičius.Jis buvo LKP (TKSP) CK pirmasis sekretorius nuo 1990 m. iki jos uždraudimo 1991 m.

Buvo priešinimosi prieš LKP atsiskyrimo nuo TSKP lyderis, vienas 1991 m. valstybinio perversmo iniciatorių. 1994 m. sausio 15 d. su Juozu Jermalavičiumi sulaikytas Minske. Apkaltintas sausį-rugpjūtį rengus sąmokslą nuversti nepriklausomos Lietuvos valdžią, sunkių kūno sužalojimų organizavimu ir bendrininkavimu įvykdžius tyčinę žmogžudystę.

1999 m. rugpjūčio 23 d. už antivalstybinę veiklą nuteistas kalėti 12 metų kalėjimo, bausmę atliko Lukiškių tardymo izoliatoriuje-kalėjime, Vilniaus 2-siuose pataisos namuose ir Laisvės atėmimo vietų ligoninėje. 2006 m. sausio 13 d. paleistas paprašius ET Parlamentinės Asamblėjos narių, prašymą inicijavus Ukrainos komunistų partijos nariui Borisui Oleinikui. Gal reikejo Burokeviciui su Dalia leisti kartu valdyti Lietuva?

2009 metais Grybauskaitė pažadėjo sutvarkyti liustracijos įstatymą ir paviešinti KGbistus ir visus komunistus.Gavos taip,kad perrinkta antrai kadencijai 2015 metais ji 75 metais įslaptino KGBistų sarašus.Na aš atknisau,kad Vidas Mačiulis vienas jų,tai jis mane teisman padavė vėliau jis,net sugebėjo į Arvydo Juozaičio komandą infiltruotis,ir po to bandys Arvydą apdergti.

Mūsiškiai sako,kad Gorodeckis,Songaila irgi itin klastingi rezervistai specialiai infiltruoti į Arvydo komandą jam pačiam nieko apie tai nežinant.

Arvydas geras vyras buvęs Dalios kursiokas turėtų žinoti daugiau detalių.Nepatogūs klausimai Daliai buvo taranuojami administracinio aparato arba tiesiog ignoruojami.O kad nereikėtų antro turo,kai kurių rinkimų apylinkių darbo laikas neteisėtai buvo pratęstas iki 21 val.

Grybauskaitė žengė savo kolegų iš Rytų keliu.Ir nors ir taip laimėtų,bet nervai neišlaikė.Kūris Strasbūre tam ir buvo kaip garantas,jei kas ne taip.Vasiliauską pakeitė Masiulis.Vitui tapus Lietuvos banko vadovu,Eligijus atsisėdo į jo vietą.

„Zuoką kelia Icor ir Stonys, gal dar ir Mockus gali prisijungti. Pinigų turės daug. Mėgins paimti liberalesnįį rinkėją ir jaunimą. Reikės rimtos piarščikų pagalbos“, – rašė Masiuliui Grybauskaitė.

„Jie jau tikrai savo rinkėjus mobilizavo, padarė didelį darbą. Mes ryškinsime Balčyčio trūkumus, bet ne Maskva gąsdindami, o pabrėždami Balčyčio neapsisprendimą, neryžtingumą, gudravimą kandidatuojant į EP“, – 2014 m. gegužės 14 d. rašė E. Masiulis.

„DP vykdo agresyvia purvo kampanija pries Lietuva“, – rašė D. Grybauskaitė. „Kalbejau su PM del koalicijos pokyciu, tai neaisku ar gebes ir nebijos balsavimo Seime. Nes DP jau darosi destruktyvi“, – rašė D. Grybauskaitė. Geriau tvarkytis be įstatymo, kaip daro latviai. Įstatymas pritrauks EK dėmesį ir turėsime bėdos. Tokio įstatymo palaikyti negalėsiu“, – rašė D. Grybauskaitė. Tarp adresatų be E. Masiulio nurodomas ir konservatorius Jurgis Razma.

2016 m. kovo 22 d. prezidentė pradėjo domėtis S. Skvernelio karjeros perspektyvomis. Rinkimai į Seimą vyko 2016 m. spalį. „Tai Karbauskis pažadėjo Skverneliui matomai pirmą vietą sąraše ir pretenziją formuoti Vyriausybę“, – klausė D. Grybauskaitė.

Prezidentė netryško optimizmu dėl tokios perspektyvos. „Atsives policininkus, nores Seimo ar vyriausybes vadovo posto. Jau dabar yra pavojingas populistas, bus tik dideliu pagreičiu blogiau“, – rašė D. Grybauskaitė kovo 22 d. Ji prognozavo, kad liberalams jis ir bus didžiausias konkurentas. „Ir ikalbekite socdemus, kad jis neturetu užimti ministro posto, jei pereina į nekoalicinę partiją“, – rašė D. Grybauskaitė.

Prezidentė 2016 m. balandį rašė įtarianti, kad socialdemokratai bando privesti procesą iki apkaltos jai ir kreiptis į Konstitucinį Teismą. „Nurodymas eina iš Premjero kaip kerštas už Vijūnėlę, žentą ir dukrą bei neva opozicijos palaikymą.Šiaulienė grasina, kad tas kas nebalsuos nebus įtraukti į rinkimų sąrašus“, – rašė D. Grybauskaitė.

Šalies vadovė dalinosi žiniomis iš Seimo. „Sabatauskas Seime žurnalistams pasakoja kaip Prezidentė „dreba ir bijo komisijos, nes bijo apkaltos“.Tai jų tikslas aiškus. Mano juristai ruošia kreipimosi į KT pagrindimą. Kai jie nubalsuos, tai perduosime jums ir konservatoriams. Manau, kad socdemai jau prarado nuovoką ir tiki savo sukurtomis legendomis. Gali visai susidirbti. Tas pirmas dešimtukas rodo, kad Sysas su Butkevičiumi ir co žlugdo partiją“, – rašė prezidentė balandžio 26 dieną.

