Šiandien Oro Desantinių Pajėgų diena! Сегодня День ВДВ!

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2020-08-02 17:26:00, skaitė 1563, komentavo 43

Šiandien Oro Desantinių Pajėgų diena! Сегодня День ВДВ!

 Šiandien Oro Desantinių Pajėgų diena!

Sveikinu visus kam teko garbė tarnauti VDV su jūsų diena!

Taip pat jus visus su šia švente sveikina Rusijos Prezidentas V. Putinas:

Gerbiami draugai!

Sveikinu jus su profesine švente ir 90-osiomis desantinių-oro pajėgų įkūrimo metinėmis.

Jūs pagrįstai didžiuojatės šlovingąja legendinės „sparnuotų pėstininkų“ istorija, jos įkūrėjų vardais, lygiuojatės į savo pirmtakus ir vyresniuosius bendražygius, kurie visada garbingai vykdė paskirtas užduotis, specialiųjų operacijų ir taikos palaikymo misijų metu pademonstravę aukščiausią pasirengimo lygį, nepalaužiamą charakterį ir savitarpio pagalbą. Ir, žinoma,  75-ojo Pergalės jubiliejaus metais ypatingi pagarbos ir padėkos žodžiai - desantininkams-didvyriams, Didžiojo Tėvynės karo veteranams.

Svarbu, kad dabartinė kareivių ir karininkų karta garbingai tęsia kariuomenėje susiklosčiusias karines, patriotiškas tradicijas, šventai gerbia kovinės brolijos įstatymus, pačiose sunkiausiose, kritiškiausiose  situacijose parodo nepriekaištingą mokymą, ištikimybę Priesaikai ir Tėvynei.

Esu įsitikinęs, kad  jūs niekada nepavesite, tvirtai stovėsite už Tėvynės interesų gynimą, reikšmingai prisidėsite prie Rusijos karinių pajėgų vystymo, stiprinant šalies gynybinius pajėgumus ir nacionalinį šalies saugumą.

Linkiu sėkmės, sveikatos ir viso ko geriausio.

Vladimiras Putinas