Antanas Stugys. PANDEMIJA – VALDŽIOS UŽSAKYTOS GILTINĖS PABUČIAVIMAS

Autorius: Antanas Stugys Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/anta... 2020-04-19 09:46:00, skaitė 805, komentavo 2

Antanas Stugys. PANDEMIJA – VALDŽIOS UŽSAKYTOS GILTINĖS PABUČIAVIMAS

Dabartinis imperializuotas karantinas – kručiau kaip geležinė uždanga brežnevinio sąstingio laikais. Plaukite rankas ir nešiokite kaukes! Kojų galima nemazgoti – tiktai autus. Dažniau juokimės – stiprindami imuninę sistemą – patys iš savęs. Pasaulio rinkoje nukritus naftos kainoms – svajokime apie viską, tik ne apie sumažėjusio benzino kainą. Panika. Dabartinis gripas – tas pats tarybinių laikų O.R.Z. (Ostroe resperaturnoe zabolevanie).

Kai valdžia BLUSĄ išpučia iki dramblio dydžio – dėtis nėra kur. Slėptis nėra kur. STRAŠILKA (baubas) šimtaprocentinė: „Karunuotas virusas jau važiuoja autobusu. Karunuotas virusas jau lipa laiptais. Karunuotas virusas jau spaudžia tavo durų skambutį. Atidarai duris, o baubas sušukęs: – „Atiduok širdį“ griebia tau už kaklo. „Dinozaurų“ gaudymo ir naikinimo mechanizmas veikia puikiai. Taip dabartinė sistema atsikrato nebe naudingų žmonių balasto.

Viduramžiais, bažnyčia, nepatogius žmones apšaukdavo raganiais ir viešai sudegindavo ant inkvizicijos laužo. Dabar, priverstinis nurašytų žmonių kontroliavimas – karantinu. Svarbu prigąsdinti ir neleisti pakelti galvų. Sukiršinti vienus su kitais. Tuos kurie patepti, su tais kurie pasmerkti. Jei jau tave nurašė, – likutinį pelną turi atiduoti iki galo. Įsigalėjus reklaminiam virusui, nebegali eiti arti ir akėti savo geradario ir maitintojo – savo sklypo ir daržo. O tai būsimas pelnas prekybininkams.

O JEI PAVASARI NIEKO NESĖSI – VADINAS, RUDENI NIEKO NETURĖSI. Vadinasi, atėjęs prie rinkiminių urnų, – dar meiliau valdžiai į akis žiūrėsi. Vadinasi, santaupas pravalgysi – taip kaip komercinio dievo ir jo tarnų numatyta. Štai tau ir priežastis viso to Europoje siaučiančio košmaro. PATUŠTINTI. Fiziškai ir finansiškai. Taupumo liga sergančių lietuvių, ir kitų valstybių apatinių sluoksnių kontingentui kišenes ir užančius. Be politinių ir religinių tarpsluoksnių susitarimo tokie dalykai nedaromi.

Miestas ištuštėjo. Kaimynai savo keturkojus draugus „ant vėjo“ išvedinėja naktimis. Kaimynas kaimyną baigia suvalgyti akimis. Ieškodami simptomų, vieni kitus akimis nurenginėjame iki stringų. Iki globalinio kanibalizmo gal neprieisime… Valdžios remiami prekybininkai savo amatą išmano puikiai. Vaistininkai, tuo dar labiau gąsdindami, nuo žmonių atsitvėrė ekranais ir neperšaunamais šalmais – lyg nuo raupsuotųjų. Liko, dabartiniam prezidentui, buvusio prezidento finansiniam patarėjui, treptelėti tautai įsakymą, kad pinigų kupiūros – pagrindinis ir vienintelis užkrato šaltinis. Ir, visi ubagai, su matracais ir pinigų maišais ant pečių, išsirikiuos prie komercinių bankų durų. Nes valstybinio banko NĖRA.

Tie infekuoti pinigai, kurie per griežtai nustatytą terminą nebus pristatyti į koronafobų santaupų perskaičiavimui skirtas skalbyklas „didžiajai kišenių DEZINFEKCIJAI“ – bus įvardinti kaip nebegaliojantys. MA-KU-LA-TŪ-RA. Vienintelė planinė išeitis – BANKO kortelės. O kai vieną kartą pratęs karantiną, antrą kartą pratęs. Kai vienuoliktą kartą pratęs – ne barikadas statysime, ne kelius blokuosime, o patys paprašysime, kad nebekankintų, ir sutiksime su viskuo. To ir siekiama. Palaužt, sugniuždyt ir išdurt. Dabar vyksta pirmas ir labai svarbus lietuvių stuburų patikrinimas. Kiek jis patvarus?

Svarbu, žmogų priversti visiškai ir negrįžtamai atsiduoti bankui. Būtų idealu, jeigu jis nuo gimimo iki mirties vergautų: bažnyčiai, valdžiai ir bankui. Pagrindiniai to plano vykdytojai – du. Medicina ir teismai. Lietuvis, prigąsdintas ir įvarytas į kampą naujai perrengtų senu gripo virusu, bus verčiamas sutikti net su amžina finansininkų paspęsta vergyste. Patikrinkite šitą mažamokslio „eksperto“ įžvalgą po penkių, dešimties metų… Kai jau nieko pakeisti nebegalėsite.

„E. Paliokas. Iš USA žiniasklaidos – JAV valdžia išleidžia naują, „skaitmeninį“ dolerį, kurio kursas 1:1 su dabartiniu, bet kuriam nenumatoma „kiekybinių lubų“ – gamins jį be saiko ir juo „maitins, gelbės“ SAVO piliečius, tad jo kursas smuks lyginant su senuoju doleriu“.

Kadangi, savo jėgas ir gražiausius metus esu atidavęs kitai valstybei – buvusiai toje pačioje teritorijoje, mane, už dabartinės valstybinės paslapties išdavystę, „ilgosios rankos“ žinoma įvertins. Kadangi esu tik blusos didumo, tarybinius sapnus sapnuojantis feljetonistas, užsakytų prievartinių skiepų trumpinančių gyvenimą – nuo korona viruso, žinoma neišvengsiu.

O tada jau – finišo tiesioji… Karantinas – apdairi priemonė. Nepaspruksi. Nesvarbu, kad tu nejauti negalavimo simptomų. Geroji valdžia juos jaučia už mus. Todėl: užsispyrėlius, trumparegius ir bukapročius, – ims už rankų ir veš… į priešpaskutinio patikrinimo punktą – valdžios užsakytos giltinės pabučiavimui. Apačioms numatyta demokratija baigiasi ten, kur prasideda viršūnių interesai. Neisi į mobilius patikros punktus – pasirašyti po savo bejėgiškumu – atvesdins jėga, per prievartą! Pasauliniam blogiui uždėję „gėrio“ kaukę.

Tai yra maskuodamiesi „rūpesčiu tautos piliečių sveikata“. Aptiks virusą, ar jo neras – va čia tai bus loterija. Lojaliečių paieška, patikra ir atranka – prisidengiant humanizmo skydu – skaistykla gyviems. Dušeles bus leidžiama išsipirkinėti visomis valiutomis… – ne visiems. Neoficialiai mokėti bus galima visiems, bet rezultatas… bus tok koks bus. Už vietą po saulę – reikia mokėti. Už teisę kvėpuoti – reikia mokėti. Už norą būti kapitalistais – reikia mokėti. Kai reklaminė dramblio didumo blusa, pandemijos pavidale, jau lipa laiptais, – didelio pasirinkimo nėra. Nesumokėsi priverstinai-geranoriško reketo mokesčio – suklijuosi ląstus.

Kas nemalonu. Reklaminės košės persivalgę žmogeliai pakalba. Kad jeigu ne pandemija, – būtų buvęs karas. Nepasiginčysi. Valdžios susipyksta, o kvaileliai kariauja. Nepatogusis karas, savų prieš savus, pakutentų be išimties visus. Išskirus atskirus gudručius, iš anksto išlėkusius į pasirinktą bombardavimui nepasiekiamą vietą. Dabartinis situacijos variantas, yra patogesnis ponams ir jų atžaloms. Tiksliau, biedniems durnniukams kvailinti be jokio karo. Pandemija – ypač patogi opozicinių nedraugų naikinimui. Neribotam laikui ir neribotam skaičiui. Ir ką tu papūsi? Karantininis pavadėlis ant kaklo uždėtas, turi eiti…