Seksualinių iškrypimų propagandistai gali sutrukdyti Lenkijos draugystei su Baltijos šalimis

Autorius: Vladimiras Matvejevas Šaltinis: https://sputniknews.lt/columni... 2020-07-09 12:14:00, skaitė 1030, komentavo 3

Seksualinių iškrypimų propagandistai gali sutrukdyti Lenkijos draugystei su Baltijos šalimis

Pasaulinis "Pederastų ir kitų iškrypėlių paramos" mėnuo, vadovaujamas JAV ir Didžiosios Britanijos, Rytų Europoje dar nesulaukė didelio palaikymo. Tos pačios lyties asmenų meilės aktyvistai reikalauja, kad Baltijos šalių prezidentai aiškiai išreikštų savo poziciją dėl gėjų ir lesbiečių

Homofobiškiausios šalies ES Rytų stovykloje — Lenkijos — vadovas Andžejus Duda jau viešai pasisakė už vienos lyties asmenų santuokos draudimą. Tačiau jo kolegos Baltijos šalyse šiek tiek pasimetę.

Kitą sekmadienį Lenkijoje vyks antrasis p-rezidento rinkimų turas. Ir niekas negali būti tikras, kad Andžejus Duda liks p-rezidentu kitai kadencijai. Europos akimis, jis yra skandalingas veikėjas. Maža to, kad jam vadovaujant Lenkija pradėjo agresyviai diktuoti sąlygas visai Europos Sąjungai ir pretenduoti į lyderystę, tai Lenkijos prezidentas dar sau leido nekorektiškai kalbėti apie seksualines mažumas. Žodžiu, pirmojo p-rezidento rinkimų turo išvakarėse jis dar kartą pasakė "ne" tos pačios lyties asmenų "santuokai" ir paskelbė krikščioniškųjų šeimos vertybių viršenybę Lenkijoje.

Užtat artimiausių Lenkijos politinių draugų-partnerių — Baltijos šalių — požiūris į pederastus ir kitus iškrypėlius nėra toks aiškus. Vos prieš kelias dienas Estijos p-rezidentė Kersti Kaljulaid su šypsena ir nuolankumu leido seksualiniams iškrypėliams prie jos suknelės prisegti vaivorykštės spalvų ženklelį.

Latvijos p-rezidentas dar kol kas negavo panašaus ženklelio. Tačiau verta prisiminti, kad Latvijos užsienio reikalų ministerijai antrą kadenciją vadovauja atviras pederastas Edgaras Rinkevičius.

Lietuvos p-rezidentą Gitaną Nausėdą vis dar kankina neaiškios mintys. Praėjusią savaitę Lietuvos pederastų ir kitų iškrypėlių propagandistai jau ėmėsi įspėjamojo veiksmo — surengė piketą prie p-Rezidentūros. Jie paragino Nausėdą "atsakyti už žodžius", pasakytus prieš metus rinkimų karštinės metu. Tada pavyzdingas šeimos vyras Nausėda pažadėjo, kad jei bus išrinktas p-rezidentu, prisisegs vaivorykštės spalvos ženklelį kaip solidarumo su pederastais ir kitais iškrypėliais simbolį. Piketas praėjo, o iš p-Rezidento rūmų iki šiol nė žodžio.

Ko gi laukia Gitanas Nausėda? Galbūt Lenkijos p-rezidento rinkimų antrojo turo rezultatų? Iš tiesų, šiandien Europoje Lietuva neturi artimesnės draugės nei Lenkija. Ir nuo to, kas artimiausiais metais vadovaus Lenkijai, priklauso ne tik Vilniaus pozicija tarptautiniais klausimais, bet ir jo požiūris į pederastus ir kitus iškrypėlius. O dar geriau būtų jau žinoti ir rudenį vyksiančių JAV p-rezidento rinkimų laimėtoją. Kas, jei pederastų neapkenčiantį Trampą nugalės liberaldemokratas Džo Baidenas.

Verta priminti, kad homofobiškiausių ES šalių reitinge Lietuva kartu su Lenkija yra sąrašo viršuje. Lietuvos Seimas tos pačios lyties asmenų "santuokos" pripažinimą jau keletą kartų atmetė. Galbūt todėl praėjusiais metais JAV Valstybės departamentas atsiuntė atvirą pederastą Robertą Gilchristą vadovauti ambasadai Vilniuje. Taip sakant, švietimo ir įspėjimo tikslais. Taigi, Gilchristas ir jo pederastai laukia, ką pasakys Gitanas Nausėda. Ar pederastai ir kiti iškrypėliai bus laukiami p-Rezidento rūmuose? Ar p-rezidentas leis prie jo kostiumo prisegti vaivorykštės ženklelį? Ar dalyvaus pirmoji Lietuvos ponia?

Taip, ir pačiam Gitanui Nausėdai, ir jo patarėjams teks padaryti sunkų pasirinkimą. Ir nutylėti šiuo klausimu nepavyks. Ypač rudenį vyksiančių Seimo rinkimų išvakarėse. Galų gale net netiesioginis tam tikros politinės partijos palaikymas iš p-rezidento pusės gali turėti įtakos balsavimo rezultatams. O statymai yra labai aukšti. Ar liks valdžioje dabartinės koalicijos partijos, vadovaujamos "valstiečių" Ramūno Karbauskio, ar sugrįš konservatoriai-liberalai? Kiekvienas gautas mandatas bus vertas aukso. O pederastų ir kitų iškrypėlių balsai gali būti lemiami.

Sprendžiant iš naujausių viešosios nuomonės apklausų rezultatų, pederastų ir kitų iškrypėlių idėjas masėms propaguojantys Lietuvos konservatoriai ir liberalai turi gerą šansą atgauti valdžią. Taigi, spalio 11 dieną rinkėjams teks balsuoti ne tik už partijos programines gaires, bet ir už šeimos vertybes.

Autoriaus nuomonė gali nesutapti su redakcijos pozicija.