R. Karbauskis: aš kaltinu konservatorius sąmoningai veikiant prieš Lietuvą

Autorius: LDiena.lt Šaltinis: https://ldiena.lt... 2020-06-09 19:28:00, skaitė 1038, komentavo 3

R. Karbauskis: aš kaltinu konservatorius sąmoningai veikiant prieš Lietuvą

 „Valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis demaskuoja Landsbergių partijos adeptus: šie gąsdindami apie esą "neoptimistinius krizės įveikimo scenarijus" bei reikalaudami mažinti valstybės paramą labiausiai pažeidžiamiems Lietuvos piliečiams, sąmoningai siekia, jog Lietuvoje būtų kuo blogiau.

„Jie sąmoningai bando sukurti neigiamą įsivaizdavimą kas mūsų laukia. Tai yra sąmoninga veikla, tai yra nukreipta į tai, kad Lietuvoje būtų kuo blogiau, ir aš tuo juos kaltinu“, – Seime prieš plenarinį posėdį žurnalistams pareiškė R. Karbauskis.

 „Valstiečių“ lyderis atkreipia dėmesį, kad taip vadinamos "opozicijos" raginimai peržiūrėti valstybės biudžetą yra įžūlus bandymas sabotuoti Vyriausybės darbą.

„Aš galiu pasakyti, kad opozicijos noras, toks šnekėjimas yra tikslinis. Jie norėtų padaryti taip, kad Vyriausybė neturėtų galimybės greitai priiminėti racionalių ir efektyvių sprendimų. Mums atrodo, kad tai yra greičiau siūlymai, kurie yra nukreipti prieš Lietuvos visuomenės interesą, nei už tai, kad būtų laikomasi kažkokių įstatymų ar Konstitucijos.

Šneka tie, kurių veiksmai 2008-2009 metais pripažinti kaip Konstitucijos pažeidimas mažinant pensijas“, – Ramūnas Karbauskis priminė, užmiršusiems, ką reiškia "landsberginis krizės valdymo stilius".

Politikas patikino, kad Lietuva iš koronės feikinio karantino sukeltos krizės išeis nepatyrusi reikšmingesnių nuostolių:

„Aš tikiuosi, kad Lietuva iš ekonominių problemų išeis viena iš greičiausių Europos Sąjungoje, ir mes patirsime minimalių nuostolių dėl to, kas įvyko. Jei būtų daroma taip, kaip darė konservatoriai – mūsų nuostoliai būtų kur kas didesni. Aš manau, kad jie sąmoningai skleidžia informaciją hiperbolizuodami rizikas ir galimas pasekmes“, – neslėpdamas tiesos apie "konservatoriais" apsimetinėjančius liberastus rėžė politikas.