Galėčiau pasakot ir pasakot,todėl dar kartą sakau,žiūrėkite ne į prezdentinį kandidatą,o į tai kas yra jo komandoje ir kas jį finansuoja.

Sistema čia labai paprasta.Kiekvienas sėkmingas kandidatas pasirinks tris svarbiausias gaires,kurias vėliau per visą kampaniją ir akcentuos.Pvz apie mokesčius,ekonominę pusiausvyrą,genderizmą.Tada sukurs savo judėjimą ir rebrandins jį.

Kampanijos vadovai turi duoti kuo daugiau autentiškumo.Čia jau pradeda veikti rašomieji džinglai,potekstės kaip MES GALIM,MES JĖGA,RUSAI NEBEPULS .Amerikiečių kalboje šūkiai yra paprasti ir trumpi,bet pas mus viskas kitaip.Pas mus twiteris taip ir neprigijo.Kodėl?

Jeigu Lietuviai būtų išradę SMS tai Nokia 3310 būtų turėjusi1000 simbolių limitą.O sloganai turi būti kaip AŠ RŪPINUOSI JUMIS,MAN JŪS RŪPITE,MUS TAI VIENIJA,Rinkiminiai šūkiai ateina kartu su paprastumu,nes žmonės yra apdirbinėjami kaip masė,kad sukurti vidurkį įtinkantį visiems.

Ko jūs galite tikėtis iš žmogaus kuris visiems nori įtikti ?

Ko jūs galite tikėtis iš klasės pirmūno?

Klasės pirmūnas neateis tau į pagalbą kai tau reikės surinkti gaują draugų muštynėms penktadienio vakare prieš tavo priešininkus.Tam reikalinga kariuomenė,todėl natūralu,kad kiekvienas prezidentas turi užsitikrinti jėgos struktūrų,kariuomenės,teismų,prokuratūros palaiminimą.

Prezidentas - tai vagis įstatyme. Prezidentas turi būti kokybiškas, atrodyti brangus,todėl vizualiai Darius Mockus iš MG-Baltic būtų Lietuviškasis Makronas.Prezidentas turi kalbėtis su visais ir pateikti atsakymus į visus užduotus klausimus,

Jeigu prezidentas pasako,kad klausimai turi būti iš anksto suderinti,tai ne prezidentas,o boba arba politinis gopnikas.Tiesiog taip yra.

Dabar atėjo hipsteriniai pederastiniai laikai.Prezidentas turi pažadėt,kad kiekvienas kačiukas ir šuniukas turės nemokamą valstybės finansuojamą šeimos gydytoją kuris jį nukreips pas atitinkamą specialistą.Kandidatas turi būti pasiruošęs lipt į medį ir išgelbėti nuo katino paukščiuką.

Kandidatas turi būtinai užjausti gėjus ir duoti jiems po bučiuką,būtinai išsiverkt laidoje ir papasakot kaip vaikystėje kandidatą vadino bybeliu.

Taip pat jei kandidatas vyras turi būtinai nufotografuoti savo vaikučio pirmajį kakutį ir savo žmonos pilvą kaip ji laukėsi savo mažučiuko,dar būtinai sakyt ,kad rusai puls,kad reikia atvežti kuo daugiau juodaodžių,musolmonų,kad visus žulikus susodins į kalėjimus,kad visiems duos po nemokamą butą Vilniuje,nemokamą išsilavinimą ir šiaip daug pinigų tiesiog už nieką duos ,ir pamatysite.Pensininkai su Vilniaus hipsteriais nubalsuos už šitą kandidatą-garantuoju.

JAV kandidatai rinkėjus visada gasdindavo rusais ir KGB,ir kad jie užpuls ir visus išžudys.Bet šitie metodai vakaruose jau nebeveikia,o Lietuvoje dar veikia.

Jau žmonės vakaruose žino,kad apelsinų fabrikuose negamina,o šokoladai nėra skinami nuo medžių.O ir žodis populistas-jau turi kitokią prasmę,nes populistais vadinami kandidatai laimėjimo atveju dažniausiai nuveikia daugiau ,nei ne populistai.

Dabar Šimonytė maivosi,nors tik laiko klausimas,kada paaiškės jos ir Mykolo Majausko jau tris metus trunkantis romanas.Užteks tų aičių,yčių.Ar nėra normalių Lietuvoje žmonių? O tai kas tada Snorą nacionalizavo ir sugriovė ? Ar čia tik vienos Grybauskaitės nuopelnas?

Kubilius, gabrielius, tapinas ir kiti visiems žinomo šūdino klano atstovai.Nieko naujo.Tapinai, eik suorganizuosi mitingą, kad nuverstų valdžią.Ar kai konservai ateinančią kadenciją bus valdžioj, irgi darysi mitingą ?

Juk vėl bus aptarnaujama stambioji pramonė, stambusis verslas,Žmogus vėl bus nustumtas į socialinius ir politinius paribius, ir vėl bus sėdima ir nesiimama nieko, kad būtų geriau Žmogui.

Visi įstatymai ir vėl bus priimami tik dėl interesų grupių. Pirma kadencija per nepriklausomybę, kai to nėra, kai dirbama žmogui.Nebus konservatorių remiamo prezidento,nebus ir problemos.

Kol kas rimčiausiai atrodo Arvydas Juozaitis.ir Zigmas Vaišvila.Juokinga,kaip konservatoriai stumia ant Ušacko,nors patys prorusiškiems rinkėjams jį užmetė kaip masalą.Ušackas-Chodorkovskio žmogus.