Iškrypėliai demokratijos srutose

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/2018... 2018-11-26 16:12:50, skaitė 555, komentavo 0

Iškrypėliai demokratijos srutose

Paskutinės demokratijos mados atnešė naujų vėjų- vaikų atiminėjimą iš “smurtaujančių“ šeimų. Neslėpkime ir sąžiningai pripažinkime, dabartinė jaunoji kartą t.y mūsų vaikai auga iškrypeliškoje visuomenėje, nes per televizijos ekranus rodomas, smurtas, agresija, alkoholio, narkotikų vartojimas, vagystės ir pinigų troškimas.

Užsiduokime sau klausimą, ką tokią “švietėjiška“ kultūra gali teigiamo duoti besivystančioms atžaloms?

Pasekmės aiškios ir nereikia būti labai protingu, kad suprasti vieną iš pagrindinių dalykų, kad visa tai ką vaikas mato ir jaučia aplink save, tai jį ir formuoja. Šiuo atveju LR seimažmogių skatinamas per televizijas iškrypeliškas “švietimas“, yra pasekmė, kai tėvai nebesusitvarko su išprotėjusiais vaikais, kuriuos LR sistema juos užprogramavo ir “apšvitino“.

Tie patys kurie mūsų vaikus tvirkina per “švietimo“ sistemas, sukuria įstatymus, kad tėvai negalėtų nieko daryti su LR sistemos nukvailintais ir išprotėjusiais savo vaikais.

Paskutiniu metu madinga nuomonė tų, kurie už gėjų ir visokio kitokio demokratinio gėrio skatinimą, nes būtent nukvailinta ir ištvirkinta visuomenė yra pagrindinis šios sistemos resursas.

Tokie iš žmogaus pagaminti biorobotai tampa kapitalistinio vartojimo vergai ir tuštybių siekėjai, ko pasekoje valstybė žlunga, nes jie nesukuria pridėtinės vertės ir yra viso labo vartotojai kurie po savęs nieko nepalieka.

Vyras + vyras = -2, moteris + moteris = -2, tik vyras + moteris = 1,2,3…. . Dabartinė sistema, tai viso labo tėra valstybės susinaikinimo sistema, o ją palaikantys yra eiliniai idiotai.

Demokratijos privalumai

Jūs nepamirškite, kad gyvenate laisvoje ir nepriklausomoje Lietuvoje ir bet kada galite eiti nah… į visas keturias puses kur, tik akys mato.

Išeitis

Lietuvoje išeities nėra, jau per vėlu, nebent karas ir žmonijos perkrovimas (restartas). Galima kažkur bėgti, bet tendencijos rodo, kad demokratija sparčiai “veržiasi“ ir tas šalis, kuriose net baisiausiuose košmaruose nieks apie ją , net nesapnavo.

Tiems kam nepatinka mano išsakyta nuomonė, privalote mane gerbti ir toleruoti, arba tiesiog eiti nah… .

Vaidas Žemaitis