Geitsas ir Co. jau uždirbo milijardus iš jų organizuotos COVID-19 „pandemijos“. Ką jūs į tai, samdyti „melagienų“ medžiotojai iš 15 min.lt ir Delfi.lt „Tiesos ministerijų“?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-05-13 12:45:00, skaitė 1294, komentavo 1

Geitsas ir Co. jau uždirbo milijardus iš jų organizuotos COVID-19 „pandemijos“. Ką jūs į tai, samdyti „melagienų“ medžiotojai iš 15 min.lt ir Delfi.lt „Tiesos ministerijų“?

Lietuvoje štai jau dvi veikiančios užsienio kapitalo „Tiesos ministerijos“ - 15min.lt ir Delfi.lt. Visos melagienos, kurias štampuoja pinigų šeimininkai ir jų patikėtinis satanistas Bilas Geitsas dėl COVID-19, šioms „Tiesos ministerijoms“ yra šventa tiesa. Visa kita - „melagiena“. Užjaučiu užjūrio kapitalui tarnaujančius „purvasklaidininkus“, nes su kiekviena diena iš COVID-19 feikdemijos vis labiau lenda jų uoliai maskuojamo Bilo Geitso ausys.

Iš COVID-19 „pandemijos“ kyšančios Bilo Geitso ausys

Nesenai vakarų MIP, Pasaulio sveikatos organizacija ir socialiniai tinklai surengė filmo „Plandemic Movie“ pjudymą. Šis 26 minučių trukmės filmas pasakoja apie tai, kad koronavirusas yra dirbtinai sukurtas ir praturtins vakcinų gamintojus. Dar jame kritikuojamas sveikų žmonių įkalinimas namuose ir priverstinis antsnūkių (dažniausiai dėvimi skudurai nėra P2 ir P3 respiratoriai, realiai filtruojantys didžiąją dalį gaunamos coronaviruso, kiek didesnio už 0,1 mikroną, dozės).

CNBC gegužės 7 paskelbė, kad „Facebook, YouTube and other platforms are struggling to remove new pandemic conspiracy video“ (Facebook, YouTube ir kitos platformos stengiasi pašalinti naują pandemijos sąmokslo vaizdo įrašą).

Rašoma, kad platformos, įskaitant „Facebook“, abėcėlės „YouTube“, IAC „Vimeo“ ir „Twitter“, stengiasi neleisti platinti konspirologinio video „Plandemic“. Šios platformos labai stengėsi pašalinti arba sustabdyti virusinės pandemijos sąmokslo vaizdo įrašo, kuriame, neva, yra melagingi, klaidinantys ar neįrodyti teiginiai apie „Covid-19“, plitimą. Dar jame kritikuojamas sveikų žmonių įkalinimas namuose ir priverstinis antsnūkių (dažniausiai dėvimi skudurai nėra P2 ir P3 respiratoriai, realiai filtruojantys didžiąją dalį gaunamos coronaviruso, kiek didesnio už 0,1 mikrono, dozės. A.L.).

CNBC straipsnyje rašoma, kad filme bandoma įrodyti, kad koronaviruso pandemija buvo sukurta tam, kad gauti naudą platinant vakcinas nuo COVID-19.

Geitsas ir Co. jau uždirbo milijardus iš jų organizuotos COVID-19 „pandemijos“. Ką jūs į tai, samdyti „melagienų“ medžiotojai iš 15 min.lt ir Delfi.lt „Tiesos ministerijų“?

Kovą su COVID-19 „pandemija“, kaip žinome, vykdo Bilo Geitso finansuojama abejotinos reputacijos Pasaulio Sveikatos organizacija (PSO), kurią atsisakė finansuoti JAV. Būtent PSO dar metų pradžioje susitikinėjo su Google, Facebook, Twitter ir kitų technologinių platformų lyderiais dėl blokavimo su koronavirusu „skleidžiamos dezinformacijos augimu“. 

Bet juk filmas nemelavo!!!

Po savaitės Forbes papasakojo apie naują dolerinį milijardierių Stephane Bancel, kuris pralobo kurdamas COVID-19 vakciną matricinės RNR (mRNR) pagrindu. Jis ne vienintelis, tokių yra 10 nuo COVID-19 stebuklingai praturtėjusių ponų, tačiau Bancel įdomus tuo, kad jis yra generalinis direktorius įmonės Moderna iš Kembridžo (JAV). Ši įmonė kovo 16 ėmė bandyti Sietle vakciną nuo COVID-19 ant žmonių.

 

Nuo metų pradžios šios kompanijos akcijos pabrango nuo $19,23 iki $59. Benselis, turintis 9% Moderna akcijų, tapo milijardieriumi. Jo turtas dabar vertinamas 1,6 milijardais JAV dolerių, tašoma Forbes.

Iš Moderna kišo Bilo Geitso ausys!

Dar 2016 metų pradžioje Moderna iš Bilo ir Melindos Geitsų fondo gavo 100 milijonų JAV dolerių grantą, kūrimui ŽIV vakcinos.

Tikras stebuklas – kad Moderna, kuri pirmauja kuriant COVID-19 vakciną, turi tą patį sponsorių, kaip ir PSO!!!

O kodėl užblokavo filmą „Plandemic Movie"??? Juk jame konstatuojama gryniausia tiesa: vakcinos dar nėra, o Bilas Geitsas jau uždirbo iš vakcinos kūrimo!!!

O jūs ką apie tai manote, ponai iš 15min.lt ir Delfi.lt „Tiesos ministerijų“ ???

Nuorodos: