Profesorius P.M.Bacco: „Covid yra kaip ŽIV: mes niekada neturėsime skiepų"

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-05-11 11:09:00, skaitė 923, komentavo 0

Profesorius P.M.Bacco: „Covid yra kaip ŽIV: mes niekada neturėsime skiepų

Italų portale Il Giornale rašoma apie svarbų profesoriaus Paquale'o Mario Bacco pareiškimą, kuris vasario mėnesį su gydytojų komanda pranešė, kad virusas jau cirkuliuoja nuo praėjusių metų spalio mėnesio.

„Skiepų nebus“, - sako koronaviruso tyrinėtojas Pasquale'as Mario Bacco, kuris su trylikos kolegų komanda savo laboratorijoje, įsikūrusioje Baryje, jau kurį laiką tyrinėja „Covid-19“ ir jau vasario pabaigoje jis pranešė, kad nuo praėjusio spalio mėnesio Italijoje plinta ši plaučių infekcija.

„Mums buvo įdomu suprasti sergamumą tais atvejais, kai liga nepasireiškė“, - pasakė profesorius.

Medikų komanda vasario mėnesį atliko 7038 sveikų ir simptomų neturinčių žmonių serologinius tyrimus ir nustatė, kad 33,6 procentai (2336) tirtų pavyzdžių buvo COVID-19 teigiami, o 1779 iš 2365 teigiamų, turėjo IgG antikūnus COVID-19.

Profesorius Bacco pažymi, kad COVID-19 antikūnai neišlieka visą gyvenimą, jie išlieka keletą mėnesių, todėl, neįmanoma sukurti vakcinos. Tuo COVID-19 yra panašus į ŽIV. Jie yra virusai, kurie mutuoja. Gali būti, kad gyventojai bus pakviesti birželio mėnesį, tačiau spalio mėnesį ta pati vakcina jau nebus efektyvi. Aš stebėjau savo laboratorijoje šio viruso mutabilumą, tai beveik kaip ŽIV, todėl vakcinos niekada nebus.

Šie profesoriaus Bacco ir jo kolegų tyrimai Italijoje yra ignoruojami. „Nei aukštoji mokykla, nei sveikatos apsaugos ministerija mūsų nepastebi. Tada mes perdavėme savo duomenis profesoriui Burioni, net ir jis juos ignoravo“, - su kartėliu kalbėjo Bacco.

Šiuo metu Italijoje dėl Civido mirė 30 395 mirties atvejai, tačiau, pasak daktaro Bacco, šie skaičiai yra išgalvoti, dirbtinai skaičiuojami, kaip Covido mirties atvejai. Profesorius šį virusą skaito silpnu, „nepajėgiu žudyti“. „Tai yra nereikšmingas paprastas virusas“. ŽIV yra žymiai už jį stipresnis, naudoja tuos pačius receptorius, o ŽIV nešiotojai Covidu neserga, nes virusas negali patekti į tuos pačius receptorius.

Remiantis profesoriaus Bacco pareiškimais, mirusieji, paguldyti į ligoninės stacionarą ar turintys plurimetastazines naviko patologijas, išsiplėtusią, diabetinę, parapleginę miokardiopatiją, negali būti laikomi mirusiais nuo Covido, nes „jie visi yra subjektai, kurie jau turėjo labai trumpus gyvenimo lūkesčius“. Coronavirusų šeima be galo jautri temperatūrai. Apie tai žino „net antrakursiai medicinos studentai“. COVID-19, profesoriaus žodžiais, išnyks vasarą ir vėl pasirodys sumažėjus temperatūrai, be to, šaltesnėse Italijos vietose jis visada pasireikš ryškiau. „Net esant tokiai pat„ koncentracijai “, - rašoma mokslininkų grupės pranešime, viruso patogeniškumas visada bus didesnis šiaurėje, palyginti su Pietų Italija ir Pietų Europa (kur temperatūra, net žiemą, yra aukštesnė)“.

Kaip apsisaugoti nuo COVID-19? Profesorius mano, kad apsisaugoti galima „suradus konkretų vaistą.“

Į Bario mokslininkų tyrimą, kaip minėta, nebuvo atsižvelgta. "Priimti mūsų tyrimą reiškia paneigti viską, kas buvo pasakyta iki šiol. - komentavo profesorius Bacco. Bet mes kaip gydytojai turime orumą ir galime pasakyti tiesą tik todėl, kad esame laisvi gydytojai.“

Biomedicinos daktaro Algimanto Lebionkos nuomonė. Mano pastaruosius mėnesius rinkti faktai, paskelbti mano bloge www.lebionka.blogspot.com ir portale www.manolietuva.com, rodo, kad COVID-19 virusas yra dirbtinis virusas, turintis 4 ŽIV intarpus. Jis pagamintas greičiausiai JAV, bendradarbiaujant su Kinijos Uhanio laboratorijos mokslininkais, paskleistas spalio mėnesį per ten vykusios pasaulines karines žaidynes. Šio nusikaltimo tikslas – visus pasaulio gyventojus paženklinti nanočipais, kuriuos užpatentavo Bilas Geitsas ir pažymėjo šetono ženklu 666. Vakcinos, nuo Geitso ir Sorošo Viruso COVID-19 sukurti negalima, kaip parodė čia aprašyti Italijos gydytojų tyrimai, todėl jie ir yra ignoruojami. Nėra vakcinos – nebus preteksto mus sučipuoti. Žlunga pasaulio pinigų šeimininkų afera, kurios tikslas – suvaryti mus į elektroninį konclagerį. Mošiacho (antikristo) atėjimas atidedamas. Yra dėl ko šėlti šiems satanistams.

Pasaulio gyventojai turi vienintelę išeitį – sunaikinti transnacionalinius bankus. Juk ne be reikalo Lietuvos banko valdytojas gauna du kartus didesnę algą už prezidentą ir premjerą. Jis Lietuvoje asmuo Nr.1. Jis bafometo ir antikristo vietininkas Lietuvoje.

Nuorodos:

https://www.ilgiornale.it/news/cronache/covid-lhiv-non-avremo-mai-vaccino-1861905.html

https://www.lastampa.it/topnews/primo-piano/2020/04/19/news/il-virus-in-italia-da-ottobre-ha-infettato-il-35-della-popolazione-ma-qualcuno-non-vuole-raccontare-la-verita-1.38736850