Iš įvykio vietos: Piketas prieš Lukašenką Vilniuje prie Baltarusijos ambasados. 7538-08-11

Autorius: LDiena.lt Šaltinis: https://www.youtube.com/watch?... 2020-08-12 17:04:00, skaitė 1458, komentavo 48

Iš įvykio vietos: Piketas prieš Lukašenką Vilniuje prie Baltarusijos ambasados. 7538-08-11

Antra diena priešais Baltarusijos amabasadą Vilniuje mitinguoja antilukašenkiniai provakarietiški baltieji rusai ir juos palaikantys kitų tautybių asmenys. Kodėl jie nepatenkinti p-rezidento rinkimų Baltarusijoje rezultatais? Ko tikisi savo protestais? Ką įdomaus jie gali mums papasakoti? Ir galų gale, kaip į juos reaguoja mūsų polit-anal-feisbukinis ELITAS? Visa tai sužinosite peržiūrėję vienintelį ir patį išsamiausią videoreportažą iš įvykio vietos.

1 dalis. Bendras vaizdas: Tichanovskaja - JŲ pRezidentė!

Bendras protestuotojų prie Baltarusijos ambasados Vilniuje vaizdas ir nuotaikos. Plakatai, transparantai, veidai.

https://youtu.be/1YsvxE9dtdI

2 dalis. Organizatorius ir jo nuomonė apie Baltarusiją.

2:45 Mitingo organizatorius Michailas - baltarusis, mylintis Tėvynę saugiu atstumu ir norintis, kad Baltarusija pasektų Lietuvos pėdomis. 9:50 Kirilas - Michailo draugas, gimęs prieš 25 metus prie Lukašenkos ir norintis paragauti KAŽKO KITO.

https://youtu.be/Au__NK7Chzo

3 dalis. TIKROJI padėtis Baltarusijoje.

0:17 Etatinis piketuotojas Vytautas Danilevičius (valdininkas, a.a. vagių ir p-rezidentės paštininko Masiulio partijos "Etikos komisijos" narys) kukliai išvadino mane provokatoriumi, stengdamasis kad aš to neišgirsčiau. Ačiū, Vytai, bet vienintelis provokatorius čia buvai tu! 1:00 Vienintelė proga pasiklausyti protestuotojų skanduočių. 3:25 Kruvino režimo nusikaltimų nuotraukos. Pas mus valdžia su nepatenkintais tvarkosi geriau. 5:50 Diskusija su transparanto laikytoju Michailu Sledkovu: apie protestus ir padėtį Baltarusijoje, apie kruviną Lukašenkos režimą, apie TIKRĄJĄ Svetlanos Tichanovskajos misiją ir apie nuoširdų norą pasodinti Aleksandrą Lukašenką ant kuolo.

https://youtu.be/YukcuuThJeM

4 dalis. Putino ir Lukašenkos konfliktas - Batkai AMEN!

Klastingas Putino planas, kurį sugriovė Lukašenka ir už tai prarado Rusijos stogą. BŪTINA IŠKLAUSYTI KIEKVIENAM, KAS NEKLAUSO PUTINO!

https://youtu.be/G75HDpmWmDc

5 dalis. Šito Baltarusija dar nematė - NEPATENKINTI VISI!

Protestuotoja Jelena ir džiaugiasi ir nerimastauja, kad Baltarusijoje vyksta tai, ko baltieji rusai iki šiol dar nėra matę: nepatenkinti visi, OMON-as muša savo liaudį, nežinia kuo viskas baigsis, ar minia nušluos miliciją ir OMON-ą? Trumpai tariant, protestuoti reikia, bet kuo protestai baigsis - kas žino?

https://youtu.be/0jKt835XMZE

6 dalis. Rinkimų Baltarusijoje PRAVALAS. Kaip ir kodėl?

Kaip vyko rinkimai; kaip buvo kuriamas reikalingas Aleksandrui Lukašenkai rezultatas; kaip prisidengiant KORONĖS virusu ir "epidemija" buvo neregistruojami rinkimų stebėtojai; kodėl žmonės liko neįleisti į rinkimines apylinkes ir negalėjo prabalsuoti; kaip dalis rinkiminių komisijų atsisakė dalyvauti rezultatų klastojime. Baltarusijos VALDYMO SISTEMA sulūžo ir nebesugeba sužaisti pagal rinkiminio LOCHATRONO taisykles?

https://youtu.be/9PePPw9_DX4

7 dalis. Lietuvos polit-feisbukerių Žodis. KLAUSYK ELITO!

Kokia nuostabi proga lietuviakalbiams polit-anal-feisbukeriams užmesti lopetą ŠŪDO ant VENTILIATORIAUS! Jums surinkta išskirtinai GRIETINĖLĖ: 0:44 Rasa Juknevičienė, 5:32 Gintaras Furmanavičius, 7:10 Vytautas Landsbergis, 8:15 Gitanas Nausėda.

https://youtu.be/kTvJ1YOlgKk

8 dalis. Epiloginė lyrika.

O jie vis dar stovi... Grauduva ir liūdesėlis...

https://youtu.be/cGKXA-pKpHo

Viso piketo videoreportažas grojaraštyje: Tichanovskaja - JŲ pRezidentė! Piketas prieš Lukašenką Vilniuje