Seksualinių deviacijų kamuojami iškrypėliai spaudžia Gitaną Nausėdą prisijungti prie jų "bendruomenės"

Autorius: Saulius Pinkelis Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/geja... 2020-06-13 09:28:00, skaitė 974, komentavo 6

Seksualinių deviacijų kamuojami iškrypėliai spaudžia Gitaną Nausėdą prisijungti prie jų

Lietuvos pederastų ir kitų iškrypėlių lobistai „prispaudė“ Gitaną Nausėdą į kampą, primindami jo priešrinkimines kalbas apie solidarumą su pederastais ir kitais iškrypėliais

Rinkiminiuose debatuose Nausėdai buvo užduotas provokacinis klausimas į kurį jis greičiausiai atsakė vien dėl to, kad gautų daugiau balsų rinkimuose ir pelnytų pederastų ir kitų iškrypėlių palaikymą.

LRT televizijos surengtuose debatuose G.Nausėdos buvo paklausta, ar per iškrypėlių pederadą jis įsisegtų pederastišką ženklelį, jeigu iškrypėliai to paprašytų.

Gitanas Nausėda tuomet atsakė, kad:

„Aš ženklelį įsisegčiau, nes tuo pademonstruočiau savo solidarumą brutaliam nesuvokimui, kad gyvename visuomenėje, kurioje privalome gerbti vienas kitą. Jeigu matysiu bent menkiausias tokio netolerantiškumo apraiškas, aš tikrai į tai reaguosiu ir pareikšiu savo žmogiškąjį solidarumą“

Atėjus 2020-ųjų vasarai pederastai ir kiti iškrypėliai „prispaudė“ Gitaną Nausėdą tesėti jo duotą pažadą ir užsiklausė, kada jis tai ruošiasi padaryti.

Laisvės partijos atstovas Tomas Vytautas Raskevičius  feisbuke priminė G.Nausėdai apie šį pažadą, o birželio 4 dieną net išsiuntė į Prezidentūrą pederasto ženklelį.

Prezidentas žiniasklaidai atsakė į jam daromą „spaudimą“

„Prezidentas duotus pažadus pamena ir jų laikosi. Šį ženkliuką prezidentas įsisegs išreikšdamas savo solidarumą. Ir tą jis padarys natūraliomis aplinkybėmis ir tam tinkama proga, o ne kažkam primygtinai prašant“,- rašo 15min.lt

Liko laukti visai nedaug ir sužinosime, ar Gitanas Nausėda palaiko pederastus ir kitus iškrypėlius Lietuvoje, ar prieš rinkimus duoti pažadai buvo eilinis triukas gauti daugiau balsų.

Aplamai, ar nereiktų tokį pederastų ir kitų iškrypėlių daromą spaudimą, vertinti kaip priekabiavimą ir daromą psichologinį spaudimą?

Saulius Pinkelis