V. Landsbergio „Astravinis ŠOU“, kuriame sudalyvavo ir G. Nausėda

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/v-la... 2020-07-17 12:56:00, skaitė 1021, komentavo 12

V. Landsbergio „Astravinis ŠOU“, kuriame sudalyvavo ir G. Nausėda

Po prezidentūros langais liepos 16d. Prezidentas Vytautas Landsbergis surengė mitingą prieš Baltarusijos Astravo AE

Buvo mestos visos „megstųjų berečių“ ir „landsbergizmo virusui“ prijaučiančių patriotų, bei kolegų pajėgos. Mitingą organizavo žymus rusofobas Žygimantas Pavilionis, kuris į mitingą atėjo su savo mama.

Kaip teigė mitingo augesnio amžiaus dalyviai, juos suvežė autobusais ir žadėjo, kad jiems bus suteikta galimybė pašokti ir padainuoti. Taip pat, buvo ir tokių, kurie pamatę nesisteminę žiniasklaidos atstovus, puolė juos spardyti kojomis, dėl ko vienam iš „landsbergistų“ fanatikui už kūno sužalojimą bus iškelta baudžiamoji byla.

Kai kurie iš suvežtos publikos buvo labai žemo išsilavinimo ir viešoje vietoje naudojo necenzūrinius žodžius. Tai parodė, ant kiek yra nusigyvenusi „landsbergistų“ partija. Į mitingą susirinko vos kelios dešimtys žmonių, nors viešai pats Vytautas Landsbergis kvietė visus dalyvauti. Tai dar kartą įrodo, kad „landsbergistų“ partiją yra ištikusi didžiulė krizė.

Šiame Vytauto Landsbergio „Astraviniame ŠOU“ suvaidino ir Lietuvos prezidentas Gitanas Nausėda, kuris nesenai Vytautą Landsbergį pavadinęs prezidentu, mitingo metu pažemino pareigose ir į jį kreipėsi – „sveiki profesoriau“.

Į mitingą taip pat su savo jauna žmona ir vaikučiu buvo atvykęs Arvydas Anušauskas, kuris žiniasklaidai pasakojo apie pornografijos išmanymą. Vienu žodžiu – situacija buvo tragikomediška.

Papildyta 07.17d. 07:24 Kasparas Genzbigelis – varinėja žmones, grasina duoti per sprandą, bando išvaryti iš viešo mitingo, prasivardžiuoja, plūstasi viešoje vietoje, kaltina tarnavimu svetimoms valstybėms, giriasi mušęs Paleckį, rėkia ir galiausiai puola daužytis ir spardytis. BŪKITE ATSARGŪS!

Egidijus Paulauskas