Visuomenė atsisako tikėti Landsbergių portalo LRT.lt skleidžiama propaganda. Jurga Bakaitė - eilinė apsimelavusi durnalistė

Autorius: LDiena.lt Šaltinis: https://www.lrt.lt/naujienos/l... 2020-04-23 05:03:00, skaitė 4639, komentavo 8

Visuomenė atsisako tikėti Landsbergių portalo LRT.lt skleidžiama propaganda. Jurga Bakaitė - eilinė apsimelavusi durnalistė

LRT durnalistė Jurga Bakaitė (dešinėje) ir josios presstitucijos guru Indrė Makaronaitytė (kairėje)

Landsbergių partijos užvaldytos ir kontroliuojamos "Lietuvos radijo ir televizijos" internetiniame portale LRT.lt eilinį kartą buvo įvykdyta agresyvi propagandinį ataka prieš Lietuvos visuomenę.

LRT durnalistės Jurgos Bakaitės vardu buvo publikuotas neva "demaskuojantis" straipsnis "LRT FAKTAI. Kas Lietuvoje reikalauja nutraukti karantiną? Protestuoti kurstė sąmokslo teorijomis", kuriame landsberginė pimpačkiukė pabandė apšmeižti balandžio 21-os protesto prieš valdžiagyvius dalyvius. Visų jos melų cituoti nėra prasmės - kiekvienas gali pasinaudoti nuoroda ir pats pasigėrėti LRT durnalistė bandymu "apginti" snarglėtą valdžiagyvių mundurą.

Durnalistė Jurga Bakaitė savo opusą pradeda daug žadančia įžanga:

Karantinu nepatenkinti lietuviai – taip žiniasklaidoje buvo apibūdinti vakar protestus prie savivaldybių ir Seimo surengti užsimoję gyventojai, kurie jau planuoja naujas akcijas ateityje.

Tačiau nors gali atrodyti, kad protestui jie pasiryžo dėl karantino žalos valstybei ir žmonėms, socialiniuose tinkluose juos subūrė kitokios priežastys. LRT FAKTAI pasidomėjus, kaip buvo organizuojamas protestas ir kodėl prie akcijos prisijungė žmonės, paaiškėjo, kad tam buvo pasitelktos tikslingai skleidžiamos sąmokslo teorijos, o jas į viešąją erdvę paleido politinių sumetimų galimai turintys veikėjai.

Toliau galima ir nebecituoti, nes visas "žurnalistinis" pseudodemaskaviams tėra pirmųjų dviejų sakinių gromulavimas ir atrajojimas, iliustruojantis, kad "klaviatūra bet ką gali iškęsti"... ypatingai, kai ją maigo žemos socialinės atsakomybės moteris.

Detaliau susipažinti su negerbiama durnaliste Jurga Bakaite ir sužinoti, kodėl ji užsiima žurnalistine prostitucija galima iš pačios LRT reportažo, kuriame Jurga Bakaitė demonstruojasi drauge su durnalizmo ir jau seniai presstitucijos etalonu tapusia Šakalienės sėbre Indre Makaraityte: https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/2000102071/lrt-faktai-kaip-nepasimesti-ir-neuzkibti-uz-melagienu-begaliniame-informacijos-sraute?time_start=1048

Kaip atrodė protesto akcija iš ten dalyvavusių žmonių pusės, pakankamai detaliai aprašyta LDiena.lt apžvalgoje "Protestas "Saugokit savo vaikus!" 2020 04 21 vyko visoje Lietuvoje!".

https://youtu.be/4JlRT_DyT4o

Esminis dalykas į ką noriu atkreipti, jūsų, mieli skaitytojai dėmesį - tai LRT.lt propagandinio Landsbergių partijos portalo komentuotojų reakciją. Ji kaip niekada vieninga ir džiuginanti ne tik savo blaiviu protu, bet ir sąmoju - tas tik parodo, kad proteste prie KARANTININĮ MARAZMĄ dalyvauja būtent PATYS ADEKVAČIAUSI ir PILIETIŠKIAUSI Lietuvos visuomenės nariai.

AČIŪ VISIEMS PRISIJUNGUSIEMS PRIE PROTESTO!

