Europietiškas grožis ir degeneracija-paprastas palyginimas

Autorius: Šturmuotojas Šaltinis: LDiena.lt... 2020-03-29 14:58:00, skaitė 1722, komentavo 3

Europietiškas grožis ir degeneracija-paprastas palyginimas

Europietiškas grožis ir degeneracija-paprastas palyginimas

Apačioje bus pateikiamos kelios iliustracijos,kurios padės suprasti,kas yra Europietiškas Grožis Ir Pseudo-Europietiška,liberal-kapitalistinių iškrypėlių mums primetinėjama degeneracija. Mus pavergė liberal-kapitalistiniai iškrypėliai, sėkmingai pavertė absoliučią daugumą Vakarų Europiečių į nemąstančių, visomis prasmėmis išsigimusių degeneratų krūvą ir dabar tą patį siekia padaryti su Lietuvių Tauta.

Šio tikslo įgyvendinimui jie meta milžiniškus resursus-visa medija visu pajėgumu kala žmonėms,ypač jaunimui į galvą,kad degeneratai yra sektinas pavyzdys, kad ištvirkimas, nužmogėjimas, egoizmas, debilizmas, kosmopolitizmas, nihilizmas ir panašūs, patys šlykščiausi dalykai yra siektinas pavyzdys.

Jei norime,kad mūsų Tauta išlaikytų šį-patį sunkiausią savo istorijoje testą, privalome tiek patys atmesti liberal-kapitalistinius ir demokratinius dvasios nuodus, tiek padėti tai pasiekti kuo didesniam kiekiui žmonių.

Prašau siųsti šio straipsnio nuorodą kiekvienam sau brangiam žmogui, kad jis kuo greičiau suprastų, jog reikia orientuotis ne į tai,ką mums per mediją primetinėja ją valdantys iškrypėliai, o į šiuo metu visu pajėgumu naikinamos tūkstantmečių Europos kultūros pėdsakus. 

Ačiū Dievui, mes išgelbėjom vakarus nuo Hitlerio!


"Jei visi žuvę sąjungininkų kareiviai galėtų pamatyti savo šalis dabar-
jie nedvejodami mestų savo ginklus ir kovotų kartu su vokiečiais".
Deividas Irvingas, Anglijos istorikas-revizionistas.