Telšių raj. sav. tarybos narys A. Bacevičius Rusiją išvadino fašistiniu režimu, o V. Putiną – fašistinio režimo vadovu

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/tels... 2020-05-13 12:10:00, skaitė 1203, komentavo 44

Telšių raj. sav. tarybos narys A. Bacevičius Rusiją išvadino fašistiniu režimu, o V. Putiną – fašistinio režimo vadovu

Telšių rajono savivaldybės tarybos narys Algirdas Bacevičius Rusijos atlikėją Grigorijų Lepsą išvadino amoraliu, o Rusiją – fašistiniu režimu, kuriam vadovauja fašistinio režimo vadovas Vladimiras Putinas

Svarbiausia, kad taip nusišnekėjo ne koks lentpjūvės direktorius, o Telšių rajono savivaldybės Tarybos narys Algirdas Bacevičius.

Rusijai atšventus 75-ąsias pergalės prieš fašizmą metines, Telšių rajono savivaldybės tarybos narys Algirdas Bacevičius Rusiją išvadino fašistine, o jos vadovą V. Putiną fašistinio režimo vadovu.

Jis su pasipiktinimu tardė Telšių merą ir klausinėjo, kodėl Telšių administracijos direktorius Imantas Motiejūnas medikus pasveikino Grigorijaus Lepso kūriniu, o ne lietuvišku.

Fašizmas (itališkai fascismo) – politinė ideologija, masių judėjimai ir režimai, įsigalėję tarpukario Europoje (Italijoje, Vokietijoje ir kitur). Nusikaltėliška karinga fašistinė ideologija sukėlė ne tik II pasaulinį, pasmerkusį pražūčiai milijonus piliečių, karą, bet ir atitinkamą pasipriešinimą. Geopolitiniame lygmenyje, TSRS susilaukė vakarų Sąjungininkų paramos ir II fronto atidarymo, pasibaigusiu hitlerinio bloko sutriuškinimu 1945 m. Prieš fašizmą priešinosi tiek valstybių koalicija, tiek ir pavieniai asmenys, bei pogrindinės antifašistinės organizacijos (surengusios net atentatą prieš Hitlerį), kurių daugelio veikla pasibaigė tragiškai.

G. Lepsą įtraukti į vadinamąjį „juodąjį sąrašą“ siūlė ir trys rusofobai „Landsbergistai“: Ingrida Šimonytė, Audronius Ažubalis ir Laurynas Kasčiūnas. Įtraukė į nepageidaujamų asmenų sąrašą todėl, kad šis yra savo šalies patriotas ir palaiko Rusijos politiką.

Grigorijus Lepsas nėra amoralus žmogus, kaip teigia Algirdas Bacevičius. Algirdas galimai yra visiškas „dundukas“ ir nežino žodžių reikšmės, arba yra naudingas „Landsbergistų“ idiotas, kuris skleidžia rusofobiją ir iš to galimai turi politinės naudos.

Amoralu yra tai, kad kaimo lygio mankurtai atstovauja žemaičius apsišaukėlių sostinėje, kurioje nėra vykę nei vieno mūšio ar kitų svarbių Žemaitijai istorinių įvykių.

„Būkime vieningi“  Algirdui Bacevičiui ir jo kolegoms pamąstymui skiria nuostabų ir prasmingą Grigorijaus Lepso kūrinį:

Su pagarba,

Laikinasis „Būkime vieningi“ redaktorius Vasilijus Kovalskis