Jis tai padarė ! Putinas sugriovė vakarų vienybę

Autorius: Anno Šaltinis: https://cont.ws/@vv900535441/1... 2020-03-21 19:14:00, skaitė 1928, komentavo 22

Jis tai padarė ! Putinas sugriovė vakarų vienybę

Taigi - prasidėjo! Tiesa, jeigu nuoširdžiai, o ko slėpti ir gaila - viskas  čia pat ir baigėsi! Prasidėjo - tai apie Putino atakos planą, tikėkimės, kad niekas neginčija šio fakto - apie sugriovimą, ir net ko slėpti - bei vakarietiškos vienybės sunaikinimą. Ir baigėsi - čia apie Rusijos izoliaciją, sankcijas ir visa tai kas neapčiuopiama.

Todėl, kad visų pirma, jei jūs to nepastebėjote, Vakarams staiga tapo ne iki bausmių Rusijai už visas jos nuodėmes ir nemeilę nuostabiai Amerikos demokratijai, ir, antra - sienos to pačio dar vakar vieningo, o prieš savaitę nepajudinamo ir monolitinio Vakarų pasaulio - uždaromos tiesiogine prasme greičiau nei skrenda hipergarsinės Putino raketos paties Putino multikuose!

JAV uždaro įvažiavimą europiečiams, Vokietija, Austrija, Šveicarija ir net Ukraina - stato sienas greičiau nei Trampas savo sieną su  Meksika. Beje, Meksika - taip pat uždarė, tarp kitko pati, siena su paskutine supervalstybe! Ką čia ir bepridurti, Putinas, akivaizdu, 20 metų rezgė keršto planą naivioms Vakarų šalims, kurios atseit sunaikino Tarybų Sąjungą. Ir štai prasidėjo - valstijose jau kylo tokia panika perkant tualetinį popierių, kokios nebuvo ko gero net TSRS! Be reikalo, tikrai be reikalo jie pasmerkė laikraštinę spaudą iš anksto - vakarinis leidinys, ypač sekmadieninis, kokio nors „The Washington Post“ o-jo-joi kaip praverstu!

LzuqQvyt95YbRfz_Ufwnd-v6-gYHChJxa4-XA4NkOJrTh-u260bDKEyyUpjyFb4piSxwsO_qSDLzI-oM5aNX-d73bS2It7Ybwdu3ODBKCZgNsBJCHICode4IGj-Dcoc4ps1TwXKf
Amerikėnai masiškai išeina kakoti

Taip, taip, mokykitės, tskant, draugai Vakarų buržujai - kaip reikia pasaulį įsiūbuoti pasaulį! Vos per savaitę Putinas nusmukdė JAV ir Europos biržas, išvaikė NATO, kuri planavo didžiausias pratybas prie sienų su Rusija, panėrė Estijos supervalstybės ekonomiką į krizę, o dabar žlugdo Holivudą, nes Kanadoje ir JAV katastrofiškai krito kino teatrų lankytojų skaičius - ir tai, nes nematyti jokių kitų variantų, yra Putino kerštas už agentą Vainšteiną!

O taip pat - neskaitant uždarytų sienų visoje Europoje ir JAV, Putinas iki nulio sunaikina Ilono Masko imperiją, sulaužė JAV federalinio rezervo spausdinimo mašinėlę, nuvertina dolerį, bankrotina Vakarų popieriaus ir celiuliozės pramonę, kuri tiesiogine prasme dirba iš paskutiniųjų dėl aštraus „auksinio milijardo“ gyventojų ažiotažo tualetiniam popieriui ! Kokie dar šimtai milijonų, kuriuos pasakys,kad uždirbo šio naujojo lobio ir ar „žavesio“ gamintojai nelaimingiems Vakarų gyventojams? Ar galite tik įsivaizduoti kiek ilgai po tokių sukrėtimų reikės atsigauti tualetinio popieriaus pramonei?

