Gyvulių ūkio naujienos, 2020-08-25

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://jonaskovalskis.com/202... 2020-08-25 15:37:00, skaitė 1734, komentavo 47

Gyvulių ūkio naujienos, 2020-08-25

Batka A.Lukašenko, išlipęs iš savo malūnsparnio Baltarusijos prezidento rezidencijoje su automatu rankoje ir kovine uniforma, ne šiaip sau išvaikė JAV-NATO samdinių-maidaunų minią Minske ir padarė juokingu tapinoidų cirką “Baltarusijos laisvės” lenciūgėlis. Jis tokiu ryžtingu būdu tiesiog sudaužė JAV-NATO karo nusikaltėlių gaujos kruopščiai kurtą informacinę erdvę į šipulius.

Vakar viso pasaulio žiniasklaida, tame tarpe ir Vakarų melo medijos, svarstė tik A.Lukašenkos kovinę parengtį atremti JAV-NATO agresorių militarinę ir nemilitarinę invazijas. Nuomonė buvo vieningą: Lukašenko, žinoma, brutalus diktatorius, tačiau jis dar brutalesnis Baltarusijos patriotas ir su NATO maidaunais “išsiaiškins” greitai ir griežtai. Europos melagiai jau pareiškė, kad nenorėtų Baltarusijoje šokinėjančių banderlogų ukrainietiško perversmo scenarijaus, O JAV Valstybės sekretoriaus tarptautinio nusikaltėlio Maiko Pompeo pažas pareiškė, kad JAV nesikiš į Baltarusijos maidano reikalus. Žinoma, sumelavo kaip visada.

JAV, Didžioji Britanija, ES, NATO kolonijinė imperija visada ir visur kišosi į kitų valstybių reikalus.

Baltarusijos maidaną taip pat organizavo minėta Blogio imperija. Bet A.Lukašenkai padėti išsilaikyti galima tik vienu būdu – Baltarusijos prisijungimo prie savo istorinės Tėvynės Rusijos ir išvalius Baltarusiją nuo JAV 5 kolonos būdu. Delsimas tolygus mirčiai. Tikėkimės, A.Lukašenka po maidano (JAV-NATO karo nusikaltėlių gaujos nemilitarinės agresijos) tai jau suvokia ir imsis adekvačių priemonių 2000 m. sutarties realizavimui. O kol kas jis atleido Baltarusijos ambasadorių Slovakijoje iš pareigų dėl to, kad šis palaikė Tichanovskajos protestūnus. Dėl Baltarusijos Užsienio reikalų vadovo Makėjaus irgi reikėtų rimtai pagalvoti. Armija, jėgos struktūros prezidentui už paramą atsakė lojalumu Baltarusijai. Padėtis kontroliuojama ir turėtų stabilizuotis.

Навальный впал в кому после возможного отравления - Новости ...

Aleksejus Navalnas vis dar komoje, tačiau jau Vokietijoje, pas “patikimus” Charite klinikos gydytojus. Yra saugomas kaip prezidentas, aplink kliniką specialiųjų pajėgų iki dantų ginkluoti patruliai (kokio velnio!? kam jis įdomus?!), į kliniką neįleidžiami jokie lankytojai, net Lioškos žmona, jokie žiniasklaidos atstovai. Ir nėra jokio triukšmo – Vakaruose gi demokratija, ordnungas. Kai tą patį darė Rusijos Omsko klinika, kur buvo nedelsiant pristatytas šitas JAV išaugintas klounas A.Navalnas, visa Vakarų “laisvo” pasaulio melo žiniasklaida kėlė kosminį triukšmą, kad Kremlius nori nunuodyti šitą juokdarį. Berlyne tas pats, tačiau... demokratiška. Reikia pažymėti, kad Charite klinikos – tai ta pati kontora, kuri savo laiku patvirtino, kad Julija Timošenko, laikoma V.Janukovičiaus kalėjime, mirtinai serga ir iš invalido vežimėlio jau niekada niekada nepakils… Ukrainos maidaunų išleista iš kalėjimo Julka ne tik “pakilo” iš invalido vežimėlio, bet ir jau trečią dieną po paleidimo šuoliavo kaip jauna kumelė.

