Internete paskelbtas serialo "Princas" apie Britanijos karališkąją šeimą "tyzeris"

Autorius: SputnikNews.lt Šaltinis: https://sputniknews.lt/culture... 2020-04-22 05:51:00, skaitė 739, komentavo 3

Internete paskelbtas serialo

Planuojama, kad serialas, kuriame bus pasakojama, kaip princo Viljamo ir Keitės Midlton sūnus Džordžas gyvena rūmuose, bus išleistas šį pavasarį

VILNIUS, balandžio 21 — Sputnik. Serialo "Šeimos bičas" scenaristas ir prodiuseris Garis Džanetis (Gary Janetti) Instagram paskyroje paskelbė vaizdo įrašą iš naujo komedinio animacinio serialo "Princas" ("The Prince"). Jo premjera vyks "HBO Max" platformoje.

Princo Viljamo ir Keitės Midlton sūnus Džordžas įrašo vaizdo žinutę vartotojams. Joje jis sako, kad "saviizoliacija — tai sunku", ir ragina visus likti namuose ir palaikyti pozityvią nuotaiką.

"Mes visi pavargome būti įstrigę tuose pačiuose 775 kambariuose (turimi omenyje Bakingamo rūmai), o kažkas galbūt ir viename. Kiekvienam įvairiai", — juokauja Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos atstovas.

Tikimasi, kad šou bus išleistas šį pavasarį. Jame bus pasakojama apie tai, kaip jaunasis sosto įpėdinis gyvena rūmuose.

Be jo seriale pasirodys ir kiti garsių aktorių įgarsinti personažai: princas Haris (Orlando Bloom), Megan Markl (Condola Rashad), Keitė Midlton (Lucy Punch), princas Viljamas (Iwan Rheon), princas Filipas ir princas Čarlzas (Tom Hollander) , Elžbieta II (Frances de la Tour) ir kiti.