X-5QFnWZIIWRAkSZqVB45I7gBf8nqzXaEKfyH7Hvn7XMBwusuB3Uhtz2krJvqq_m58mF1WesF_cNTJUbTroBPNFcD7BRdqZ3aDgatsZeDdqgIPQWxMI7aRqLQeUwNBq8GXh0VASg

Ir iš kur reikia tiek daug medžių paimti, tuo labiau, kad mes visi puikiai prisimenam kaip iki to Putinas padegė ir Kaliforniją ir Australiją - nėra jokių ribų čekisto niekšiškumui!

Och, žinoma, kad būtų buvę galima tiek popieriaus, ir dar į minininką „Donaldas Kukas“ savo laiku, kada aplink jį, daug iškentusi, rusų  lakūnai tai lėktuvais ratus suko, tai nuo kranto švitino, sėdintys už nepaprastai įdomių įrenginių valdymo pultų. Bet, žinoma, po daugelio metų archeologus vis dar kamuos klausimas, kodėl XXI amžiaus pradžioje JAV ir Europoje atsirado ne aukso veršio, ne „Tesla“ ir net ne „iPhone“ garbinimo kultas - o naujos, tualetinio popieriaus ritinio pavidalo dievybės garbinimo kultas. Nors reikėtų atkreipti dėmesį į du svarbius dalykus.

Visų pirma, nesvarbu kaip bevartytum elektroninę knygą, Vakarų buržujai per anksti palaidojo popierinę spaudą - dabar tai būtų gana gera parama, jeigu su „iPhone“ pasišviesti dar šiaip taip galima, tai jis vietoj tualetinio popieriaus rulono tualete  - kaip patys suprantate - kils problemų . Ir taip pat, antra, dabar JAV federalinė rezervų sistema į paskutinės supervalstybės ekonomiką varo niekuo nepadengtus šviežiai nupieštus ir šviežiai atspausdintus trilijonus, taip-taip, net ne milijardus, trilijonus dolerių!

V238y31m8PhFmVuEB2VXFV8riGtxcd19rK8CFVBKP3Obyn6QKA_qEKoRZamDpVzULBFr7I5g0wRbIVyIbD6lZ3fPuOibzFNhY75Nvcs0bzA-XPNi8rdDhZA_zKQ_QeUfYp-8yEjU
Tualetinio popieriaus gamyba pakilo į nerėgėtas aukštumas

Ir nors pas mums ekspertai apie prašmatnų ir platų gyvenimą Vakaruose, kur dabar, kaip matome, turtingas yra ne tas kuris turi jachta, bet tas pas kurį rūsys prikimštas tualetinio popieriaus,  rimtais veidais pasakoja, kad JAV produktus DALIJA NEMOKAMAI - nes kitaip jie suges, o buržujai ten turi žmogišką veidą, užduokite sau klausimą - kodėl pas mus (rusus, straipsnis iš Rusijos spaudos) nėra nieko panašaus? Ir, be abejo, yra teisingas atsakymas - Putinas uždraudė rusams panikuoti primindamas apie  Gulagą, nes ne veltui neseniai buvo sukurti nauji „Rosgvardijos“ padaliniai!

Ne, mes nejuokaujame,  o visai rimtai, kol JAV iš vieno pusės visur šluoja tualetinį popierių, o kitose parduotuvėse ginklus - taip pat yra simboliška, Rusijoje visa panika, jei taip iš vis galima sakyti - tik socialiniuose tinkluose, kur - tas akivaizdu - žmones ramina FSB agentai.

Tačiau grįžtant prie gudraus ir niekšingo  Putino plano sugriauti Vakarų vienybę - tęskime! Galų gale kur tai matyta, šito neįmanoma net įsivaizduoti - Europoje sienos uždaromos! O nelaimingoje Švedijoje, Karlsono tėvynėje - tai iš vis,  sunku šitą net įsivaizduoti Rusijoje - vanduo, paprastas geriamasis vanduo dabar yra ... įtrauktas į maisto produktų sąrašą!

