„Delfi.lt“ pašalino savo melagingą publikaciją apie Deimantę Kedytę

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/-delfi... 2020-05-16 13:45:00, skaitė 1081, komentavo 8

„Delfi.lt“ pašalino savo melagingą publikaciją apie Deimantę Kedytę

Delfi.lt melo detektoriaus rašytoja Aistė Meidutė, delfi.lt vyr. redaktorė Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė, delfi.lt veidas Monika Garbačiauskaitė-Budrienė. Nuotr. facebook.com

Melo, dezinformacijos ir itin bukos propagandos lyderis Lietuvoje, nepriklausomas Žmonių (Landsbergių-Šimonytės) partijos portalas delfi.lt panaikino savo balandžio 22 d. publikaciją „Atgaivino seną istoriją: meluoja apie Jungtinių Tautų ieškomą Stankūnaitės dukrą“.


Panaikintos delfi.lt publikacijos fragmentas

Šiuo metu ieškant straipsnio galima rasti tik skaičius 404:

 Savo ruožtu noriu nuraminti delfidės bobinčių ir delfinariumo amebas - tai, kad jūs, kvaišos sugebėjote po dviejų savaičių pašalinti MELO, ŠMEIŽTO ir DEZINFORMACIJOS porciją iš savo Masinio Durninimo Organo, nėkiek nesumažina jūsų, kvaišų atsakomybės prieš Prancūzijos įstatymus. Dabar galite padėkoti savo debilui advokatui Andžėjui Čaikovskiui (jeigu jo dar anksčiau neišmetėt už profesinį neįgalumą), už jo neįkainojamus patarimus, kaip apsimeluoti, o po to dar ir apsidergti...

Tikiu, kad Stanislovas Tomas daeis iki galo ir jūs, delfistinės išgamos, ne tik susimokėsite, bet ir būsite uždrausti pirmiausia Prancūzijos teritorijoje, o po to ir visame Evrosojūze.
---

Advokatas prof. Stanislovas Tomas dėl delfi.lt skleidžiamo melo ir šmeižto yra kreipęsis į teismą, antstoliai delfi.lt vyriausiajai redaktorei Rasai Lukaitytei-Vnarauskienei jau yra įteikę šaukimą atvykti į teismo posėdį.

Spėjama, kad būtent tokia įvykiu eiga privertė nepriklausomą Landsbergių leidinį pašalinti eilinę savo paskleisto melo dozę.

Dėl dokumentų klastojimo ir dezinformacijos skleidimo, susijusio su Deimante Kedyte, ekspertai.eu yra kreipęsi į Generalinį prokurorą. Apie tai plačiau publikacijoje „Dėl dokumentų klastojimo ir dezinformacijos skleidimo, susijusio su D. Kedyte, kreiptąsi į Generalinį prokurorą“.

Ekspertai.eu primena, kad Jungtinės Tautos yra paskelbusios Lietuvos valstybės vardu pradangintos Deimantės Kedytės tarptautinę paiešką.

Kaip nusikaltėlių gauja, prisidengusi Lietuvos valstybe, grobė Deimantę Kedytę: