Merkel gavo antausį nuo Lukašenkos už chamišką elgesį su Rusija

Autorius: Mindė Šaltinis: https://cont.ws/@ComandanteOle... 2020-09-03 20:55:00, skaitė 1633, komentavo 19

Merkel gavo antausį nuo Lukašenkos už chamišką elgesį su Rusija

Putinas per daug nesivargino ir leido Lukašenkai sudraskyti vokiečių autoritetą, ir tai buvo padaryta taip, kad dabar A. Merkel turi arba ant stalo trenkti gelžbetoninius Navalno apnuodijimo būtent „novičiok“ dujomis įrodymus, arba pradėti aiškintis su tais piliečiais savo vidiniame kontūre, kurie jai davė tokią informaciją.

Panašu, kad ciniškas vakaroidų bandymas išdurti Grigorievičių su rinkimų pripažinimu galiausiai privertė jį apsispręsti dėl savo pozicijos ir mesti savo “daugiavektoriškus” pasitampymus. Dabar Putinas sprendžia Baltarusijos problemas tarptautiniuose reikaluose, o Lukašenka pritartinai sužaidžia iš šalies, sukurdamas informacinius pretekstus.

Šiandien Baltarusijos Prezidentas padarė galingą ėjimą ir paskelbdamas, kad Aleksejus Navalnas nebuvo apnuodytas. Pasak jo, Baltarusijos pusė tai gali patvirtinti iššifruotu tarp Berlyno ir Varšuvos dialogu, kurį perėmė respublikos specialiosios tarnybos.

Vokietijos valdžios pareiškimai, kad Aleksejus Navalnas buvo apnuodytas, - klastotės, pareiškė Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka susitikime su Rusijos ministru pirmininku Michailu Mišustinu.

„Aš pastebėjau, sekdamas Rusijos įvykius, kad pas juos - vakarai - atsirado naujas prikolas. Vėl „novičok“, vėl apnuodijimas. Tai aš gi turiu jums pasakyti, kad vakar ar užvakar, tiksliai nepamenu, prieš Merkel kalbą (ji pareiškė, kad jam - Navalnui - norėjo užkimšti burną) mes perėmėme pokalbį. Mes taip suprantame, kad Varšuva kalbasi su Berlynu. Du abonentai ant ryšio “, - pasakė Lukašenka. BELTA cituoja jo žodžius.

Pasak jo, šį pokalbį perėmė Baltarusijos radioelektroninė karinė žvalgyba.

„Ir mes perėmėme įdomų pokalbį, kuris (aš jums duosiu paskaityti jį, mes paruošime ir išsiųsime į FSB) aiškiai parodo, kad tai yra klastotė. Jokio Navalno apnuodijo nebuvo“, - pridūrė Baltarusijos lyderis.

Jis išreiškė prielaidą, kad Vokietijos kanclerės Angelos Merkel ir jos administracijos pareiškimą parengė grupė specialistų.

„Jie tai padarė, cituoju, „ norėdami atmušti Putinui norą kišti nosį į Baltarusijos reikalus “. Aš pacitavau šitą pokalbį. Jūs suprantate, kiek jėzuitiškai šitie žmonės elgiasi“, - pridūrė Lukašenka. 

Prieš pradėdama savo “daugiavektorišką” ariją, merkel pareiškė, kad viskas kas įvyks po to neturi liesti dujotiekio SP-2 reikalų.  Tik po to ji įprastu judesiu išvertė ant Rusijos šūdo kaušą. Matyt, Putinas sutiko su ja dėl SP-2 klausimo išnešimo už skliaustelių, na o jau tada: - „Kare kaip kare!“, Angela, tu pati tai pradėjai. Štai jau ir Aleksandras Grigorievičius netikėtai perėmė dviejų europietiškų sostinių pokalbį. Pasirodo, kad jis jų pasiklauso ... Kas galėjo pagalvoti .. O iš kitos pusės pažiūrėjus - o ko jūs norite iš „paskutinio Europos diktatoriaus“?

Tik įsivaizduokite, kiek dar įdomių dalykų galima sužinoti iš „Baltarusijos saugumo pareigūnų perėmimų“!?!

Kažkur toli su pavydu švilptelėjo Asanžas...