„Sveiki. Mes esame tie, kuriuos jūs penkerius metus dusinate sankcijomis. Mes atskridome jums padėti“.

Autorius: Arūnas Yla Šaltinis: https://cont.ws/@SirMaxMerfie/... 2020-03-23 11:17:00, skaitė 1084, komentavo 31

„Sveiki. Mes esame tie, kuriuos jūs penkerius metus dusinate sankcijomis. Mes atskridome jums padėti“.

Žinia, kuri dar prieš mėnesį atrodė neįtikėtina: Rusija išsiuntė į Italiją 9 transportinius IL-76 lėktuvus su kariniais medikais-virusologais, įranga ir net specialiaisiais „KAMAZ“ automobiliais, kurie gali dezinfekuoti teritoriją ir transportą.

Italijos ministras pirmininkas Džiuzepe Konte „pareiškė nuoširdžią padėką“ Rusijai už pasirengimą „pakaikyti Italiją tokiu sunkiu jai metu“.

Tik pagalvokite: Rusijos kariškiai atlieka taikų medicininį desantą NATO šalyje, kurios teritorijoje yra karinio aljanso strateginės bazės. Ir dėl to, niekas NATO irštvos Briuselyje net neklausia - ar tai galima padaryti? Ir pati irštva apdairiai nutyli, nenorėdama užsirauti ant grubumo.

Ir tai tik viena iš geopolitinio štormo apraiškų, kurį sukėlė koronaviruso COVID-19 "pandemiją".

Žlunga iš pažiūros atrodžiusios nepajudinamos struktūros ir ryšiai. Po to, kada Vašingtonas pirmuoju savo sprendimu kovoje su "pandemija", atskyrė Europą nuo savęs (ir netgi pabandė perpirkti vakcinų gamintoją iš Vokietijos, o piratiškai iš Italijos išvežt 500 000 testavimo komplektų), tapo iki spengimo akivaizdu: išgarsintas ir apdainuotas „atlantinis solidarumas“ - yra tik kvazi-okupacinis Europos kontrolės įrankis. Kada reikia irankį naudoja. O ištikus bėdai jis yra be gailesčio paaukojamas.

Kalbama, kad Rusijos medikai lipdami  lėktuvo trapu Italijoje, pasakė: „Sveiki. Mes esame tie, kuriuos jūs penkerius metus dusinate sankcijomis. Mes atskridome jums padėti“.

Geopolitinis mitas apie kažkokį didžiulį vienos euroatlantinės civilizacijos karą prieš valstybes-atstumtasias, įskaitant Rusiją, šios "pandemijos" nepergyvens.

Kad gyventi Europos Sąjungai pasveikti. 

Trumpai apie tuos, kurie keliauja į Italiją kaip cheminės apsaugos brigada

Rusijos ekspertų grupei vadovaujantis generolas majoras Sergejus Kikotas yra pagrindinis kūrėjas ir specialistas, naujausius specialių pavyzdžių apdorojimo sistemų panaudojimo srityje. Jis atliko užduotis organizuojant darbą sunkiomis Sibiro opos (juodligės) protrūkių epidemiologinėmis sąlygomis ir šalinti potvynių padarinius.

Papulkininkis Genadijus Jereminas - vedantysis mokslinių tyrimų centro mokslininkas, medicinos mokslų kandidatas. Antiepidemiologinių priemonių organizavimo ir vykdymo srities ekspertas. Turi patirties dirbant su tokiomis pavojingomis ligomis kaip Afrikinis kiaulių maras ir snukio-nagų liga.

Papulkininkis Viačeslavas Kulišas - yra apsaugos priemonių nuo biologinių virusinės prigimties užkrečiamų veiksnių kūrimo srities specialistas. Jis dalyvavo kuriant vakcinas nuo Ebolos, preparatus nuo maro.

Medicinos tarnybos papulkininkis Aleksandras Jumanovas, Karo medicinos S. M. Kirovo vardo akademijos docentas, medicinos mokslų kandidatas - dalyvavo kaip Rusijos karinių ekspertų grupės narys mobiliosios ligoninės dislokacijoje Gvinėjos Respublikoje tarptautinės kovos su Ebola karštine programos rėmuose.

