Šventojoje laiką leidžianti Inga Stumbrienė: pati gražiausia vasara – Lietuvoje

Autorius: Rolandas Paksas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2020-06-27 22:26:00, skaitė 964, komentavo 11

Šventojoje laiką leidžianti Inga Stumbrienė: pati gražiausia vasara – Lietuvoje

Tarp pajūrio ir Vilniaus gyvenanti Inga Stumbrienė su šeima šiuo metu mėgaujasi saulėtomis akimirkomis. Šventojoje esančiame nuosavame būste apsistojusi moteris sako, kad būdama čia derina atostogų malonumus su darbais bei vaikų mokslais. „Pajūryje planuojame praleisti didžiąją vasaros dalį“, – sako moteris. Inga socialiniuose tinkluose pasidalino nuotrauka, įamžinančia atostogų akimirką.

„Pati gražiausia vasara. Ir ji ne kažkur toli, ji čia, mūsų spalvingoje, kupinoje nuostabiausių gamtos kontrastų, saulės nušviestoje ir be galo mylimoje Lietuvoje“, – rašo verslininkė.

Įspūdingomis fotosesijomis gerbėjus dažnai nustebinanti Inga sako, jog visgi atostogų metu odai ir plaukams leidžia pailsėti.

„Nesidarau tiek makiažų ir šukuosenų. Tačiau, kaip ir kiekviena moteris, stengiuosi atrodyti tvarkingai, – teigia moteris. – Tačiau viskas labai priklauso nuo nuotaikos – kartais norisi labiau pasipuošti, įamžinti tam tikrą akimirką ar emociją“, kad Šventojoje Inga Stumbrienė su šeima praleido didžiąją dalį karantino.

Tuomet moteris pasakojo, kad taip stiprina imunitetą. „Tiesą sakant, šiuo karantininiu laikotarpiu, siekdami stiprinti savo imunitetą, nusprendėme gyventi tarp Vilniaus ir Šventosios. Kai reikia – grįžtame į namus, o turint laisvesnį laiką – skubame į pajūrį, kadangi ir ten turime savo būstą. Kvėpuojame tyru oru. Problemų dėl to nekyla, nes vaikams taikomas nuotolinis mokymas“, – pasakojo ji.

Pasak Ingos, kadangi dar pavasaris, poilsiautojų Šventojoje buvo gana nedaug. Tiesa, savaitgaliais ir geru oru jų kaipmat padaugėdavo.

„Šiemet pajūrio sezoną atidarėme neįprastai anksti. Įprastai atvažiuojame tik vasarą. Iš pradžių buvo baisu čia važiuoti, kadangi situacija keisdavosi kiekvieną dieną. Baisiausia būtų buvę, jei būtų uždarę miestus, pavyzdžiui, kaip buvo su Nemenčine. Tačiau pasikalbėjus su tėvais, bičiuliais, nusprendėme, kad esant tokiai galimybei, reikia ja naudotis. Taip ir pradėjome važinėti. O žmonių yra, bet ne tiek daug, kaip vasarą. Kai prie jūros vėjuota, be abejo, poilsiautojų dar labiau sumažėja“, – anksčiau pastebėjo pašnekovė.

Inga neslėpė, kad iš pradžių jai buvo nejauku palikti namus Vilniuje. „Baisu buvo ir dėl to, nes nežinojome, ar saugu palikti namus, kuriuose, jei reikia – yra visko. Namuose vis tiek visko turi, o ten tiek nenusiveši. Taip ir galvojome: „o kas jeigu?“, bet galiausiai žengėme šį žingsnį ir dabar esame labai patenkinti. Sugalvojame ir važiuojame“, – džiaugėsi ji.

Pasiteiravus, ar palengvinus karantino reikalavimus kavinėms ji pastebėjo atgyjant iš Šventąją, Inga sakė, kad ji ir jos šeima mieliau renkasi ne centrines kurorto gatves, o atokesnį poilsį.

„Kadangi Šventojoje turime savus namus, mes į kavines, restoranus nevaikštome. Viską gaminame namuose. Mes net neiname į pagrindinį miestelį ir gyvename kiek atokiau nuo centro. Savaitgaliais žmonių padaugėja: vaikščioja, važinėjasi riedučiais, dviračiais. Ten visai kitokia atmosfera – poilsinė. Ten žmonės atvykta iš tiesų atsikvėpti, pasimėgauti grynu oru“, – sakė I. Stumbrienė.