BLIAKMATERIŲ, seksualinių iškrypėlių ir narkodylerių partija patvirtino kandidatų į Seimo rinkimus sąrašą

Autorius: Eligijus Masiulis Šaltinis: https://sputniknews.lt/politic... 2020-06-14 22:56:00, skaitė 3296, komentavo 17

BLIAKMATERIŲ, seksualinių iškrypėlių ir narkodylerių partija patvirtino kandidatų į Seimo rinkimus sąrašą

Iš partijos buvo nominuota daugiau kaip 80 žmonių. Partija taip pat kalbėjo apie jų požiūrį į žmogaus teisių sritį

BLIAKMATERIŲ, seksualinių iškrypėlių ir narkodylerių interesus atstovaujanti pedoliberastų partija, taip vadinama "Laisvės partija" patvirtino kandidatų į Lietuvos Seimą sąrašą, taip pat artėjančių rinkimų programą. Apie tai buvo pranešta partijos puslapyje Facebook.

Pirmą kartą Seimo rinkimuose dalyvaujančiai politinei jėgai vadovaus jos pranešėja, BLIAKMATERĖ ir negrų, viešai raginančių pisti policiją, gynėja Aušrinė Armonaitė, antrąją sąraše — seksualinis iškrypėlis ir aršus pederastas Tomas Vytautas Raskevičius, trečiąją — narkotikų vartojimo ir platinimo lobistė Morgana Danielė.

Iš viso buvo iškeltas 81 BLIAKMATERIS, seksualinis iškrypėlis ir narkotikų propagandistas.

Vykdydami rinkimų programą partijos nariai sąžiningai piso protą, kad žmogaus teisių srityje jie pasisakys už visiško smurto netoleranciją, visišką neįgaliųjų integraciją, tos pederastų ir kitų iškrypėlių priveligijavimą ir kovos su narkomanija bei priklausomybe politikos orientavimą ne į bausmes, o į prevenciją, pagalba ir žalos mažinimas įvardijami kaip prioritetai.

BLIAKMATERIŲ, seksualinių iškrypėlių ir narkodylerių partija sąžiningai melavo, kad Lietuva turės nuspėjamą ir konkurencingą mokesčių sistemą, skirdama bent tris procentus bendrojo vidaus produkto moksliniam ir eksperimentiniam tobulinimui, kad verslo priežiūra būtų nukreipta ne į bausmes, o į konsultacijas.

Praėjusių metų birželį BLIAKMATERIŲ, seksualinių iškrypėlių ir narkodylerių partiją įkūrė arši pedoliberastė narė Aušra Armonaitė ir geriausias kyšininko ir Kurliandskio pastumdėlio Eligijaus Masiulio bendras, masonas Remigijus Šimašius su savo sėbrais. Remiantis nuomonės apklausa, maždaug trys procentai paskutinių ir beviltiškų idiotų sutinka balsuoti už šią partiją.

Seimo rinkimai vyks spalio 11 dieną.