Siabry, welcome!

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-08-16 14:36:00, skaitė 1294, komentavo 1

Siabry, welcome!

Lietuvos „pasiekimai“ per 30 nepriklausomybės metų ir ES kūrėjų planai paskelbti ir žinomi. ES yra lietuvių ir kitų Europos tautų kapinės. ES tam ir buvo suplanuota, kad europiečius išmarinti, o prieš tai paversti, belyčiais, berasiais, betaučiais, bedvasiais idiotais.

Kaip galima broliškai tautai linkėti kapinių? O juk linki. Gitanas Nausėda, metus miegojęs letargo miegu ir pramiegojęs visą COVID-19 pandemiją, staiga pabudo, karingas toks: marš-marš-tra-ta-ta į Minską. Net komjaunuolis-atsiprašinėtojas, sovietinės sistemos degeneratas storu pilvu, sujudo, baltarusius pasišovė gydyti negydomų lietuvių šalyje. Dar kitas ura-idiotas sugalvojo rankomis kabintis su baltarusiais, pamiršęs visas baikes apie COVID-19 pandemiją. Iš paskos visas kagalas fake-news. Šposininkai.

Batkai riesta. Ne sala. Aplink pilna kraujo ištroškusių, Baltarusiją apiplėšti norinčių. O liaudis? Bydlo! Mes už alų ir proškus į ES stojome suklastotame referendume. Juos irgi įstatys, ten kur tik norės.

O ES marionečių ir chalujų akys išverstos, o pūtos ant lūpų, ir Batka "rinkimus falsifikuoja", ir "blogai su protestuojančiais elgiasi". O Vilniuje geriau elgėsi? O Paryžiuje, o ką Makronas visus metus su „geltonosiomis liemenėmis“ daro? O ES rinkimus pamiršo? Kur jie buvo per sufalsifikuotus rinkimus Austrijoje? O Švedijoje? Komedija. Geriau patylėtų. O ką jau kalbėti apie rinkimus JAV, apie ten tvyrantį BLM chaosą? Jau dabar Donaldas Trampas kalba, kad demoktratai biuletenius falšyvus spausdina!

Tik draugas pas Batka vienas – Kinija, bet jis labai toli. O Putinas – joks draugas, apipjaustytų afšorinių oligarchų norų vykdytojas. Rusijos naikintojas. Bet jei jis Batkai nepadės, jį patį po pusės metų nuvers. Ir jam nėra kur dingti. Nėra kur dingti ir ES su JAV, o ir Kinijai. Resursai planetoje baigtiniai, plėstis nėra kur. Suės Baltarusiją ir Rusiją – prailgins agoniją.

Aš turiu baltarusiams pranešti liūdną žinią – jų tėvynės greitai neliks. Aš gi jau žvalgausi aukšto medžio. Įlipsiu, kad į vakarus bėgantys baltarusiai nesutryptų. Ten taip jų laukia, nes juodų darbų nėra kam dirbti. Juodi žmonės ten dirba reproduktoriais ir „svečiais-prieglobsčio prašytojais“. O „svečiai“ neprivalo dirbti. Taigi, siabry, welcome!