Nepagrįsta tiesa yra tolygu kritimui į duobę.

Autorius: Šturmuotojas Šaltinis: https://nationalvanguard.org/2... 2020-09-13 14:14:00, skaitė 1824, komentavo 18

Nepagrįsta tiesa yra tolygu kritimui į duobę.

Autorius Williamas L. Pierce'as

Neseniai kalbėjau su Aljanso nariu, metus dirbusiu Zaire (buvusiame Belgijos Konge). Tai vyriausybės mokslininkas, kuris didžiąją laiko dalį privalo praleisti gana keistose vietose: Afrikos džiunglėse, Arabijos dykumose, poliarinėse ledainėse ir panašiai. Būdamas Zaire, jis pasinaudojo kiekviena proga pabendrauti su  „vietinių baltųjų“ kompanija, kurios ten yra mažai, ir jis nuodugniai susipažino su nuolatinių tos šalies baltų gyventojų požiūriu ir mąstymo būdais. Istorija, kurią jis pasakojo apie savo patirtį, atšaldė mano kraują - tuo labiau, kad ji turėjo tvirtą tiesos žiedą ir sutiko su pranešimais iš kitų vietų, tokių kaip Rodezija (dabar „Zimbabvė“). (Iliustracija: Baltieji prisijungia prie juodaodžių, besidžiaugdami dėl prieš baltus nukreiptos politikos Pietų Afrikoje)

Juoda ir balta kartu

Iš esmės mūsų narys pasakė, kad baltieji Zaire „išsigimė“. Po dviejų savaičių darbo laukinėje gamtoje mūsų narys grįžo į Kinšasą ir susitiko vietinius baltaodžius imigrantų palikuonius. Bet baltieji Kinšasos dalyje, buvusioje Leopoldvilėje, kurią dabar juodaodžių buvo daugiau nei 100 prieš vieną, sugebėjo taip kruopščiai įsilieti į negrų visuomenę , kad juos iš juodųjų minios galima išskirti tik jų spalva. Oda; niekas kitas jų neskiria. Vienas iš jų pro šaligatvį pravažiuos ir į  baltą žmogų- galbūt vienintelį kitą baltą žmogų, su kuriuo susidūrė  dienos bėgyje - nekreips demesio net nežiūrėdamas. Vieno iš jų priėmimas yra beveik įžeidimas; laikomasi nuostatos: „Kodėl turėčiau nustoti kalbėti su jumis? Tu man nieko ypatinga “.

Aš pagalvojau, kad galbūt tai buvo tik efektas, naudojamas siekiant išvengti aplinkinių juodaodžių įtarumo ar priešiškumo. Deja, taip nėra, atsakė jis; baltieji, nuolat gyvenantys Zaire, ne tik įtikino juodaodžius, kad jie nebėra „baltieji rasistai“, bet ir patys tokiais tapo griežtais antirasistais rasių maišytojais. Kinšasos restoranuose įprastas vaizdas yra kai šviesiaplaukė belgė su juodu kaip anglis negru  tapusia afrikiečių žmona ir liguistai įvairialypiu palikuonių asortimentu; niekas net nežiūri, kai įeina rasinės mišrios poros.

Black History Month Is for Everyone • FamilySearch

Nė viena juodaodė šalis Afrikoje negali veikti be baltų mažumos. Juodieji patys negali remontuoti liftų ar telefonų sistemų, važiuoti autobusais ar taksi, nuotekų sistemomis ar keliais. Daugelis Juodųjų šalių dabar turi visą politinės nepriklausomybės kartą ir išsiuntė dešimtis tūkstančių savo piliečių į Europos ar Amerikos universitetus techniniam mokymui. Tačiau jie išmoko karčios pamokos, kad, kad ir kiek diplomus turinčių juodaodžių galėtų pasigirti Afrikos šalis, ji labai greitai nugrimzta į džiungles, nebent yra maža mažuma - dažnai mažiau nei dešimtadalis vienos procento gyventojų - baltų žmonių, esančių tam, kad viskas vyktų, planuotų ir spręstų neišvengiamai kylančias problemas.

