Paskelbta oficiali Anastasijos Zavorotniuk diagnozė

Autorius: SputnikNews.lt Šaltinis: https://sputniknews.lt/culture... 2020-04-23 06:08:00, skaitė 1050, komentavo 3

Paskelbta oficiali Anastasijos Zavorotniuk diagnozė

Šiuo metu aktorė iš ligoninės išleista namo, pasak artimųjų, ji jaučiasi gerai, mąsto aiškiai, bendrauja, tik greitai pavargsta

VILNIUS, balandžio 22 — Sputnik. Anastasijos Zavorotniuk artimieji paskelbė oficialią Rusijos aktorės diagnozę. Apie tai parašė leidinys "Komsomolskaja pravda".

Balandžio 15 dienos pažymoje teigiama, kad Zavorotniuk nuo 2020 metų sausio 21 dienos buvo gydoma stacionare Centrinėje klinikinėje ligoninėje nuo glioblastomos (smegenų naviko).

Anksčiau Zavorotniuk vyro Piotro Černyševo draugas papasakojo leidiniui "Komsomolskaja pravda", kad gydytojai išleido aktorę namo karantinuotis, nusprendę, kad ji gali apsieiti be ištisą parą trunkančio stebėjimo.

"Nastia po visų operacijų liko adekvačia asmenybe. Ji mąsto aiškiai, bendrauja. Vienintelis dalykas yra tas, kad ji greitai pavargsta. Vienu metu ji judėjo vežimėlyje, bet dabar atsikelia, vaikšto pati", — pridūrė čiuožėjo draugas.

Jis taip pat pažymėjo, kad dabar Zavorotniuk nesinaudoja internetu ir nežiūri televizijos, kad nesijaudintų.

Pranešimai apie sunkią Anastasijos Zavorotniuk ligą pasirodė praėjusių metų rugpjūtį. Kai kurios žiniasklaidos priemonės rašė, kad jai buvo diagnozuotas piktybinis smegenų auglys.

Aktorės artimieji ilgą laiką nekomentavo šios informacijos, tačiau po to patvirtino, kad Zavorotnuk iš tiesų gydoma.