Uždraustas video apie veido kaukių poveikį žmogaus organizmui

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/uzdra... 2020-07-10 12:01:00, skaitė 2186, komentavo 2

Uždraustas video apie veido kaukių poveikį žmogaus organizmui

Šiame video nagrinėjama globali problema, – kaukės (kovojant su koronavirusu).

Kaip dėl kaukių? Ar reikia jas dėvėti visiems Žemės žmonėms? Pripažinkite, kad dėvite tą pačią kaukę kasdien, nekeičiate jos į naują, sako šios video laidos vedėjas.

Jis tęsia: jūs tiesiog einate paskui mases. Jūs meluojate, apgaudinėjate. Ne dėl to, kad bijote viruso. Jei tai būtų Ebolos virusas, jūs kaukę priklijuotumėte prie veido. O čia kitaip...

Kas gi čia kitaip?

Vaizdo įraše tiriama, kaip kaukė veikia žmogų, kiek deguonies joje. Testuojame, sako vyras: be kaukės dvidešimt su puse (deguonies išmatavimas). Su kauke – septyniolika su trupučiu. Vėliau – devyniolika su trupučiu. Jei jums skauda galvą, tai dėl to, kad trūksta deguonies. Be to, su kauke gaunate itin didelį anglies dvideginio kiekį.

Taigi, kaip matote, kaukė veikia ne itin teigiamai. Darykite išvadas.

Šio video originalas youtube platformoje pabuvo vos dvi dienas ir buvo pašalintas (kas iš jo liko, galima pamatyti ČIA). Teigiama, kad „šis vaizdo įrašas pašalintas, nes pažeidžiamos „YouTube“ bendruomenės gairės“.

Šį video, įgarsintą rusų kalba, galima žiūrėti čia:

Dažniausiai Lietuvoje nepageidujama ar, neretai, tiesiog draudžiama publicistika ir dokumentika – kiekvieną dieną rodoma „PressJazz TV“ kanale.