Verygskverniai kuria nuosavą "Kin-dza-dzą" antiutopiją

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2020-05-03 00:56:00, skaitė 954, komentavo 2

Verygskverniai kuria nuosavą

Veryga ir Skvernelis su visa kita valdančia šutve kuria nuosavą feodą. Užsienio bankų pastumdėlis čia ne prie ko, arba atlieka pilkojo kardinolo rolę. Verygskverniai nesiliauja griauti ir naikinti likučius to, kas buvo kažkada Lietuvos respublika.

Jų teroras jau tampa atviras, o jei jie mokėsi istorijos turi žinoti, jog teroras gimdo tik terorą. Juk darant tokius sprendimus, priimant idiotiškus nutarimus galima ir nedagyventi iki kalėdų ar eilinio rinkiminio šou. Patys juk matė ir maidanus, ir spalvotas revoliucijas, ir demokratinius karus. O dagyvenus gali tekti labai pavydėti net  Kadafiui ar Huseinui. Verygskverniai, jūs vykdydami išorinių jėgų įsakymus, naikinate ekonomikos likučius, verčiate žmones elgetomis ir ubagais didindami bedarbystę, žlugdote šeimas paėmusias kreditus, kad paskelbus “epidemijos” pabaigą atverti kelią tarptautiniams banksteriams ir jų “gelbstinčiai nuo visko panacėjai” - kreditams - vien tik tam, kad darbo liaudį ir smulkius verslininku, amatininkus įstumti į dar didesnę vergiją ir ubagyste.

Didesnė dalis Lietuvos gyventojų pergyveno 90-tųjų metų banditizmą ir prichvatizacją ir gerai atsimena tuos laikus, puikiai suvokdami, kad dabartinė valdanti chuntą nori padaryti kažką dar baisesnio ir blogesnio nei tada. 

Visi tie verygskvernių veblenimai apie koronogrėsmes, pasekmes ir siaubus atrodo kaip silpnapročio kliedesiai, stebint gyvenimą Švedijoje ar kaimyninėje Baltarusijoje, kur nėra eskaluojama panika, vaikai vedami į darželius, lanko mokyklas, jų tėvai ramiai dirba, negriaunama ekonomika ir verslas, nėra idiotiškų nutarimų bei baudų. 

Nejaugi jūs, valdžiagyviai-verygskverniai, manote jog bent vienas pilno žmogus tiki, kad jūsų paimti kreditai bus skirti padėti Lietuvos piliečiams, ekonomikai, žemės ūkiui atkurti o ne savo ar savo giminaičių verslams gelbėti, bankininkams eilinį kartą nuolaidas padaryti, ar banaliai leisti išvogti ? 

Ko rudenį eiti į rinkiminį šou? Juk Lietuvą valdančiai šutvei bus liepta priimti tokius ar kitokius nutarimus, nusispjaunant į gyventojų norus ar valią. Jau 30 metų gyvenama peudolaisvėje ir pseudo nepriklausomybėje o išskyrus totalitarizmą, pereinantį į fašizmą nieko geresnio nepasiekta. Skvernelis su Veryga tik vykdo savo siuzereno nurodymus kaip kokie viduramžių feodalai karaliaus įsakymus. Ir dar yra bandoma Šiaurės Korėją ar Baltarusiją pateikti kaip diktatoriškus režimus. Tenykščiai diktatoriai gali tik pasimokyti iš verygskvernių kaip sukurti ir įdiegti “demokratiją”.

Kaip dabar kameros (su kuriomis nepasiginčysi) išrašinėja baudas už KET pažeidimus, taip netrukus tos pačios kameros skirs baudas už antsnukio nedėvėjimą ar nepriklaupimą prieš kokį nors šventu paskelbtą atvaizdą ar kokio bandito atminimo lentą - daryti “KU’’ bus privaloma.

QwUhn4ocguTUTZ0eVzNXEETufgIcDzoZrIHydnxQ3jIqR4muKiFAC-DYlFntefsGK_-q2Ikvtyg8WiTqgK3VytoFyaJJwOhnmhZ1MnRdyCbWkIJBkVP4mEJ6tq8YS-Jmncbj9jL-

Visas mūsų dabartinis gyvenimas parodytas dar TSRS laikais sukurtame filmę “Kin-dza-dza”. Viska kas vyksta dabar Lietuvoje net iki smulkmenų atitinka tai, kas parodyta tame filme:

https://youtu.be/OTOEwVcRdMs

Filme “Kin-dza-dza” atvykėliams buvo privalu dėvėti  ant nosies skiriamąjį ženklą varpelį - cak. Lietuvoje pažengta toliau - antsnukio dėvėjimas privalomas visuotinai.

HqBCo3KMG0QEKRa3NdL50DC9qUTNAw8TxWajlZqrFh7CCq6urCDBdDZBEY-zA-89c4WMDR9O3CEAzJksBnSOIbKGBmyaVkqSmGUyE1lOINvyEbdArDjyH058mHvq73Xep6EGzrEx

- Būk geras pacakas - užsidėk caką! - reikalauja Lietuvos policininkai susitikę praeivį gatvėje, pievoje, miške ... dykumoje. - O jeigu neužsidėsi, išrašysime baudą - nuo 500 iki 1000 eurų. Nors jeigu klusniai ir nesiginčydamas sumokėsi, užteks 250 eurų, mes gi dėl tavo saugumo stengiamės.

yvSQQD95oAazkC3z51Ax8o9WV3JMCRhijCD5oCiXuHc6W2SpiJvk8TimYfpP3GHOi9SYhf4uER9KarCJfyTc0VUXYiD2LClw77titEeU5pTojNLtDyLVmK5J1qOMOyGZ0sMX1x0w

Tik Kin-dza-dza filme planetoje Pliukas už "teisėtų reikalavimų" nevykdymą jau ne bauda skiriama, o sunaikinama vietoje.

Tai geniali antiutopija sukurta režisieriaus Georgijaus Danelija. Galima pagalvoti, kad jam tikrai teko pabuvoti ateityje ir savaip pateikti ką ten pamatė.

Filmas apie Lietuvos ateitį: