Portalas 15min.lt „nebegali kvėpuoti“

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/port... 2020-06-05 08:27:00, skaitė 2756, komentavo 4

Portalas 15min.lt „nebegali kvėpuoti“

Dėka CNN ir kitų Sorošo ruporų, apie 46-erių metų amerikietį Džordžą Floydą dabar žino visas pasaulis. Vyrą Mineapolyje pasmaugė policininkas, kuris „daugiau nei devynias minutes spaudė keliu jam kaklą“ ,- rašo CNN 

Šis įvykis Donaldo Trampo konkurentui, o gal net didžiausiam priešui Džordžui Sorošui tapo pagrindu JAV įplieksti pilietinį karą. Sorošo fondų maitinama ir kontroliuojama žiniasklaida šį įvykį parodė kaip rasistinį išpuolį prieš juodaodžius, o tai iššaukė nebesuvaldomas riaušes, plėšimus ir visišką chaosą JAV.

O kaipgi be Lietuvos!

„Lietuviškas“ portalas 15min stojo į Sorošo organizuojamos akcijos gretas ir savo 15min logotipą pakeitė juodu, su prierašu „negaliu kvėpuoti“. Kyla klausimas: kas nutiko 15min leidiniui: ar dėl pinigėlių stokos „sunku kvėpuoti“, ar dėl Verygos kaukių? Ar tai reiškia, kad palaikote plėšikaujančius ir visą JAV griaunančią juodaodžių akciją skambiu pavadinimu – „Negaliu kvėpuoti“?

Rusų darbas

Tuoj pat į kovą buvo pajungti pagrindiniai Sorošiniai šmeižikai, vienas iš jų – Marius Laurinavičius, kuris tuoj pat viską surišo su Rusija. Svarbiausia – skambi antraštė, visa kita nelabai svarbu. Jo straipsnyje „M.Laurinavičius: Kas nori sukelti pilietinį karą JAV ir kodėl verta ieškoti kyšančių Kremliaus ausų?“ minima, kad Rusija organizuoja riaušes, jas kursto, bet apie tai daugiau nieko nerašoma.

Tik užsimenama, kad: „G. Floydo brolis, atvykęs iš Niujorko, patraukė į Mineapolio gatves, bandydamas asmeniškai raginti smurtautojus liautis, o dar vienos neseniai tapusios JAV teisėsaugos aukos, juodaodės Breonnos Taylor motina viešai ragina nutraukti riaušes.“

Tai jau kažkur girdėta. Kijeve EUROMAIDANĄ taip pat „organizavo Rusija“. Anuomet Sorošinės melasklaidos taip buvo teigiama iki tol, kol Kijevo aikštėje ant scenos neužlipo Landsbergis su Graužiniene bei kitais naudingais idiotais, kurie ragino kelti riaušes visoje Ukrainoje.

Panašu, kad dabar šis triukas nepraeis. Mariau ir 15min komanda, neužduskite! Jūs mums reikalingi gyvi!

Egidijus Paulauskas