Juodaodis gali grįžti į Zairą iš baltųjų universiteto, įgijęs elektrotechnikos išsilavinimą, tačiau, jei nėra baltų žmonių, kurie jam lieptų tai padaryti, atrodo, kad jis negali tiek savo iniciatyva pakeisti sugedusio saugiklio. Net ir tokiose sąlyginai netechninėse profesijose, kaip žemės ūkis, juodieji yra priklausomi nuo baltųjų. Pavyzdžiui, daugiau nei trečdalį Zambijos (buvusios Šiaurės Rodezijos) žemės ūkio produkcijos sudaro ten gyvenantys baltųjų ūkininkai, kurie sudaro daug mažiau nei vieną procentą gyventojų. Dėl šios priežasties kiekviena juodaodžių tauta - net ir ta, kuri pasiduoda masiniam išprievartavimui ir gerklės pjovimo orgijoms prieš savo baltųjų mažumas paprastai juodaodžių nepriklausomybės šventėse, kaip buvo Belgijos Kongo / Zairo atveju, - toleruoja baltų mažumą. Ir todėl, kad net antrarūšis baltasis žmogus,kurie būtų socialinių laiptelių apačioje baltoje šalyje, gali gerai ir lengvai gyventi Afrikos šalyje, baltieji, kurie pabėgo iš Kongo per kruvinus, prieš baltus nukreiptus 1960-ųjų pradžios terorus, sugrįžo atgal.

Bet dabar tarp „juodųjų  ir baltųjų“ yra nauja socialinė sutartis. Anksčiau Baltasis buvo neabejotinas meistras visur, o juodaodžiai - visi jie - kreipėsi į jį. Jie galėjo mylėti baltąjį vyrą, bet galbūt nemylėjo, bet labai jį gerbė ir bijojo. Dabar baltasis žmogus savanoriškai atsisakė ir savo šeimininko pareigų, ir reikalavimo gerbti. Jis prašo būti toleruojamas tik mainais už paslaugas, kurias gali atlikti.

Tačiau juodaodžiai iš jo reikalavo dar ko nors; kad jis nustotu būti svetimos rasės nariu. Jie reikalavo, kad jis miegotų su negrų moterimis ir atiduotų jiems savo baltasias , kad visiškai atsisakytų savo rasinio pasididžiavimo, nutrauktų visus ryšius su savo rase ir asimiliuotusi su negrais, kad priimtų juos kaip brolius ir lygiaverčius. Zaire tai ir padarė.

Beautiful mixed family 

Ir baltasis žmogus tą patį daro Rodezijoje / Zimbabvėje. Šių metų balandį Jungtinės Valstijos, Didžioji Britanija ir kitos Vakarų šalys privertė baltus rodeziečius, kuriuos juodaodžių skaičius viršijo 20 prieš vieną, priimti juodąją vyriausybę, kuriai vadovavo juodaodžių marksistų lyderis teroristinės grupės, daugelį metų prievartavęs baltąsias moteris ir skerdęs baltus vaikus.

sa-genocide.jpg

Per kelias dienas po vyriausybės pasikeitimo baltieji, nusprendę likti Rodezijoje ir paklusti juodajai valdžiai, nuolankiai kreipėsi į savo naująjį prezidentą kaip „draugas Mugabe“.

Tai, kas vyko Konge ir Rodezijoje, gąsdina ne tiek daug, nes tai įrodo, kad kai kurie baltieji nori asimiliuotis ir gimdyti mulatus - mes tai žinome jau seniai, bet dėl ​​dviejų kitų priežasčių: Pirma, kaip pastebėjo mūsų narys buvęs  metus Zaire, ten esantys baltieji ne tik apsimeta, kad pamiršo savo baltumą ir atsiskyrė nuo savo rasės; jie iš tikrųjų tai padarė. Artėjimasis prie bendro kraujo ir bendro paveldo juos ne tik gąsdina, bet ir pažeidžia jų naujus jausmus.(Samoningi  baltieji žmonės žinantys ,kad kraujomaišos su juodąja (ar kokia kita rase) pateisinti negalima ,nes tai neduoda jokio mokslui žinomo teigiamo rezultato o ,netgi atvirkčiai sukuria tik psichologines problemas ,genetine ligas ir tt yra laikomi absoliučiu blogiu , blogiau už  velnią.)  Jie dabar nenori nieko bendra su „rasizmu“. Jų pavertimas baigtas. Jie tapo baltaisiais nigeriais.

Antra, reiškinys atskleidžia bendrą žmogaus prigimties bruožą. Tai, kas jau įvyko Kinšasoje ir yra gerai įdiegta Solsberyje, taip pat pradeda vykti ir Johanesburge - ir kiekviename Amerikos mieste. Septintajame dešimtmetyje augę  nenukvakę amerikiečiai, žino apie milžinišką baltosios visuomenės nuomonės pokytį, įvykusį JAV per pastaruosius du dešimtmečius.

 Jei būtų 1959 ar 1960 m. Federalinės vyriausybės pranešimas, kad nuo šiol visų šalies valstybinių mokyklų mokinių rasinė sudėtis bus „subalansuota“ priverstiniu autobusu; kad visi darbdaviai turi teikti pirmenybę „nepalankioje padėtyje esančioms“ mažumoms įdarbinant ir paaukštinant pareigose; kad baltosios apylinkės turėjo būti suskaidytos dėl masinės gerovės juodaodžių ir ne baltų imigrantų perkėlimo į juos tai būtų sukeltas ginkluotas sukilimas kiekviename šalies regione ir tarp visų baltų gyventojų klasių. Šiandien, nors tokia programa vis dar kelia šiokį tokį niurzgą, baltieji politikai gali agituoti savo pareigas platformose, kuriose įdiegtos panašios priemonės, ir suteikti pagrįstų vilčių būti išrinktiems.

1960 m. Buvo palyginti nedaug šalies dalių, kuriose rasinės mišrainės pora galėjo pasirodyti viešumoje, nesukeldama atviro priešiškumo. Dukra, parsivežusi juodą vaikiną namo, rizikavo būti išsižadėta jos šeimos -arba jos  tėvas  nušautų ją ir juodaodį vietoje. Tačiau per pastaruosius kelerius metus piktadarystė išplito kaip metastazuojantis vėžys visoje tautoje, ir nedaugelis dabar prieš tai pakelia rankas ar balsą.

Iš dalies, žinoma, šiuos pokyčius atnešė ginkluota prievarta. Kiekviename jų žingsnyje kilo pasipiktinimas ir pasipriešinimas. Jei ne federalinė vyriausybė būtų šauniai apšaudžiusi ir masiškai naudodamasis policijos agentūromis, jiems nebūtų pavykę pasiekti - bent jau ne taip greitai. Tačiau išlieka faktas, kad baltų visuomenė iš esmės prisitaikė prie naujos multirasinės tvarkos. Įvyko atsivertimas - dar ne toks nuodugnus atsivertimas kaip Konge, bet vis dėlto panašus atsivertimas, kuriame daugelis baltųjų, kurie anksčiau senąją tvarką laikė teisinga ir tinkama, dabar ta prasme laiko naująją tvarką.

Praėjusią vasarą Niujorke pasakiau kalbą, kurioje iliustravau žmonių polinkį moraliai ir dvasiškai prisitaikyti prie pasikeitusių aplinkybių, naudodamas gana toli siekiamą ir hipotetinį pavyzdį: Tarkime, sakiau, kad Sovietų Sąjunga pradėjo žaibišką invaziją į JAV ir po kelių savaičių kovų sutramdė mūsų ginkluotąsias pajėgas. Tarkime, sovietų nugalėtojai, čia sukūrę marksistinį režimą, paskui atvedė du ar tris milijonus angliškai kalbančių rusų ir apgyvendino juos tarp užkariautų amerikiečių, siekdami šnipinėti bet kokius piktavalius ar atvirus antikomunistus ir pranešti apie juos slaptai policijai.

Tarkime, kad praėjus maždaug trims mėnesiams, atmesdamos visų galimų nerimą keliančių asmenų vardus ir adresus, valdžios institucijos subūrė visus šiuos žmones ir pasodino į koncentracijos stovyklas. Jie gali sudaryti net porą milijonų amerikiečių: galbūt penki procentai suaugusių, baltų vyrų šalyje.

Savo pavyzdžiu tada pasakiau, kad sovietų valdantiesiems nebūtina šaudyti šių amerikiečių ar net laikyti juos uždarytus, kad numalšintų visą pasipriešinimą. Vietoj to sovietai galėjo elgtis taip: Po to, kai amerikiečiams paaiškino, kad senas gyvenimas, kurį jie pažinojo, dingo amžinai, kad jiems nebuvo jokios galimybės pabėgti nuo komunistinės valdžios, ir kad niekas neateis jų vaduoti. 100 000 tvirtų rusų prižiurėtojų , kiekvienas apsiginklavęs stora, ąžuoline stalo koja, imtų užmušinėti kalinius  kas 10 kalinį , o kiti nemušti stebėtu.

Geras, penkių minučių sumušimas, atliktas moksliškai, gali sukelti 10 procentų kalinių mirtį nuo sužalojimų. Galbūt dar penki procentai pasirodys nesąžiningi ir galiausiai turės būti nušauti. Tačiau likę 85 procentai Amerikos vyriškių pamatys klaidą. Dar net neišėję iš tvarsčių ir dalyvių, jie klaus savęs, kaip galėjo nepastebėti, kad antikomunizmas (kaip ir „rasizmas“) yra ne tik praeities dalykas, bet ir moraliai nepateisinamas, nedoras ir nevykėlio ženklas. Per kitą mėnesį jie entuziastingai skelbs marksistinius šūkius ir jais tikės.

Kaip jau sakiau, tas pavyzdys yra gana toli, bet jo iliustruojamas reiškinys yra pernelyg realus. Iš tikrųjų fizinis smurtas nėra būtinas norint pasiekti aprašytą atsivertimo tipą. Vien tik smurto grėsmė, jei ji yra patikima ir derinama su pakankamai intensyviu moraliniu spaudimu, taip pat veikia. Tai, kas šiandien vyksta Pietų Afrikos Respublikoje, yra puikus to pavyzdys.

Baltieji gyventojai Pietų Afrikoje gyvena nuo XVII a. - maždaug tiek, kiek jie gyvena Šiaurės Amerikoje. Pietų Afrika tapusios žemėse gyveno  aborigenai : hottentotai ir bušmenai, geltonodžių kapoidų rasės nariai, kurie dabar ten sudaro tik mažą mažumą. Dauguma Pietų Afrikos juodaodžių (Bantus) protėviai, kurie baltųjų skaičių viršija penkis prieš vieną, į tą vietovę pateko XIX a. Beveik 300 metų baltieji valdė žemę kaip šeimininkai, pirmiausia valdydami kapoidus, o paskui - savo bantu įpėdinius. Dabar baltieji abejoja savo teise valdyti ir žingsnis po lemtingo žingsnio atsisako visų savo buvusių prerogatyvų.

Dabar, kai apartheidas panaikintas, daugelis  baltųjų pietų afrikiečių gyvena skurde, kai kurie gyvena kajutėse, skirtose sodo nameliams. Baltasis genocidas dabar vyksta visoje Pietų Afrikoje - žudymai, išprievartavimai ir kankinimai vyksta nerimą keliančiu greičiu.

Baltieji pietų afrikiečiai, kurie nepatyrė jokio fizinio smurto, apie kurį kalbėta gyvena karo salygomis, grėsmė akivaizdžiai egzistuoja, nes juodaodžių teroristų grupės retkarčiais pradeda reidus iš kaimyninių, juodaodžių valdomų rajonų arba sukursto vietinius juodaodžius darbuotojus ir studentus į akmens mėtymo riaušes. Net be riaušių ir bombardavimų gresia vien tik juodaodžių daugumos fizinis buvimas. Apmaudu, dėl  daugumos skystablauzdžių, mieste užaugintų baltųjų, nesvarbu, ar jie mėgsta juodaodžius, ar ne, jų bijo.

Moralinį spaudimą Pietų Afrikoje (kaip ir Amerikoje) teikia krikščionių bažnyčios ir žydų žiniasklaida, dirbanti kartu. Olandų reformatų bažnyčia, doktrinos kalvinistė, visada turėjo nepaprastai didelę įtaką būrų baltų arba olandų akcijoms, o anglų kilmės baltieji leido praktiškai visoms savo naujienų ir pramogų žiniasklaidai patekti į žydų rankas. (Pietų Afrikoje vienam baltam gyventojui žydų yra dvigubai daugiau nei JAV.)

Nuo pat pirmųjų baltųjų apsigyvenimo pietų Afrikoje dienų krikščionių misionieriai ten atliko destruktyvų vaidmenį. Praktiškai kiekvienas juodaodžių teroristų lyderis Afrikoje mokėsi krikščionių misijų mokykloje ir kunigų ar parapijų kurstomas reikalauti juodaodžių „lygybės“. Šiandien Juodosios valdžios valdomame Zimbabvėje likusiems baltiesiems rodeziečiams jų pamokslininkai sako, kad tokia „Dievo valia“ juos valdys juodaodžiai, o Pietų Afrikos Respublikos baltieji piliečiai kiekvieną dieną skaito savo laikraščiuose. šiek tiek kitoks vienos temos variantas: jie turi „pakeisti savo būdus, kol nevėlu“, tai reiškia, kad jie turi priimti juodaodžius kaip lygiaverčius arba jiems nutiks baisių dalykų.(kalbama apie asimiliacija susimaišyma su Afrikos negrų krauju ,tuoktis su baltosios rasės atstovais.)

Jau egzistuoja Pietų Afrikos studentų organizacijos, verslininkų organizacijos ir su bažnyčia susijusios organizacijos, veikiamos šios negrų asimiliacijos propagandos , siekia pakenkti baltaodžių tautos genų fondui kuris įvykus asimiliacijai su negroidas butų sunaikintas negrįžtamai. Sprendžiant iš šių grupių viešų pasisakymų, kai kurie iš jų, atrodo, mano, kad jei jie dabar bus pakankamai dosnūs ir atsiprašys juodaodžių, kai juodaodžiai galiausiai gaus viršenybę, pastarieji bus dėkingi už praeities malones ir toleruos tolesnį buvimą baltųjų Afrikoje - galbūt net leisdami jiems išsaugoti savo turtus ir tęsti savo patogų gyvenimo būdą. Kiti, ypač su bažnyčia susijusios grupės, atrodo, beveik tikisi, kad juodaodžiai nebus dėkingi, tačiau vis tiek leis baltiems likti, galbūt kaip sexo vergai ir mulatų gimdymo mašinos.Mintis būti nubaustam už jų praeities „rasizmą“ sukelia skanų laukimo šiurpulį.

Baltųjų rasės liga visame pasaulyje - išdidumo, vyriškumo, garbės ir kontakto su tikrove praradimas - yra pagrįstas keliais dalykais. Iš dalies tai kyla iš nežinojimo, kuris savo ruožtu yra mūsų švietimo sistemų sugedimo ir sugriovimo pasekmė, todėl jie nebeteikia baltų vyrų ir moterų istorinių šaknų; ir iš dalies tai yra tik bendro dvasinio laikų negalavimo aspektas - ypač vyraujančio egoizmo ir materializmo, kurie verčia mūsų žmones klestėjimą, komfortą ir betarpišką asmeninį saugumą laikyti svarbiausiu.

Tačiau jis taip pat turi aiškiai pavlovišką(pavloviškas efektas reiškia išdresiravima , kaip pvz cirke dresiruojami žvėris mušimu ir skaniu ėdesių norint išmokyt naujų triuku)  aspektą, kurį iliustruoja mano hipotetinė sovietų invazijos istorija, ir tai yra svarbus faktas, kurį turime nepamiršti.

Šio fakto reikšmė trumpuoju laikotarpiu yra ta, kad mūsų rasė yra dar pavojingesnė, nei galėtume kitaip suprasti.(Toks motinos gamtos kelias: Silpni Baltieji bus išnaikinti,kad stiprieji ir sveiki išgyventu ir skleistusi.)

Opinion

Ilgalaikė reikšmė yra tokia: tik palyginti maža baltųjų gyventojų mažuma turi absoliučią krypties, teisingo ir neteisingo jausmą. Dauguma gali būti sąlygoti ką nors padaryti ar pritarti.

Tai tik dar viena priežastis, kodėl liberastinė pseodo -demokratija yra tokia katastrofa.

 * * *

Nuo atakos! Nr. 79, 1980, perrašė Anthony Collinsas ir redagavo Vanessa Neubauer iš knygos  „Geriausias išpuolis!“ ir „National Vanguard“ , redagavo Kevinas Alfredas Stromas