Taip, NORMALIOSE ŠALYSE - Švedijoje vanduo yra įtraukiamas į maisto prekių krepšelį, kaip jums tai patinka - a ? Putinas davedė Švediją - didesnės niekšybės, ir tas akivaizdu, kad švedai nepatyrė nuo įsimintino mūšio netoli Poltavos!

Wasv4IphNlQ1FMaaC1JJbKIFe9tJ1iW4inMLVNcWN-5BjySTKT4F3g1L1eQ9oDk5Z6W8hHoqToHt7gV-fk2w6QtuNM_7QvIBIUK6kZ6iIN2bo3GuQUJSsy23aLHE_HhNii4R8dte

Tačiau jeigu jūs manote, kad tuo baisumai nelaimingam Vakarų pasauliui baigiasi - tai  be reikalo, kaip jau ne kartą buvo sakoma ir sakysime - 2020 metai prasidėjo nuo Putino išpuoliu iškart  kai tik išmušė Kurantai, ir toliau nebus geriau! Pavyzdžiui, kaip praneša mūsų specialusis korespondentas Michailas Chodorkovskis iš Londono - panašu, kad maistą Didžiosios Britanijos sostinėje superka Rusijos agentai!

Ponui Abramovičiui į vieną iš didžiausių jachtų pasaulyje gabena ir gabena  Putino oligarcho tarnai, saulėgrąžų aliejų, raudonus ikrus, brangų šampaną, taip pat - taip-taip-taip, žinoma, tualetinį popierių.

Visą tai, žinoma, mato paprasti anglai, ir pradeda panikuoti - maža jiems dar „Brexit“, tai dar ir paskutinius kas yra like paima iš panosės! Ir čia ne tik bokštus Solsberyje, bet staiga paaiškėjo, kad buvę Šerloko Holmso namai - daugiau nebepriklauso Konan Doilio šaliai!

eMMvXi7HmS1MRcV4nZl0MVEXfy3oCMWr9YikKyBt81yIrXqxkNL9iybr1kkE6DHyqCOB0TuYVh1zAz1IbU4oRmNZcW6WVe-AUfldya3Yl8OjP7AW2yC31UvOHygWYu5K4xx9vdyZ

Nemažai politikų paragino Didžiosios Britanijos valdžią išsiaiškinti, kam priklauso turtas legendiniame Londono Beiker-strit kvartale. Kaip įtaria Nacionalinė kovos su nusikalstamumu agentūra, šiuos namus "per kitus asmenis" valdo buvusio Kazachstano prezidento Nursultano Nazarbajevo šeima, praneša „Deili Telegraf“.

Žinoma, juk tai akivaizdu! Kazachstanas yra Nazarbajevas, Nazarbajevas yra ne tik nepakeičiamas Kazachstano vadovas, bet ir buvęs Kazachijos TSR generalinis sekretorius, o Putinas yra buvęs, o buvusių nėra - KGB agentas! 2 + 2 lygu karo metu aštuoniolikai, kaip kosinusas  ypatingos padėties atveju gali pasiekti 176 reikšmę, o tai reiškia, kad Putinas bando supirkti pamatines angliškas vertybes!

