Rūta Janutienė: Kiek Grybauskaitė iš savo 8000 eurų pensijos pervedė labdarai kovojantiems su pandemija

Autorius: Rūta Janutienė Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/ruta... 2020-03-17 15:27:00, skaitė 1018, komentavo 23

Rūta Janutienė: Kiek Grybauskaitė iš savo 8000 eurų pensijos pervedė labdarai kovojantiems su pandemija

Įdomu, kiek ji pervedė? Kiek nebuvo gaila ? Ar pervedė pakankamai, kad kompensuotų žalą, jos ir jos mylimų užingridų padarytą „optimizuojant“ sveikatos apsaugą, naikinant rajonų ligonines, verčiant jas senelių namais, beveik be jokios medicininės paslaugos?

Viena slaugė 54 rizikos grupei priklausantiems senoliams. Ar pervedė pakankamai, kad rizikos grupei priklausantys ir jos su Šimonyte, Kubiliumi, Valinsku ir Co nuskurdinti pensininkai, minimalias algas gaunantys ir aną krizę ant savo pečių išvežę vargšai galėtų išgyventi karantiną?

Rūta Janutienė nuotrauka

Ji pervedė… 8000 eurų pajamų per mėnesį gaunanti pensininkė pervedė tiems, kurių sąskaita prie jos lobo bankai, monopolininkai, Europos sąjungos fondų parazitai.
Naujoje „Raudonojoje Dalioje“ parašiau liūdniausią skyrių apie Dalią ir tai, kaip jos globojamos interesų grupės pavertė Lietuvą iš energiją eksportuojančios šalies, į ją brangiai importuojančią vergę. Užsidarius sienoms sava atominė būtų didelių pajamų šaltinis ir nereikėtų rinkti aukų nususintai sveikatos apsaugai. Bet ji pasakė: „Abejoju“, o klapčiukai atliko visa kita.

Parašau apie tai, kaip ji pardavė Lietuvos interesus jau tada, kai „derėjosi“ su ES dėl Lietuvos stojimo, kai pardavinėjo už grašius Taupomąjį banką, kai užfundijo Vilniaus prekybai 79 mln., o Uspaskichą ir jo ofšorus persekiojusią Kauno mokesčių inspekcijos viršininkę jai tylint jos išmetė iš darbo, prieš tai atsiutę reviziją…

Kaip epidemiologai, norėdami įveikti virusą ieško to pirmojo užsikrėtusio ir nuo jo nuskaito užkrato DNR, taip ir žmonių bendruomenė privalo suprasti, kuo yra užkrėsta ir mokytis iš savo istorijos pasveikti nuo šito melagių melagės užkrato.

O gal jūs manote, kad nuo šitą virusą galima įveikti „natūraliai“ be tiesos vakcinos?

Rūta Janutienė