Vedantis mokslininkas ir epidemiologas, medicinos tarnybos pulkininkas Aleksejus Smirnovas, medicinos mokslų kandidatas. Autorius daugiau nei 70-ies mokslinių darbų apie epidemiologijos tyrimus ir aktualių infekcinių ligų prevenciją. Aktyviai dalyvavo kuriant Ebolos karštinės vakciną.

 

O dabar reziume: 

 

Ką veiks išvykusi grupė:

1. Rinks informaciją apie urbanizuotos teritorijos užkrėtimo šio tipo virusais mechanizmus.

2. Testuos teritorijos išvalymo metodikas ir grėsmingų faktorių likvidacijos paveiktoje zonoje būdus.

3. Rinks informaciją apie pajėgas ir priemones, naudojamas tokiam darbui Italijoje (NATO šalyje).

4. Rinks informaciją viruso plitimo modelių prognozavimui.

 

Ir pats svarbiausias dalykas - Rusijos kariškių veiksmai leis:

1. Sužinokite realią tokio tipo virusų virusinės užkrėtimo pavojų.

2. Parodyti visiems, kad Rusija yra pasirengusi kovoti su galimu tokio tipo virusų panaudojimu. Greita ir efektyviai. Idant niekam iš Rusijos potencialių priešų net nešautų į galvą ką nors panašaus suorganizuoti pasitelkiant natūraliai plintantį virusą.

 

Bus atidirbama:

1. Operatyvinės grupės surinkimas per maksimaliai trumpą laiką (1 para)

2. Rusijos Gynybos ministerijos Kosminių-oro pajėgų karinės transportinės aviacijos lėktuvų pasiruošimas  (9 lėktuvai IL 76)

3. Grupės dislokavimas vietovėje.

4. Užkrėtimo likvidavimo priemonių panaudojimas užkrato židiniuose.

5. Kariškių apsaugos priemonių naudojimas.

 

Ir  visa tai įdėmiai  stebint NATO stebėtojams (o procesą stebės ne tik italai, bet ir 100% tai, kad ten bus ir britų, ir amerikiečių).

Savo laiku Sirijoje vykdant cheminio ginklo naikinimo operaciją Rusija parodė, kad cheminiai ginklai prieš juos neveiksmingi.

Taip pat Sirijoje Rusija  parodė, kad nenaudinga prieš juos naudoti diversinio-teroristinio karo priemones. (rusų specialių operacijų būrių reidus ir karinių kosminių oro pajėgų smūgius basmačių kuratoriai puikiai įsiminė).

Vienu metu Rusijos prezidento pranešime ir vėlesniais veiksmais, buvo parodyta, kad šiuolaikinės priešraketinės gynybos sistemos naudojimas prieš Rusiją yra bevertis, o naudojant radioelektroninės kovos ir oro  gynybos pajėgas jie praktiškai buvo įrodytas priešo sparnuotų raketų mažas efektyvumas.

Dabar Rusija pademonstruos, kad bet kokie bandymai prieš ją panaudoti biologinį ginklą yra beprasmiški.

Ir jie nelaukia jokio dėkingumo! Esmė ne jame.

1. Yra patikrinamos savo galimybes kovovinėje aplinkoje.

2. Įgyjamas argumentas diskusijose, kurioje dalyvauja tik supervalstybės. ( visokiems ten Nebenzi JT saugumo taryboje ir kitiems)

3. Galiausiai tuo yra pademonstruojama galia. Ir labai efektyviai. Tuo metu kada visas pasaulis sėdi užsidaręs visokiuose užkaboriuose, tik Rusija ir Kinija turi galimybes panaudoti savo galią ir priemones vykdyti veiklą tokioje unikaliame aspekte kaip biologinė grėsmė esant dideliam efektyvumo lygiui. O tuo, kad RT visą tai gražiai parodys galima net negalima abejoti.

Rusijos karinių kosminių oro pajėgų lėktuvų atvykimas į Italiją  suteikti pagalbą kovojant su koronavirusu