D. Bosas pasiūlė nepatenkintus karantino sąlygomis lietuvius uždaryti Lukiškėse ir „pavaišinti“ lazdomis

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/d-bo... 2020-03-25 08:57:00, skaitė 845, komentavo 2

D. Bosas pasiūlė nepatenkintus karantino sąlygomis lietuvius uždaryti Lukiškėse ir „pavaišinti“ lazdomis

Socialiniame tinkle Facebook Daina Bosas pasipuošusi tolerancijos spalvomis, sako, kad tolerancijos jau gana

Gal LGBT bendruomenei paramą demonstruojanti Ponia Daina Bosas nutarė pakeisti savo pažiūras? Nors Daina pasipuošusi savo paskyros nuotrauką vaivorykštės spalvomis kurios simbolizuoja lygybę, toleranciją, lojalumą vienas kitam.

Po 15min straipsniu „Vilniaus viešbutis jau pilnas sugrįžusiųjų: dalis – neblaivūs ir elgiasi agresyviai“ Daina Bosas pademonstravo savo pasaulėžiūrą ir visiškai atsisakė tolerancijos „kitokiems“.

Tai gal jau gana tos tolerancijos, viešbučių, gaiviųjų gėrimų buduliams? Normalius žmones atskirkite į viešbučius, o agresyviems pijokams, Lukiškėse keletą Deluxe double room su vaizdu į tvorą atlaisvinti? Ir dar lazdų lazdų, per kuprą.

Daina Bosas facebook

Ponia Daina, kur dingo jūsų meilė žmonėms kurie gal būt iš sielvarto išgėrė, o gal būt ir kai kuris padaugino. Panika, stresas, nuovargis… Jums tai turbūt svetimas jausmas ponia Daina. Kur dingo pagarba žmogui, kuris gal būt yra šoke? Kodėl juos būtinai reikia kišti į belangę, mušti ir žeminti?

Jūsų pasidalintame 15min straipsnyje rašoma, kad Vilniaus savivaldybė sukandusi dantis ėmėsi vykdyti Verygos įsakymus. O gal tamsta žinote kaip ponui Šiamašiui sekasi „sukandus dantis“ plauti milijonus, statyti nacionalinį stadioną? Uoj, atsiprašau, visai pamiršau, kad Šv. Šimašius taip pat už LGBT teises, todėl daugiau apie jį neberašysiu. Negalima! Šventas! Savas!

Ponia Daina, ar ne gėda? Pati iš kur atsiradote pas Bosą pašonėje… ir gyvenate prabangiuose rūmuose? Vaidinate pasaulį gelbėjančią ponią, bet iš esmės esate išlepusi „fyfačka“ važinėjanti prabangiais automobiliais, demonstruojate prabangą žurnalams apie niekus. Ar tai nėra puota maro metu? Protingi žmonės tai vadina – tuštybėmis.

Ponia Daina, negi jaučiate toleranciją tik gėjams ir lezbietėms? O gal rimtai persigalvojote ir stojote į „budulių“ pusę, kurie problemas sprendžia lazdomis? Apsiraminkite ponia Daina ir ramiau į visa tai žiūrėkite. Negi jūs ir šioje situacijoje bandote pasimaivyti?

Kantrūs mužikai šaisi laikais Ponia Daina, kantrūs!

Egidijus Paulauskas