Raudonieji saugojo Leniną, šešiaspaliviai – savo terliones ant šaligatvio

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-06-29 21:54:00, skaitė 1125, komentavo 8

Raudonieji saugojo Leniną, šešiaspaliviai – savo terliones ant šaligatvio

Trisdešimtais „nepriklausomos“ Lietuvos metais atėjome ten, iš kur prieš trisdešimt metų išėjome: į pasaulį ideologinių stabų, kurie visą parą saugomi nuo piliečių „meilės“. Prieš 30 metų Lukiškių aikštėje buvo Sovietų valstybės ir komunizmo ideologo Vladimiro Lenino statula, sugoma milicininko, o dabar čia šešiaspalvio mero Šimašiaus šunų pridergta smėlio dėžė - LGBT „pliažas“ ir šios ideologijos emblema Baltojo tilto prieigoje, kurią nuo vakar saugo nusamdyta apsaugos tarnyba.

105629183_274109854035965_2054206039068804427_n.jpg
Šiandien darytoje Kęstučio Tamašausko nuotraukoje įamžinta apsaugos tarnyba, sauganti nuo visuomenės Šimašiaus LGBT teplionę

Birželio 28 dieną Astra Astrauskė man paskambino telefonu dėl prie Baltojo tilto organizuojamo performanso ir instaliacijos pavadinimu „Dieve, saugok Lietuvą nuo LGBT“! Apie akciją prieš Šimašiaus „pliažą“- pasityčiojimą iš čia žuvusių ir nukankintų žmonių atminimo esame kalbėję prieš kelias dienas. Aš minėjau, kad ruošiuosi gultis kryžiumi ir sukalbėti maldą (tekstas žemiau).

Šįryt Astra Astrauskė man parašė:

„Labas rytas, tą vietą nuo vakar saugo paskirti apsaugos pareigūnai. Specialiai patikrinau skambučiu Jums ir šią mano tyčia sugalvotą „fantaziją“, ar mano telefonas paklausomas. Iškart po  skambučio Jums, buvo paskirta gėjiškai terlionei savivaldybės apsauga, lyg Lenino paminklui. Algimantai, net nesiruošiau teptis į š... rankų, yra daug efektyvesnių pasipriešinimo neokomunizmui būdų. Atsiprašau, kad nuoširdžiai patikėjote. Kada nors susitikę – pakalbėsim. Pagarbiai Astra Genovaitė.“

Tai štai, mieli lietuviai, mūsų pokalbius klausosi on-line ir į juos savivaldybė nedelsiant reaguoja, ne taip kaip į jūsų skundus dėl išlužusių šaligatvių ir netvarkomų kiemų.

Kad Astra man pamelavo, nepykstų, moterys kartais pameluoja vyrams, bet jos man vis tiek mielesnės už šešiapalvius „vyrus“.

104182535_921041971642795_4649120427124122096_o.jpg
Birželio 18 d. Palangoje meldžiausi ir prašiau Aukščiausiojo, kad suteiktų Aušrinei Armonaitei malonę ir kuo greičiau pasikviestų pas save

Mano malda

Prieš dvi savaites Palangoje, Birutės kalno papėdėje, prie koplytėlės Marijai, meldžiau Dievo, kad suteiktų Aušrinei Armonaitei malonę ir pasikviestų savo globon. Šią maldą, po Vilniaus mero išpuolio prieš lietuvių Tautą birželio 23 dieną Lukiškių aikštėje, aš papildžiau, ir melsiu Dievo sostinėje Vilniuje, gulėdamas KRYŽIUMI istoriškai reikšmingose sostinės vietose.

Mano maldos tekstas:

TĖVE MŪSŲ, kuris esi danguje,
Kuris sukūrei visatą ir žmogų joje
Pagal savo atvaizdą ir turinį,
Kuris sukūrei vyrą ir moterį,
Davęs jai X chromosomą, o jam Y chromosomą,
Įsakęs jiems gimdyti sau lygius
Ir Tave aukštinančius,
O tuos, kurie nuėjo klystkeliais,
Kurie nūnai LGBT vadinami,
Atvesk į doros kelią.
Prašau, o Aukščiausiasis,
Išblaivink protus, aptemusius ir suklaidintus,
Ypač tuos,
Kurie už Rotšildų ir Sorošo sidabrinius sielas kitiems drumsčia.

Apsaugok, o Aukščiausiasis, nuo šių Tautos genocido vykdytojų,
O jei to nenorėsi daryti dėl baisių jų nuodėmių,
Suteik jiems paskutinę malonę ir pasikviesk juos pas Save.

Ypač tokius, kaip Remigijus Šimašius ir Aušrinė Armonaitė,
Kurie savo darbais nuolatos daro žalą Lietuvai ir lietuvių tautai,
Niekina mūsų atmintį, istoriją, pralietą ankstesnių kartų kraują,
Kurie tvirkina ir skatina kvaišintis narkotikais mūsų jaunimą.

Meldžiu Tave, o Viešpatie,
Apsaugok Lietuvą ir sostinę Vilnių.

Amen

__________
Visi mano straipsniai skelbiami portale www.manolietuva.com