Taip, smūgis kurį smogė  Rusijos diktatoriaus vertybėm yra tiek pat baisus kiek ir niekšingas - ir, nors jau atrodė kaip dar  niekšingiau! Ir štai, kol JAV finansų ministras Stivenas Mnučenas ramina paskutinės supervalstybės gyventojus, kad nieko baisaus neatsitiko - neaišku, tiesa,  kam tada reikia skubiai prispausdinti kelis trilijonus dolerių per kelias dienas - griūna gerbiamo Ilono Masko ūkis, kuris dabar, matyt dėl Putino - negalės nugabenti kelių milijonų Žemės gyventojų į Marsą - ir štai dabar jūs žinote, ką reikia kaltinti dėl taip ir neatejusios laimės visiems mūsų planetos gyventojams!

zJtRIeEiqF2J_Kk5AtiK35YI7b98OY0NvkcQ0PuKayf5ghSe80qHnpfUFtWzhBLKd7KvuvBX4Z46hUMzDFcBZIAnwPD0jsXBR0RdQRZo5i267a7vAyxvsU3RNEQh6O0nGDj9hqo3

 Taip, taip - tai nėra atsitiktinumas! Naftos kainų kritimas, nusispjaut į tai, kad rusai dėl to nuskurdę rusai nenusipirks antro automobilio šeimai, jau privedė prie JAV skalūnų naftos gavėjus prie bankroto, ir štai dar vienas skambutis - 5,5 milijardo dolerių, kuriuos prarado dėl nestabilumo rinkose Ilonas Maskas, anot žurnalo „Forbes“ - tai juk  yra ir pinigai amerikiečių pensininkams, ir pinigai skrydžiams į Mėnulį, ir vystymas visam pasauliui ir visame pasaulyje - ir visa tai - sugadino Putinas !

Tačiau viso be to, kad Putinas išvaikė  NATO mokymus, privertė europiečius drebėti iš baimės namuose, nusmukdė vertybinių popierių biržas visoje planetoje ir Londone daveda gyventojus, supirkdamas istorinius dvarus ir tualetinį popierių - tiesiog dabar kenčia keli šimtai JAV karių dėl Rusijos prezidento! Ir ne, jų nėra Irake ir jie nesėdi apkasuose kituose karštuose taškuose. Virš jų neskraido Rusijos bombonešiai ir jie nesiruošia atakai! Viskas yra daug-daug blogiau ir nežmoniškiau - nes Putinas ir jo niekšiškumas - jie yra anapus gėrio ar blogio ribų!

XC2Zy4EzjlQCCyn7cfmRkeatw3O688WLTB7zsT1xqXzsams0AXKoGSItsfOlA7gfsLZYXSJ78f8dh2N2dCvXSTzmxundYQTXHGh4TGpyPl3ypcebAMV54SUSwkQAa_WEgkK2NsWS

Trečią dieną jūrų laivas „RESOLVE“ negali iškrauti amerikiečių karinės technikos  Nyderlandų uoste, skirtos „Defender 2020“ pratyboms. JAV ginkluotųjų pajėgų ginklais ir karine technika prikimštas  laivas jau tris dienas kursuoja Anglijos kanalo, tskant Lamanšo, vandenyse. O dar be viso to, JAV nutarė iš viso atšaukti planuojamą savo brigados permetimą per Olandiją, o „Benavidez“ laivas sustabdė amerikiečių technikos, kursi turėjo prasidėti vakar Vlissingeno uoste, iškrovimą. Prieš tai laivas keletą dienų prastovėjo nieko neveikdamas Olandijos uoste. Dar daugiau, netikrumas dėl karinės technikos iškrovimo terminų iš laivų BENAVIDEZ ir RESOLVE yra susijęs su trečiuoju  laivu - PATRIOT, kuris šiuo metu kerta Atlanto vandenyną.

Taip, taip, taip! Ir visi šie jūreiviai ir JAV kariškiai dabar jie - negali, kaip normalūs žmonės normaliose šalyse - pirkti tonomis tualetinio popieriaus, grikių, sauskelnių, saulėgrąžų aliejus, kondensuoto pieno ar bet kokių kitų svarbių dalykų, kurių  taip nevertina nesupratingi rusai, šluojantys iš įpratimo nuo lentynų neturtingoje Rusijoje  televizorius ir automobilius!

Taip, tam kad pasiliktų valdžioje AMŽINAI - PUTINAS PADARYS VISKĄ!