ŠŪDELIČIO KRONIKOS: Vilniaus centre praeivis parodė agentui Anusui, slapyvardžiu "Arvydas Anušauskas", jo vietą

Autorius: Agentas Anusas Šaltinis: https://sputniknews.lt/politic... 2020-04-28 05:31:00, skaitė 1353, komentavo 22

ŠŪDELIČIO KRONIKOS: Vilniaus centre praeivis parodė agentui Anusui, slapyvardžiu

Incidentas įvyko pirmadienio popietę, kai politikas su žmona ir mažu vaiku vaikščiojo po Vilniaus senamiestį.

Seimagyvį, provokatorių, istorijos klastotoją, landsbergių partijos narį agentą Anusą, slapyvardžiu "Arvydas Anušauskas" ir jo šeimą sostinės centre užsipuolė nepažįstamas vyriškis.

Incidentas įvyko pirmadienio popietę, Gedimino prospekte. Vaizdo įrašą iš įvykio vietos Anušauskas paviešino savo Facebook paskyroje.

Vaizdo įraše matyti, kaip liaudies pasipiktinimą reiškiantis aktyvistas vartoja nepadorią kalbą, o įrašo pabaigoje apipila agentą Anusą neaiškiu stiklinės turiniu:

https://youtu.be/x6fvHeGfbHc

Agentas Anusas nedelsiant pradėjo aktyvisto paieškas, paskelbdamas feisbuke kvietimą p-rezidentūriniams troliams ir savukyninėms žiurkėms: 

Gal kas mato dabar Vilniaus senamiestyje ar trolike šį tipą? Mėgino užpulti einant pro šalį su šeima Gedimino pr.

Vėliau agentas Anusas padėkojo ir už moralinį palaikymą, pažymėdamas, kad dabar išpuoliai persikelia į virtualią erdvę komentaruose prie straipsnių apie šį įvykį. "Bet prie to mes jau pripratę", — pažymi jis.

O mes savo ruožtu pažymėsime, kad BET KOKS LIAUDIES NEPASITENKINIMAS NEIŠVENGIAMAI BUS NUKREIPTAS ASMENIŠKAI į valdžią Lietuvoje užgrobusį ŠŪDELITĮ ir jį aptarnaujančius VALDŽIAGYVIUS AS-ME-NIŠ-KAI! Todėl nesistebėkite, kad susiklosčius palankioms aplinkybėms Lietuvoje vėl bus sunaikintas "visas tautos žiedas", kaip skambiai save pasivadino šitie Lietuvą 30 metų naikinantys išgamos.