Įspūdingas šventes rengianti Inga Stumbrienė šiemet dukros gimtadienį paminėjo kukliai: teks atsigriebti, kai baigsis pandemija

Autorius: Rolandas Paksas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2020-05-30 15:44:00, skaitė 876, komentavo 1

Įspūdingas šventes rengianti Inga Stumbrienė šiemet dukros gimtadienį paminėjo kukliai: teks atsigriebti, kai baigsis pandemija

Praėjusį savaitgalį  Ingos Stumbrienės dukra Estela šventė 14-ąjį gimtadienį. Dėl karantino paauglė negalėjo surengti vakarėlio, tad atšventė jį su šeima. „Tačiau draugų vakarėlis taip pat bus“, – atskleidžia Inga.

Verslininkė pasakoja, jog gimimo dienos vakarėlį teko nukelti dėl saugumo sumetimų – šalyje įvestas karantinas, kurio metu yra ribojamas žmonių susibūrimų skaičius. „Tikrąją Estelos gimimo dieną sutikome šeimyniškai, taip dažniausiai darome kasmet – su tortuku, dovanėlėmis ir nuoširdžiausiais palinkėjimais. Tačiau šventė su draugais dar laukia, ji bus po kelių savaičių. Nors karantino apribojimai jau švelninami, tačiau norėjome dar truputį palaukti, kad būtų visiems ramu ir saugu”, – Rolando Pakso dukra pasakoja I. Stumbrienė. Temines šventes ir vakarėlius mėgstanti rengti moteris teigia, jog dukra Estela taip pat turi daug idėjų.

„Iš pradžių buvo truputį neramu, ar pavyks surengti šventę. Tačiau Estela visgi pakvietė savo draugus, o šie kvietimą priėmė ir sutiko dalyvauti. Tad mažoji net spirga nuo kasdienių naujų idėjų savo šventei”, – atskleidžia Inga. Kiek anksčiau verslininkė Inga Stumbrienė pasakojo, jog dukra Estela Stumbraitė, būdama vos 13-os, svajojo atidaryti restoraną ir darė viską, kad tą tikslą įgyvendintų. Estela daug metų mokėsi maisto gaminimo subtilybių, nuosavam restoranui taupė pinigus ir netgi žinojo, koks bus restorano pavadinimas. Pasak verslininkės, dukra vis dar svajoja apie restoraną. „Estela jau ilgą laiką puoselėja svajonę atidaryti savo restoraną, tad palinkėjome, kad ši svajonė išsipildytų”, – sako žinoma moteris.