Skelbiama Pradžia ir Prisidėjimas naujajame fone – tai atnaujinto Atgimimo daigas

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/skelbi... 2020-03-14 12:33:00, skaitė 841, komentavo 0

Skelbiama Pradžia ir Prisidėjimas naujajame fone – tai atnaujinto Atgimimo daigas

Kuomet ekspertai.eu visuomeninių ir politinių procesų skyriaus vadovas Šarūnas Puidokas 2015 m. kreipėsi į visuomenę ir paskelbė Pradžią ir nutarė Prisidėti, daugumai tai buvo vilties ir susitelkimo ženklas – tai tapo moralinės revoliucijos pradžia, tiek Lietuvoje, tiek ir Rytų partnerystės valstybėse.

Taip, problemų šalyje dar liko, tačiau Lietuva nuo to laiko pasidarė dar geresnė, inovatyvesnė.

Akivaizdu, kad šis nesenstantis legendinis kreipimasis praėjus beveik penkeriems metams skamba dar aktualiau, kiekvienas išsakytas žodis įgauna dar daugiau prasmės spalvų ir vertybinių atspalvių.

Todėl ekspertai.eu siūlo atnaujintą šio kreipimosi versiją su visiškai atnaujintu fonu, kuris simbolizuoja beribę mūsų valstybės pažangą, veržlumą ir tikėjimą.

Ši versija atnaujintu fonu – tai naujas proveržio etapas pokyčių laikmetyje sėkmingai dorojantis su kylančiais iššūkiais ir grėsmėmis iš Rytų.

„Mano tikslas – telkti visuomenę imantis atsakomybės neatidėliotinai kurti geresnę Lietuvą“, - tąkart informavo Š. Puidokas.

Lygiai tokius pačius žodžius jis taria ir dabar, sėdėdamas visiškai atnaujintame, šimtmečių ir trisdešimčių švenčių laiko dvasią atspindinčiame fone.

„Skelbiu pradžią“, – gerąją žinią tąkart pranešė Š. Puidokas.

Lygiai tuos pačius žodžius jis taria ir dabar, būdamas naujajame fone.

Atnaujino fono projektas įgyvendintas bendradarbiaujant su Europos Sąjungos struktūriniais fondais, LR ministerijomis ir jų departamentais, kitomis svarbiomis institucijomis.