Liepos 16-ąją V. Landsbergis visus kviečia į mitingą prie prezidentūros - ATEIKIM VISI!

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/v-la... 2020-07-16 12:15:00, skaitė 1048, komentavo 6

Liepos 16-ąją V. Landsbergis visus kviečia į mitingą prie prezidentūros - ATEIKIM VISI!

Vytautas Landsbergis, kaip ir LGBT bendruomenės atstovai, darys prezidentui Gitanui Nausėdai spaudimą prie prezidentūros. Jis mano, kad prezidento patarėjai gali pakeisti jo nuomonę, nes nežinia kiek gudrių „astravinių patarėjų susispies aplink prezidentą, kad išgautų jo pritarimą kapituliacijai“.

PAREMKIM PREZIDENTĄ

Lietuvos pavergimas per Astravo aferą artėja prie kulminacinio lūžio. Arba būsim pavergti per elektrą senajai energetinei Rusijos imperijai, arba atsilaikysime.

Čia lemtingai svarbus ir principingas įstatymo laikymasis – nepirkti tos nešvarios elektros, nefinansuoti Astravo aferos ir neatiduoti Kremliui mūsų Kruonio.

Prezidento nuostata, kuri gali būti įtakojama prorusiškų verslininkų – astravininkų ir Lietuvoje, ir Maskvos jau satelizuojamoje Latvijoje, bus lemiama.

Nežinia kiek gudrių astravinių patarėjų susispies aplink Prezidentą, kad išgautų jo pritarimą kapituliacijai. Paremkime Prezidentą, kad priešintųsi.

Lietuvos politiniai kaliniai ir tremtiniai rengia rytoj, ketvirtadienį, 14val. 30min. mitingą Daukanto aikštėje. Viskas teisėta, Lietuva nori gyventi.

Ateikim visi!

Vytautas Landsbergis

Visiems primename, kad šis Landsbergio šou tėra rinkyminis triukas silpnapročiams. 2010 metais tuometinis landsbergistų premjeras Andrius Kubilius Baltarusijoje pasirašė įsipareigojimą bendradarbiauti su Baltarusija atominės energetikos srityje ir pastatyti tokį SGD terminalą Lietuvos lėšomis, kad jo pajėgumų užtektų ir Baltarusijai.

Kubilius Adtravo AE.jpg

Po to dar Kubilius patvirtino, kad Lietuva jei ką svarstys pirkti Baltarusijos atominę elektrą. Todėl dar kartą kartojame, kad šis šou tėra eilinis landsbergių gudrus rinkyminis triukas, kuriuo naivuoliai ir tvarteliniai eilinį kartą patikės.

Egidijus Paulauskas