Padėtis Sirijoje komplikuojasi

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://jonaskovalskis.com/202... 2020-03-03 10:15:00, skaitė 715, komentavo 4

Padėtis Sirijoje komplikuojasi

JAV-NATO karo nusikaltėlių gauja 2011 metais surengė spalvotą revoliuciją taikioje Sirijoje, apmokė tūkstančius Al Kaidos islamo teroristų, apginklavo juos, finansavo, paleido islamo teroristus kariauti prieš Sirijos liaudį ir teisėtą šalies vyriausybę. Šita JAV-NATO samdinių gauja niokoja šalį jau beveik dešimt metų, vienu metu buvo užgrobę beveik 70 procentų šalies teritorijos, turtingus nafta ir dujomis dešiniojo Eufrato kranto rajonus, kuriuose įsitvirtinę JAV, ES, NATO, Izraelio ir Turkijos tarptautiniai nusikaltėliai vogė ir vagia Sirijos naftą.

Padėtis pasikeitė, kai 2015 metų rugsėjo mėnesį karą su JAV-NATO samdiniais islamistais įstojo Rusija ir jos karinės pajėgos ėmė mušti naujuosius fašistus taip pat, kaip ir 1945 metais Vakarų Europos fašistus ir jų kolaborantus įvairius Pabaltijo, Lenkijos, Ukrainos nacionalistus. Visi šie tarptautiniai nusikaltėliai, kaip ir 1945 metais, ėmė slėptis po savo patrono JAV sparnu ir ir Turkijos neteisėtai kontroliuojamoje Sirijos Idlibo provincijoje. Tokia okupacija, žinoma, negalėjo tenkinti jau dešimtį metų kovojančios su NATO agresoriais Sirijos. Sirijos karinės pajėgos ėmė spausti islamistus ir pareikalavo iš Turkijos išvesti savo janyčarus iš Idlibo.

Turkų sultonas Erdoganas pabandė įtraukti į aktyvius kovinius veiksmus ir JAV-NATO karo nusikaltėlius, tačiau Vakarų moralės pagrindinis principas teigia, kad vakariečiai gali kariauti tik prieš bejėges aukas ir jas apiplėšinėti tik tuo atveju, jeigu vakarų kryžiuočiams negresia būti nubaustiems. Rusijos buvimas Sirijoje JAV-NATO nusikaltėliams primena Stalingradą, raudoną vėliavą virš Vakarų Europos “demokratijos” simbolio Reichstago, Vietnamą, kur Vakarų Europos civilizacinės vertybės – vok, griauk, žudyk, grobk ir meluok, meluok, meluok – patyrė žiaurią akistatą su tiesa ir teisingumu, kur teko šviesiesiems europiečiams susimokėti už savo nusikaltimus žmoniškumui. VIenžo, “sąjungininkai” tarė erdogašai “Sorry, it’s not our trouble”.

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „ердоган рогатый“

NATO sąjungininkas Turkijos sultonas Erdogaša nutarė atsakyti europietiškai. Per JAV-NATO sukeltą humanitarinę katastrofą Sirijoje apie 10 milijonų žmonių buvo priversti bėgti nuo Vakarų demokratijos ir šviesos karių islamo teroristų žiaurumo, kurie iš tiesų buvo tik eiliniai degradavę banditai, galvų pjaustytojai, grobikai, žudikai, kankintojai. Turkijoje susikaupė ne tik gausios islamo teroristų-NATO samdinių pajėgos – agresyvių ir neturinčių darbo profesionalių žudikų pulkai, bet ir JAV-NATO agresijos prieš Rusiją aukos – 4,5 milijonų pabėgėlių, gyvenančių siaubingomis sąlygomis pabėgėlių stovyklose. JAV-NATO kolonizatoriai išsprendė problemą vakarietiškai – jie mokėjo po kelis milijardus dolerių turkams, kad šie uždarytų milijonus pabėgelių koncentracijos stovyklose, kur dėl antisanitarijos ir nuo nepakeliamų gyvenimo sąlygų žmonių laukė lėta mirtis. Kai NATO “sąjungininkai” atsisakė dalyvauti Turkijos pusėje Erdogano avantiūroje Idlibo provincijoje dėl grėsmės gauti svarų antausį nuo Rusijos karinių pajėgų, Erdogaša sužaidė va-bank – atidarė sienas pabėgėliams ir nelegalių emigrantų pulkai per Graikijos sieną plūstelėjo į Europą. Euronacių sąjunga pasiūlė Erdoganui papildomą milijardą dolerių, bet Turkijos paša išdidžiai atmetė pasiūlymą.

Šiuo metu situacija yra tokia. Pabėgėliai iš Turkijos plūsta į Europą. Graikijos pasienyje jau vyksta nelegalių imigrantų, kurių ne vienas turi nemenką teroristinės veiklos patirtį ir atitinkamą išsilavinimą, įgytą iš JAV-NATO instruktorių, susirėmimai su vietine policija. Austrijos vyriausybė pareiškė, kad nusiųs graikams į pagalbą savo policijos būrius. Prancūzijos prezidentas E.Makronas, svajojantis apie Napoleono šlovę, taip pažadėjo dalyvauti nelegalių imigrantų tramdymo akcijoje ir atsiųs žandarmerijos būrius. O Jungtinės Amerikos Valstijos ir toliau sau vagia Sirijos naftą dešiniajame Eufrato krante.

Atrodytų, viską galima būtų išspręsti labai paprastai, pagal JTO Statute, Tautų Chartijoje įtvirtintus principus. JAV sumoka reparacijas Sirijai  už agresiją prieš šalį ir pavogtą naftą rinkos kainomis. JAV-NATO karo nusikaltėlių gauja sumoka Sirijai už 10 metų trunkančią agresiją prieš šalį reparacijas, Vakarų nusikaltėlių kontribucijų suma būtų pakankama atstatyti JAV-NATO nusiaubtai Sirijai, apgyvendinti ten tuos milijonus pabėgėlių labai prabangiuose europietiškų standartų namuose.  Turkija atlygina savo nusikaltimais padarytą žalą Sirijai, Izraelis susimoka už savo teroristinę veiklą prieš Damaską ir grąžina su atitinkama kompensacija okupuotas Golano aukštumas. Ir Sirijoje bei visuose  Artimuose Rytuose ilgam įsitvirtina taika ir klestėjimas.

Tačiau – ne. Tokia įvykių seka kategoriškai prieštarauja JAV-NATO, Vakarų Europos, Izraelio civilizacinėms vertybėms – vok, griauk, žudyk, grobk ir meluok, meluok, meluok, – jokiu būdu neatitinka Vakarų kolonizatorių moralės normų, grubiai pažeidžia europietiškų kolonijinių karų taisykles. Taika pasaulyje paverstų Vakarų konkistadorus ubagais, priverstų vakariečius dirbti ir gyventi iš savo asmeninio darbo vaisiaisi. Ne, tokia našta baltajam žmogui, civilizuotam JAV-NATO plėšikui yra nepakeliama, todėl Vakarų gyvulių ūkis tęsia savo istorinę kruvinų užkariavimų misiją.

Tegul Sirijos liaudis ir toliau kenčia europietiškos civilizacijos vertybes. USA-NATO uber alles!!

O tuo metu Trys Rusijos Karinių kosminių pajėgų kariniai transporto lėktuvai „Il-76“ naktį iš kovo 1 į 2 nusileido Chmeimimo oro bazėje Sirijos Latakijos provincijoje. Per pastarąsias 72 valandas oro bazėje nusileido jau aštuoni tokio tipo orlaiviai.
Sirijoje Latakijoje, kaip pranešama, nusileido ir du Rusijos gynybos ministerijos lėktuvai Tu-154M, kurie atskraidino didelę grupę oro gynybos specialistų.

Vietiniai Sirijos šaltiniai praneša, kad geriausios pasaulyje Rusijos oro gynybos specialistų komanda padės Sirijos vyriausybei sukurti daugiapakopę (trumpo ir vidutinio nuotolio) oro gynybos sistemą, skirtą kovoti su teroristinės Turkijos bepiločiais ir pilotuojamais lėktuvais Sirijos Idlibo provincijoje, neteisėtai užgrobtoje Turkijos bei jos remiamų islamo teroristų . Taip pat į Siriją atgabentos papildomus priešraketinės ir priešlėktuvinės sistemos, kurias valdys geriausi pasaulyje Rusijos oro gynybos operatoriai.

Būtina pažymėti, kad visi lėktuvai atvyko į Siriją per Turkijos oro erdvę. Nežiūrint į Erdogano griausmingus grasinimus.

Galima drasiai teigti, kad smarkiai išaugęs Rusijos karinių transporto orlaivių aktyvumas Sirijoje yra susijęs su naujausiais įvykiais Idlibo provincijoje, kur Turkijos kariuomenė sulaužė Sočio susitarimus ir ėmė kovoti prieš Sirijos armiją islamo teroristų pusėje. Reikia tikėtis, Rusijos taikdarių gausus papildomas kontingentas greitai ir efektyviai nuleis ant žemės pasikėlusį Turkijos sultoną Erdoganą. Vakar visu greičiu į Tartusą atvyko Rusijos didysis desantinis laivas “Novočerkask” (BDK-48). Ir atgabeno, akivaizdu, ne pampersus, o kažką labai geležinio.

Американский авианосец вошел в Средиземное море

Per Didžiosios Britanijos neteisėtai okupuotą Gibraltaro sąsiaurį įplaukė į Viduržemio jūrą pasaulio teroristo Nr. 1 Jungtinių Agresorių Valstijų laivų eskadra su lėktuvnešiu Dwaitas Eizenhaueris priešakyje.  Šis JAV karo nusikaltėlių lėktuvnešis jau pasižymėjo Persijos įlankoje JAV-NATO kare skambiu pavadinimu “Audra dykumoje” prieš Iraką. Tada, kaip pamenate, JAV-NATO karo nusikaltėliai visiškai prasimanytu pagrindu užpuolė Iraką, suniokojo klestinčią šalį, pavogė jos aukso atsargas, kultūrines relikvijas, apie 600 mlrd dolerių Irako pinigų ir iki par šiol vagia Irako naftą. Nei demokratijos, savaime suprantame, nei žmogaus teisių, nei taikos Irake nerasi nei su žiburiu. Tokie JAV-NATO demokratai.

Prie Sirijos krantų šių NATO karo nusikaltėlių jau laukia Rusijos karo laivai, tarp kurių sparnuotomis raketomis “Kalibr” ir “Cirkon” ginkluoti fregatai “Admirolas Grigorovičius” , “Admirolas Makarovas”, povandeniniai laivai, pasiruošę nuleisti į Viduržemio jūros dugną JAV-NATO karo nusikaltėlių geldas.

Lenkijoje, Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, kitose ES kolonijose JAV-NATO okupacinės pajėgos vykdo provokacinius prieš Rusiją nukreiptus karinius manevrus “Europos okupantas-2020”, siekdami išprovokuoti III Pasaulinį karą ir paversti minėtas kolonijas radioaktyviu Mėnulio landšafto draustiniu. Prieš šią labai realią ir dabartinę ezgistencinę grėsmę taikai ir saugumui pasaulyje, kurią savo neatsakinga militaristine antirusiška politika kelia JAV, Vakarų Europos, NATO karo vanagai , nublanksta visos kitos grėsmės, pandemijos, koronavirusai ir Gretos Tunberg aimanos – grėsmė žmonijos civilizacijos ezgsitencijai yra JAV-NATO militarizmas, neokolonijinė ekspansija, prieš kuriuos kol kas sėkmingai kovoja tik Rusija.

JAV-NATO gyvuliai, kaip visada, žaidžia su ugnimi, čiabuviams linksma tikrai nebus. Kai klausysite kokį nors rinkimų į Seimą agitatorių, nacionalistą ar konservliberalą, apie Vakarų Europos civilizacines vertybes ir eurointegracijos naudą Lietuvai, neužmirškite  pabelsti sau per galvą tris kartus . Nei viena JAV-NATO kolonija nei karto nesuklestėjo dėl labai paprastos priežasties – tomis kolonijomis maitinosi, tas kolonijas plėšė ir todėl klestėjo Vakarų “demokratai”.

Karas yra taika. Vergija yra laisvė. Nežinojimas yra jėga. (Dž.Orvelas “1984”) 

2020 metų pavasaris JAV-NATO karo nusikaltėlių dėka prasideda labai agresyviai. Ar Rusijai užteks noro ir kantrybės gelbėti pasaulį nuo Vakarų fašistų dar vieno bandymo jį sunaikinti? Pamatysime. Jeigu tylėsime, tai labai greitai…

JAV_terorizmo_%C5%A1altinis.jpg

STOP US-NATO WAR CRIMES AROUND THE WORLD!

US-NATO WAR CRIMINALS TO NIURNBERG-2!