Į kovą už stadioną Vilniuje pakilo žalieji valstiečiai

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/i-kova... 2020-05-25 13:18:00, skaitė 742, komentavo 1

Į kovą už stadioną Vilniuje pakilo žalieji valstiečiai

Nuotr. lrv.lt

2020 m. gegužės 22 d. (penktadienį) premjeras Saulius Skvernelis pavedė Švietimo, mokslo ir sporto ministerijai išnagrinėti futbolo sporto plėtrai reikalingos infrastruktūros poreikį Vilniuje ir iki 2020 m. gegužės 26 d. (antradienio) pateikti Vyriausybės kanceliarijai galimas jos vystymo alternatyvas. Apie tai sklebiama Vyriausybės pranešime visuomenei „Vyriausybė imasi iniciatyvos plėtoti futbolo sporto infrastruktūrą Vilniuje“.

Tai padaryta atsižvelgiant į tai, kad Viešųjų pirkimų tarnyba įpareigojo nutraukti Nacionalinio stadiono koncesijos konkursą, ir į priimtą Vilniaus apygardos administracinio teismo sprendimą.

„Kaip jau sakėme ne kartą, Vyriausybės nutarimas dėl įsipareigojimo dalyvauti projekte niekada nebuvo keičiamas. Nesikeitė tiek Vyriausybės pozicija, tiek finansinių įsipareigojimų dalis. Todėl Vyriausybė imasi iniciatyvos plėtoti futbolo sporto infrastruktūrą sostinėje“, - pasakė Vyriausybės kanclerio pirmasis pavaduotojas Lukas Savickas.

Vicekancleris pabrėžė, kad Vyriausybė nuosekliai laikėsi ir laikosi savo pažadų bei įsipareigojimų dėl Šeškinės daugiafunkcio komplekso, vadinamojo nacionalinio stadiono, projekto.

Šaltinis: lrv.lt