66. Susinaikinti neuždrausi, o valios nenupirksi (video)

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-08-31 12:16:00, skaitė 1088, komentavo 3

66. Susinaikinti neuždrausi, o valios nenupirksi (video)

Įvykiai rodo tvirtą JAV demokratų ryžtą sunaikinti JAV valstybę. Tam jie turi neribotus kiekius finansinių resursų, nes yra transnacionalinio finansinio kapitalo kūrinys, tam jie turi milijonus juodų dykaduonių, kurie pikti ant Amerikos ir viso pasaulio, kad jų protėvius išplėšė iš neeolito, jie turi ir patirtį žudyti „diktatorius“, kurią išbandė ant Kadafio Libijoje ir Sadamo Irake.

Tik B52 be reikalo virš Lietuvos skraido, pripiltų į juos amerikonai napalmo ir lietų sau ant Vašingtono, kaip liejo ant Vietnamo, juk taip efektyvų! Stebėtų tuomet, kaip dega jų prezidentas per CNN, kaip raitosi iš skausmo, stebėtų ponios Klinton reakciją į tai. Pamenate, kaip ši labiausiai pasaulyje išsigimusi moteris žavėjosi, maivėsi prieš kamerą, kai buvo žudomas pulkininkas Kadafis? Neužmirštamo kraupumo vaizdas!

Svarbiausia tai, kad JAV visą savo „demokratiją“ jau spėjo išplatinti po visą pasaulį. Net Lietuvoje tos amerikoniškos „demokratijos“ jau į valias. Misija, tarytum, baigta. Dabar ne tik amerikonai gali džiaugtis iš MIP sklindančiomis pasakomis, valgyti plastiką ir į valdžią rinkti idiotus baidenus. Tai ir mes jau darome. Vieno mums trūksta – BLM, bet ir čia Lietuva labai stengiasi, sparčiai šitą juodą auksą importuoja, prieš juos keliais šliaužioja, kaip seimo narė Armonaitė ir jos išprievartautos Vilniaus moksleivės, jiems meldžiasi.

Vieno prieš JAV mirtį amerikonai nesuspėjo padaryti – nuversti baltarusio Lukošenkos per jo 66 metų gimtadienį, Gaila, tiek pinigų buvo investuota, tiek daug metų opozicija buvo rengta, o Lukošenkos fronto net išverstakailis komunistpalaikis Linkevičius nepralaužė su savo storu pilvu, visas Baidenu ir JAV demokratais nėščias.

Nepanoro Lukošenka būti nuverstas, nepanoro būti tampomas ir žudomas, priešinasi. Negeras toks. Nepriima šios amerikonų dovanos 66 gimtadienio proga.

Kai kas iš rytų ir vakarų piktinasi, kodėl tas „paskutinis diktatorius“ nepasiduoda. O man jis patinka, tai tikras valstietis, paskutinis Europos arijas, kuriam neužmausi moteriškų aukštakulnių ir pėdkelnių, ne išmarginsi septyniom iškrypėlių spalvom. Automatas jam tinka. Vyras taip ir turi elgtis. Žinoti, kada į ranką imti arklą, kada šautuvą.