Tik visi kartu, mes galime priversti valdžiagyvius dirbti ne į savo kišenę ir ne pagal užjūrio šeimininkų dūdelę, bet Lietuvos visuomenės labui!

Žemiau keli komentarai pastatantys apsimelavusią LRT durnalistę Jurgą Bakaitę į vietą:
---

Mindaugas Tamasauskas Kaip vakar dienos proteste prie LR Seimo dalyvavęs, iš pirmų lūpų noriu papasakoti kiek kitokią įvykių versiją, kuri man tik įrodo žiniasklaidos polinkį skleisti dezinformaciją, šmeižtą ir tikrąją propagandą (kokiu tikslu - galima tik spėlioti):

Nei vieno iš straipsnyje minimų veikėjų aš nežinau ir elektroninėje erdvėje neseku jų dėstomų kažkokių sąmokslo teorijų apie plokščias žemes, driežažmogius, nusileidimus mėnulyje, trumpus ar obamas. Esu tos pačios nualintos tautos atstovas, kuriam elementari matematinė logika (apie ją vėliau) yra svarbiau už televizorių ir kitų labai oficialių informacijos šaltinių skleidžiamą absurdą. Kaip supratau vakar - esu toks ne vienas. Mūsų, kaip nekeista, labai daug Lietuvoje. Verslininkų, darbuotojų, medikų, aviacijos bei turizmo atstovų... Tų, kurie prarado pajamas, darbus, gyvenimo būdą ir laisvę.

Skirtingai nei ponia žurnalistė teigia, proteste vakar dalyvavo ne 10 automobilių, o apie 300. Va policijos ekipažų, saugojusių Seimą nuo taikaus triukšmo buvo apie 10. Automobilių skleidžiami signalai truko pusę valandos. Tie 10 ekipažų buvo nepajėgūs užtildyti tokio kiekio susirinkusių, nors stengėsi. Jų aš nekaltinu. Žmonės tiesiog dirbo savo darbą.

Kaip aš ten patekau? Nei twiterių, nei telegramų neturiu. Draugai paminėjo, kad prie Seimo planuojama taiki, nenusižengianti įstatymui akcija prieš tą marazmą, kurį vadiname KARANTINU. Žinoma sutikau.

Kodėl? Štai čia esminis klausimas. Jei paskaitėte iki čia, reiškia prisimenate apie elementarią matematinę logiką, kuriai paklūsta visi Visatos dėsniai. Taigi:

Jokios sąmokslo teorijos. 2020.04.21. statistikos duomenimis, pateiktais visose oficialiosiose žiniasklaidos priemonėse, Lietuvoje buvo 1350 užsikrėtusių COVID 19. Ką tai reiškia? Pasiimu skaičiuotuvą ir matau, kad tai 0.045% tautos. Po velnių!!!

Tam, kad paskelbti epidemiją, atimti iš visų verslus, uždaryti visus namuose, sužlugdyti šalies ekonomiką, prisiskolinti 5.4 milijardo, oficialiai reikalingi 5% sergančiųjų. Tai reiškia 111 kartų daugiau nei yra dabar. O mes jau daugiau nei mėnesį karantine!!! 111 dienų nuo vakar kasdien turėtų susirgti po 1350 žmonių ir per tą laiką nei vienas nepasveikti, kad galėtume paskelbti epidemiją!!! O mes jau virš mėnesio karantine

 Ponia žurnaliste, to gal žurnalistikos fakultete nemoko, bet juk tai 7-os klasės kursas. Ir jums tikrai atrodo, kad visi ten susirinkę buvo sąmokslo teorijų vedini? Nors ką aš čia klausiu..? Jūs juk vykdote įsakymą, kaip ir policija.

Su visa pagarba, Mindaugas

Zydr Une: Nu gal nebesvaikit, zurnaliugos. Get your facts right. Taip viska zinot, kad viesai save apsikvailint sugebat. Ne pries JAV Trumpa ir deep state,ka jus cia kliedit? Sedit grupese slaptai, kaip didziausu bailiai, ir vistiek nezinot kas yra tas Q. Besmegeniai jus!!! GEDA!!!

Audrius Miliauskas Kodėl jūs skiepų žalą vadinat propoganda, kai ji yra reali ir pripažinta? Gal jūs skleidžiat propogandą visgi?