JAV demokratai ir jų rėmėjai sukūrė judėjimą „Black Lives Matter“, o dabar prieš jį klaupiasi

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-06-11 19:44:00, skaitė 811, komentavo 4

JAV demokratai ir jų rėmėjai sukūrė judėjimą „Black Lives Matter“, o dabar prieš jį klaupiasi

Sunku net įsivaizduoti ką nors labiau atstumiančio už nukaršusią ir iki panagių juodumo korupcijoje paskendusią JAV demokratų partijos vadovybę, dabar šliaužiojančią pilvais prieš „Black Lives Matter“ (BLM) stabą, buvusį recidyvistą.

Tarsi paspaudus mygtuką, judėjimas BLM pasirodė žiniasklaidoje, praėjus vos kelioms valandoms po afroamerikiečio George'o Floydo mirties. Nedelsiant įvairiuose JAV miestuose buvo surengtos masinės demonstracijos. Po kelių dienų banga smogė ir Europai.

BLM nėra spontaniškai pasipiktinusių piliečių sukurta organizacija

BLM savo politinį verslą vykdo nuo 2013 metų. Ją oficialiai finansuoja smulkūs rėmėjai, tačiau didelėms pinigų sumos buvo gautos iš „labdaros“ fondų. BLM pagrindiniai finansiniai rėmėjai yra šie fondai:

  • Ford Foundation

  • Open Society George Soros Foundations

  • Sixteen Thirty Fund

  • W.K. Kellogg Foundation

BLW remia stambiausi fondai

„Ford“ fondas ir W.K Kelloggo fondas yra vieni didžiausių JAV fondų. Kokiu mastu lėšos iš šių fondų tekėjo į BLM nėra žinoma. 2016 metais Ford Foundation skelbė, kad BLM planuoja skirti per šešis metus 100 milijonų dolerių. Bet kokiu atveju, „Ford“ fondas, kurio įstatinis kapitalas yra apie 12,4 milijardo JAV dolerių, jau 2016 metais paskelbė, kad per ateinančius šešerius metus jis suteiks BLM 100 milijonų dolerių. „Ford“ fondo pranešime apie dosnią dovaną BLM teigiama: „Norime paskatinti drąsų eksperimentavimą ir padėti judėjimui sukurti tvirtą infrastruktūrą, kuri leistų sėkmingai veikti“.

BLM remia ir Džordžas Sorošas, pasirodantis bet kuriame pasaulio kampelyje, kur reikia sukelti chaosą. BLM iš Sorošo fondų gavo mažiausiai 33 milijonus dolerių. Jau 2015 m. Sorosas per Demokratijos aljansą bandė nukreipti dar daugiau pinigų į BLM kišenes.

JAV demokratai ir jų rėmėjai sukūrė judėjimą „Black Lives Matter“, o dabar prieš jį klaupiasi

Grynųjų pinigų įplaukos už įtaką

Svetainė World Socialist Web Site, kalbėdama apie milžiniškas aukas BLM, 2016 metais rašė, kad

„Tokios milžiniškos sumos suteikimas yra valdančiosios klasės dovana, leidžianti „Black Lives Matter“ sukurti apmokamų darbuotojų ir lobistų pareigybių administracinę struktūrą. Pinigų įplaukos judėjimui suteiks didesnį svertą ir dar labiau jį sujungs su Demokratų partija ir šiai frakcijai priklausančia žiniasklaida.“

Šaltinis: https://www.unzensuriert.at/content/103844-soros-und-co-die-ueblichen-verdaechtigen-hinter-black-lives-matter/