Su A.Navalnu Charite taip pat nenuvylė. Jau trečia dieną paskelbė, kad Rusijos klounas Nr.1 “yra intoksikuotas nuodingomis medžiagomis”. Škias, supraskite, kad V. Putinas galėjo jam pakišti “polonijaus” arbatos. Ir be cukraus!! Visi Rusijos “opozicionieriai”, aršūs Kremliaus kritikai – Litvinenko, Berezovskis, Skrypaliai ir pan. – keistu būdu, sveiki ir gyvi palikę Mordorą, po kiek laiko, įkvėpę Vakarų pasaulio “laisvės” oro, kažkodėl ima mirti?!. Kas ne taip su oru Vakaruose?

Bet kokiu atveju, JAV marionetė Angela Merkel jau griausmingai pareikalavo iš Rusijos prezidento V. Putino iš tirti A.Navalno nuodijimo aplinkybes, nustatyti “kaltus” asmenis (nors Vakaruose jau visi žino, kas per “Teronas tai padarė) ir juos nubausti. Vašingtono nusipenėjęs liokajus, Lietuvos Užsienio (JAV) reikalų tvarkytojas Linas Linkevičius jau gavo komandą “Balsas!” ir tiesiog apkaltino Kremlių dėl Lioškos Navalnio nunuodijimo!!.. Linas niekada nepavargsta kenkti Lietuvai, alternatyviai apdovanotas talentas, vansi…

Bet V.Putinas, buvęs KGB pulkininkas, puikiai išmano Vakarų niekšybės ir melo virtuvės paslaptis. Lėktuvui, kurio tualete stūgavo Lioška Navalnas, nusileidus Omske, iš Maskvos išskrido į Omską geriausi medikai, specialistai ir tris dienas ėmė visus įmanomus Lioškos mėginius, labai kruopščiai tyrė, ar nėra Lioškos organizme nuodų pėdsakų. Nerado, užprotokolavo, biomėginius užplombavo, prijungė prie ligos istorijos.

Laukdami įprastinės tokiais atvejais JAV-NATO karo nusikaltėlių gaujos klastotės ir jos pagrindu sukeltos globalinės dezinformacinės isterijos korumpuotose Vakarų melo medijose. Charite klinikos “medikams” paskelbus eilinę klastotę dėl Lioškos nunuodijimo ir tokiu būdu davus signalą Vakarų melo medijoms “Fas!”, Omsko klinikos medikai paskelbė, kad Lioškos organizme jokių kenksmingų gyvybei medžiagų pėdsakų nerasta. Ir pasiūlė kartu dar kartą ištirti Navalnio biomėginius. Akivaizdu, kad Vakarų highly likely ekspertų, kaip visada, faktai ir objektyvi mokslinė analizė nedomina. Kaip visada, kai Vakari kurpia eilinę rusofobinę globalinę klastotę. Vėliau, žinoma, kaip visada, viskas išaiškės, britų, javainių, “šviesiųjų” europiečių melas bus demaskuotas ir šiame skandale. Tačiau kam tada rūpės tiesa? Bus gi kurpiamas naujas Vakarų melas, kol melo kritinė masė pasieks kritinę, globaliniam karui būtiną masę. O tada apskritai nebus kam rūpėti.

Gyvename neįtikėtinai baisiais laikais, Vakarų niekšybės triumfo amžiuje, visuotinės beprotybės, iškrypimų propagandos ir išmokto bejėgiškumo eroje. Kai tobula sėkmės istorija yra nusikaltimas, etinė degradacija yra laikoma norma, o amžiais puoselėtos etinės normos tapo silpnumo, atsilikimo požymiu, vos ne protinio nepakankamumo įrodymu. Triumfuojantys niekšai, įžūlūs nusikaltėliai, nepasiekiami Teisingumui, tapo kraupia kasdienybe.

Baisu…