Ar JAV demokratai rengia perversmą? Taip.

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/ar-ja... 2020-09-07 10:11:00, skaitė 1199, komentavo 2

Ar JAV demokratai rengia perversmą? Taip.

Džo Baidenas.

Demokratai atvirai prakalbo apie norą JAV surengti valstybinį perversmą, įsitikinęs profesorius ir politologas iš Vašingtono. Jei Donaldas Trampas (Donald Trump) triuškinančiai nelaimės, Amerikos laukia sunkūs laikai, mano ekspertas. Kas gali nutikti toliau? Paskaitykite politologo, dėstytojo, buvusio nacionalinio saugumo grupės vyresniojo pareigūno prie D. Trampo administracijos Maiklo Entono (Michael Anton) pamąstymus. M. Entonas yra knygos „Statymai: Amerika situacijoje, iš kurios atgal negrįžtama“ (The Stakes: America at the Point of No Return) autorius.

Dėl masinių protestų, karantino ir kasdienio chaoso, trunkančio visus šiuos košmariškus metus, ko gero, praleidote pro ausis šį demokratų pareiškimą.

Viskas prasidėjo nuo to, kad aukščiausio rango kariškiai tarsi nepastebimai užsiminė, jog kariškiams nereikėtų vykdyti prezidento įsakymų. Juos palaikė daugelis buvusių generolų, tarp jų – pirmasis D. Trampo gynybos sekretorius Džeimsas Matisas (James Mattis), kurie atvirai įgarsino šią užuominą. Tuomet, kai birželio pradžioje visoje šalyje prasidėjo masiniai maištai, dabartinis gynybos sekretorius Markas Esperas (Mark Esper) viešai pasiūlė prezidentui nenaudoti įstatymo "Dėl kovos su maištingais veiksmais". Gynybos sekretorius, tai sakydamas, turėjo galvoje: „Pone prezidente, neliepkite mums daryti to, nes mes to nedarysime, ir jūs žinote, kas tada bus.“

Tai sužavėjo Džo Baideną (Joe Biden), kuris iškart pamiršo visą delikatumą. Šis buvęs JAV senatorius (26 metus) ir viceprezidentas (8 metus) net tris kartus užtikrintai pareišė, kad kariškiai „labai greitai išves [Trampą] iš Baltųjų rūmų“, jei prezidentas atsisakys juos palikti. Buvęs viceprezidentas Elas Goras (Al Gore) viešai su juo sutiko.

Galima būtų sakyti, kad tai kliedesiai, senatvinė silpnaprotystė. Tačiau vasarą žiniasklaidą pasiekė informacija apie susitikimą, organizuotą už Džordžo Sorošo (George Soros) pinigus, į kurį atvyko 100 įtakingų demokratų, buvusių respublikonų, nusiteikusių prieš D. Trampą, ir kitų valdančiųjų, kad suplanuotų būsimus prezidento rinkimus žaidimo būdu. Vienas scenarijų: laimi D. Trampas. Tuomet buvęs Bilo Klintono (Bill Clinton) administracijos vadovas Džonas Podesta (John Podesta), vaidinęs Dž. Baideną, atsisakė pripažinti jo pergalę, paprašė pagalbos kariškių.

Žiniasklaidą pasiekusiame „žaidimo“ scenarijuje išvada niūroka: „technokratiniai sprendimai, teismai ir spėjimas, kad elitas laikysis visų normų, čia neveikia“, o po rinkimų lapkritį mūsų laukia „ne juridinė kova, o gatvės muštynės“.

Dar du faktai. Vasarą du buvę aukšto rango kariškiai, dirbantys nacionalinio saugumo srityje ir palaikantys demokratus, – Džonas Naglas (John Nagl) ir Polas Yinglingas (Paul Yingling) – parašė atvirą laišką štabų viršininkų jungtiniam komitetui, kuriuo pakvietė juos siųsti kariškius iš 82-os desantininkų divizijos į D. Trampo Ovalinį kabinetą, kurį jie turėtų šturmuoti lygiai 2021 m. sausio 20 d. 12:01 val.

Maždaug po mėnesio Hilari Klinton (Hillary Clinton) viešai pareiškė, kad „bet kokiomis aplinkybėmis“ Dž. Baidenas neturi pripažinti savo pralaimėjimo rinkimuose.

Tai panašu į retoriką partijos, kuris įsitikinusi, kad rinkimus laimės būtent ji.

Šie faktai susiję su Bairono Jorko (Byron York) pareiškimu apie „perversmo porno“. Panašu, kad jis mano, jog perversmas tėra nepiktybinės demokratų fantazijos. Ar visų? Nebūčiau toks tikras.

Kodėl demokratai atvirai kalba apie savo sąmokslą? Todėl, kad jie žino, jog jo sėkmės garantas paprastas: tai neturi atrodyti kaip sąmokslas. Dabar būtina visuomenei įteigti idėją, kad dėl jų neteisėtų veiksmų pašalinti D. Trampą kaltas jis pats.

Antroji plano dalis: arba surinkti pakankamą kiekį balsų abejojančiose valstijose (pagal įstatymo raidę arba ne), arba ginčyti tuos balsus ir tvirtinti, kad, nepaisant rezultatų, laimėjo Dž. Baidenas. Blogiausias scenarijus (šaliai, o ne valdančiajai klasei): jei kai kuriose valstijose rezultatai bus tokie abejotini ir ginčytini, kad niekas tiksliai negalės pasakyti, kas laimėjo. Tai demokratams nesukliudys tvirtinti, kad vis tiek laimėjo jie.

Viešas pasiruošimas šiam dalykui prasidėjo: žiniasklaidoje, socialiniuose tinkluose daug „paaiškinimų“, kaip Dž. Baidenas gali laimėti ir kodėl.

Trečioji plano dalis: parengti didelę kairiųjų demokratų propagandos mašiną karui, naudoti pagrindinius influencerius (nuomonės formuotojus) ir aktyvistus, t.y. tokius žmones, kurie garsiai rėks, kad „Trampas pralaimėjo“.

Kas nutiks toliau? Dž. Podesta mano, kad kariškiai stos į demokratų pusę. Gali būti, kad taip ir bus.

Ar slaptosios tarnybos padės demokratams nuversti D. Trampą? Abejoju. Jos dažniausiai apolitiškos, paprastai tiesiog gina prezidentą, kas jis bebūtų.

Kokie dar galimi variantai? „Gatvės muštynės“, t.y. vasaros įvykių pakartojimas, tik daug rimtesnis. „Protestuotojų“ išvedimas į visų didelių miestų gatves. Gyvenimo visoje šalyje sustabdymas. Ir skambėtų tik vienas signalas: „Trampas turi išeiti“.

Taigi, šalyje prasidėtų „spalvotoji revoliucija“. Toks pat scenarijus, kurį JAV "deep state" įgyvendina šalyse, kurios Amerikai nepatinka. Tai, kas dabar vyksta Baltarusijoje. Agitacijos būdu būtų bandoma nuversti lyderį, nors jis ir teisėtai išrinktas, o visa tai būtų pavadinta „demokratija“.

Ką dabar gali padaryti D. Trampo administracija? Surengti savo „karinius mokymus“, kad apsvarstytų įvairius galimus įvykių variantus ir sumažinti netikėtumų galimybę. Taip pat būtina sustiprinti komunikacijos kanalus, kurie nepriklauso nuo žiniasklaidos ir didžiųjų technologijos korporacijų. Kai tik valdančioji klasė sušuks, kad „Trampas pralaimėjo“, visos prezidento sąskaitos socialiniuose tinkluose bus blokuotos. Televizijos kanalai, išskyrus FOX NEWS, netransliuos D. Trampo. Todėl būtina rasti būdą kreiptis į Amerikos žmones.

Mums visiems dabar svarbiausia – būtų kuo geriau informuotiems. Jei tikrai vyksta sąmokslas su tikslu nuversti prezidentą D. Trampą net jam laimėjus rinkimus, jie jums pasakoja apie tai tam, kad jus paruoštų. Tam, kad, kai tai įvyks, negalvotumėte, jog tai buvo sąmokslas, kad liktų kaltas pats prezidentas.

Nesiduokite kvailinami.

Šaltinis: americanmind.org