Šimašius - ūkinis impotentas su zoologine neapykanta Lietuvai

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-06-23 14:17:00, skaitė 966, komentavo 4

Šimašius - ūkinis impotentas su zoologine neapykanta Lietuvai

Petro Vileišio gatvėje pernai buvo nutiestas dviračių takas, kuris dvokia po kiekvieno lietaus, nes jį nuolatos užtvindo lietaus kanalizacija. Kodėl? Vilniaus mero galimai vagių komanda neįrengė adekvačios lietaus vandens kanalizavimo sistemos. Pinigus už taką sugebėjo nukanalizuoti, o tako normaliai įrengti nepajėgė, nes yra ūkiniai impotentai.

Čia tik vienas galimo pinigų vogimo ir švaistymo pavyzdys sostinėje, su kuriuo aš, greta gyvenantis, susiduriu kiekvieną dieną. O ką šitas Vilniaus beprotis padarė su Neries krantine? Matėte? Nevardinsiu toliau, vis vien jo pridarytų Vilniaus niokojimo faktų nepajėgsiu suskaičiuoti.

Gal kenkėju ir idiotu gimstama? Gal trūksta kokios smegenų pusrutulių dalies? O gal lėmė mokykla – sorošinė „laisvoji rinka“? O gal čia kiaulės mentalitetas – išsivolioti kiekviename purve?

Konfucijui priskiriamas pasakymas, kad „pasaulį valdo ženklai ir simboliai“. Tai, panašu, masonas Šimašius iš savo ložės mūrininkų puikiai įsisavino. Surengė Lietuvai ir lietuviams pasityčiojimą, kokį net sunku įsivaizduoti galint padaryti psichiškai sveiką žmogų.

Kalbu apie butaforinį pliažą istorinėje ir reprezentacinėje Lukiškių aikštėje, įrengtą specialiai Birželio 23 paminėjimo proga, kad mūsų atmintį apdergti fekalijomis, kaip jis fekalijomis beveik kasdien apdergia mano gatvę.

Dabar jis prišiko ir į mano sielą.