V.Putino gimtadienis

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://jonaskovalskis.com/201... 2018-10-09 19:03:18, skaitė 857, komentavo 3

V.Putino gimtadienis

1952 m. spalio 7 d. gimė Vladimiras Putinas.

Žmogus, kuris pakeitė pasaulį, privertė JAV-ES-UK-NATO karo nusikaltėlius, žudikus, agresorius, Vakarų kolonizatorius suvaldyti savo grobuonišką apetitą, parodė Vakarų “demokratizatorių”, sužvėrėjusių liberalų, išsigimusių kapitalistų tikrąjį žvėrišką snukį, o Vakarų kolonizatorių pavergtoms tautoms suteikė viltį išsivaduoti iš išsigimusių fašistų liberalų priespaudos.

V. Putino ir Rusijos dėka vis mažiau žmonių Žemėje tiki Vakarų globalistų prasimanymais, JAV ir Didžiosios Britanijos globalinėmis klastotėmis, totaliniu melu. Vėl Rusija stojo viena į kovą prieš Vakarų liberalų fašizmą. Kaip ir 1941-06-22. Ir , tikime, vėl nugalės ir iškels Pergalės vėliavą virš Reichstago Vašingtone, Londone, Briuselyje. Bet kokiu atveju, Rusijos branduolinė triada ir V.Putino išmintis vis dar laiko pasaulį virš bedugnės, į kurią žmoniją jau trečia kartą istorijoje stumia Vakarų kryžiuočiai, konkistadorai, kolonizatoriai, imperialistai, “demokratai”.

Įtakingiausias pasaulio politikas, žymiausias 21 amžiaus JAV/NATO karo nusikaltėlių gaujos tramdytojas, visų pasaulio sukčių, niekšų naktinis baisiausias košmaras, KGB pulkininkas, 17 100 000 kv. km ploto, didžiausios pasaulyje, valstybės Rusijos prezidentas, 8 dano dziudo meistras, 9 dano taekwondo meistras ir šiaip labai malonus žmogus Vladimiras Putinas šiandien švenčia savo gimtadienį.

Jūs galvojate, V. Putinas yra žmogus, kuris sėdi Kremliuje? Ne. V. Putinas – tai pasaulio visų geros valios ir padorių žmonių viltis, žmonių tikėjimas atgimimu, tikėjimas, kad pasaulyje dar yra įmanomas Teisingumas, tikėjimas pergale, tikėjimas, pagaliau, kad Žmogus – tai skamba išdidžiai.

V. Putinas – tai kiekvienas iš mūsų. Kiekvienas jame lyg veidrodyje mato save – genijus mato genijų, savo šalies patriotas V. Putine mato patriotą, o išdavikas išdaviką, fašistas fašistą, teroristas teroristą, liberalus vagis kyšininkas korupcionierių, o garbingas žmogus mato Garbę.

Su gimtadieniu, Prezidente, Nobelio taikos premijos laureate (ateityje), taikos ir saugumo Žemėje garante. Ir sėkmės Jums kovoje su JAV/NATO karo nusikaltėlių gauja už taiką pasaulyje!