Antonas Blaginas: Mošiachas koronaviruso pavidalu?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2020-04-12 18:04:00, skaitė 1234, komentavo 3

Antonas Blaginas: Mošiachas koronaviruso pavidalu?

Remdamiesi tuo, kad žiniasklaidoje sukelta isterija dėl koronaviruso tarnauja tik priedanga Trečiojo pasaulinio karo, į kurį buvo įtrauktos absoliučiai visos pasaulio valstybės ir tautos, galime pasakyti: jei koronaviruso nebūtų buvę, jis vis tiek būtų sugalvotas, arba jį sukurtų dirbtinai!

Kadangi pasaulyje yra kelios branduolinės galios ir dvi iš jų, Rusija ir JAV gali sunaikinti ne tik vienas kitą, bet iš esmės visą planetos gyvybę, tai naujas karas tarp supervalstybių šiandien gali vykti tik ekonominiais metodais. Vienas iš ryškiausių karo ekonominiais metodais pranašumo pavyzdžių yra Ukraina. 1941–1944 m. Adolfas Hitleris su visu jo kraugeriškumu sumažino okupuotos Ukrainos gyventojų skaičių keliais milijonais žmonių. Šiandien ekonominiais metodais Ukrainos gyventojų skaičius sumažėjo beveik perpus!

Įdėmiai pažvelkime į pretekstą, pasitarnavusį pradėti globalų ekonominį karą. Štai čia daug-maž nuodugnus išdėstymas tema „Kas stovi už rinkų griūties?“

Šiame straipsnyje aš nenoriu konkretizuoti, kam būtent naudinga: a) – rinkų griūtis ir b) – visa šita isterija dėl koronaviruso. Todėl aš nieko neišgalvosiu! Mano pasakojimo „Didvyriai“ kalbės patys!

Tik visiems primenu, kad krikščionybėje pagrindinė dievybė yra Šventoji Dvasia (Kristaus tėvas), kuri gali nusileisti žmonėms ir suteikti jiems malonę. Tai yra pagrindinė dievybė - Dvasia - kurią įprasta vaizduoti ant ikonų ir bažnyčios freskų skraidančio balandžio pavidalu. (Anksčiau Šventoji Dvasia buvo vaizduojama kaip svastika).

Judaizme pagrindinė dievybė yra tam tikras Viešpats Jehova (Elohim Jehova). Pagal žydų legendą, jis turi siųsti žmonijai MOŠIACHĄ, kuris bus naujas Jehovos kūrinys, ir jam, šiam naujam kūriniui, bus suteikta ypatinga galia ...

Į ką šis Mošiachas su karūna ant galvos (naujasis karalius, kuriam lemta užkariauti visas tautas) turėtų nukreipti savo „ypatingą galią“, mes dabar sužinome iš šios religijos šalininkų. Jie visi vieningai sako, kad Mošiachas turi elgtis taip, kaip parašyta jų Toraje - įvyks kažkas, kad visi gojai (ne žydai) savo noru panorės tapti žydų vergais!

Netikite? Tuomet paklausykite patys:

https://youtu.be/yKGJff9x_c0

Žinomas Izraelio kabalistas Michailas Laitmanas apie koronavirusą:

- Vedantysis: „Tai yra, Jūs siūlote pasakyti AČIŪ koronavirusui?“

M.Laitmanas: „Būtinai! Būčiuoti jį! Štai jei jis aplink tave su savo karūnomis, tai pabučiuok jį!“

https://youtu.be/aCEB_qbJYjc

O dabar jūsų dėmesiui siūloma dienos naujiena: Koronavirusas JAV per parą nužudė virš 1400 (balandžio 9 d. - 1800, A.L.) žmonių (...)

O tuo metu JAV judėjai-chasidai toliau gyvena savo nerūpestingą gyvenimą ir tiki tuo, kad naujasis Jahovos kurinys pavadintas koronavirusu – sukurtas kenkti tik gojams, bet judėjų naudai.

https://youtu.be/iDd-v7SttYQ

Dar kartą skaitytojo dėmesį nukreipiu į žodžius žydo-kabalisto M.Laitmano: „Jeigu ne šitas virusas, tai mes artimiausiu metu tiesiog imtume kariauti!“

Antonas Blaginas: Mošiachas koronaviruso pavidalu?

P.S.

Dar viena tiesa iš JAV (iš Los Andželo)

https://youtu.be/jfBnsgtrOfU

Šaltinis: https://cont.ws/@antonblagin/1632981