Kas sudegino Oregoną? FB ir FTB miškų padegimus paskelbė „sąmokslo teorija“

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-09-15 10:46:00, skaitė 1324, komentavo 3

Kas sudegino Oregoną? FB ir FTB miškų padegimus paskelbė „sąmokslo teorija“

Kalifornijoje dėl miškų gaisrų žuvo virš 10 žmonių, sunaikinta virš milijono hektaro miškų. Oregone vyriausybė evakuoja virš pusės milijono gyventojų, prieš kelias dienas informavo BBC. Associated Press duomenimis, Oregono valstijoje užregistruoti mažiausiai keturi mirties atvejai, vienas žmogus žuvo Vašingtono valstijoje.

Apie miškų padegimus ėmė pasakoti JAV gyventojai. Savo video kanale “Sania Floridoje” autorius siužetą pavadino “Kas sudegino Oregoną?“

https://youtu.be/3jwOKjy2xnU

Gaisrų Amerikoje priežastimi yra įvardintas žmogus. Ar tai kažkas naujo? Jei prisiminti gaisrus Rusijoje, Afrikoje, Amazonijoje, Graikijoje, tai ten niekas net neneigė, kad pagrindinis ugnies šaltinis – padegimai. Visai kitaip, pasirodo, yra JAV. Šios šalies FTB uždraudė platinti informaciją, kad viena iš gaisrų priežasčių yra padegimai. Nedelsiant į tai sureagavo totalitarinis globalusis cenzorius Facebook.

Miškų gaisrai Kalifornijoje ir Oregone nėra retenybė, jie čia dega periodiškai. Tik šiais metai jie išplito daugiau negu 1,2 milijonų hektarų plote ir apėmė Kalifornijos, Oregono ir Vašingtono valstijas.

Kalifornijos gubernatorius Gavin Newsom dėl gaisrų kaltina globalų atšilimą. „Problemos, su kuriomis mes susiduriame dabar, - tai ekstremalūs gaisrai, kaip mes manome, sukelti klimato“, - pareiškė gubernatorius.

Mokslininkai mano, kad yra kelios gaisrų priežastys: karštis, žaibai ir žmogiškasis faktorius. Pirmiausia, apverktina elektros tinklų būklė. Dauguma tinklų nebuvo remontuojami dešimtmečius. Dėl karščių, siekusių 49 laipsnius Celsijaus, kondicionierių naudojimo, tinklų apkrovimas labai išaugo. Elektros laidai ėmė degti, užsidegė aplink augę medžiai, kuriuos šioje valstijoje draudžia kirsti griežti žaliųjų įvesti įstatymai.

Oregono valstijoje yra tiriamas mažiausiai vienas padegimo atvejis – Ešlende netoli Kalifornijos sienos, tačiau policija neigia, kad gaisrų sukėlėjais yra Antifa, o Facebook ir FTB žinias apie padegimus pavadino „suokalbių teorijomis“!?

JAV portale Zerohedge rašoma, kad Facebook tarnautojas Staunas šeštadienį parašė Twitter, kad FB šalina visus pranešimus apie tai, kad Oregone ir kitose valstijose miškus padegė kairiųjų organizacijų nariai. Jis rėmėsi FTB pareiškimu, kad pranešimai apie miškų padegimus yra „suokalbio teorija“.

Gaisrų priežastims tirti buvo iškviesti padegimų tyrėjai. Praėjusią savaitę Oregono policija areštavo valstijos gyventoją Rajaną Berką.

The Oregon Life pateikia dar keturis padegimų atvejus Oregono, Vašingtono ir Kalifornijos valstijose.

Nepaisant padegimo faktų, FTB pradėjo informacinį karą ir įrodinėja, kad nėra kairiųjų grupuočių, kurios padeginėja miškus. Tai leidžia liberalioms MIP tęsti pasakas, kad gaisrai gamtinės kilmės.

Tuo tarpu Oregono mieste, kur labai didelė padegimų ir plėšikavimų grėsmė, buvo išklijuoti perspėjimai, kad „padegėjai“ ir „marodieriai“ bus šaudomi. Savigynos būriai Oregone įsitikinę, kad gaisrus sukelia Antifa ir apsiginklavę surengė kelių blokadą.

Kyla pagrįstas klausimas, kodėl Facebook ir FTB organizavo interneto cenzūrą ir informaciją apie miškų padegimus vadina „sąmokslo teorija“ (beje, terminas „sąmokslo teorija“ yra CŽV išradimas: 

https://youtu.be/EVkiTnKDqZs)?

Ar ne todėl, kad Facebook ir FTB kontroliuoja JAV demokratai, už jų stovintys JAV FRS akcininkai, su Rotšildais priešakyje. Šitos satanistų organizacijos siekia nuslėpti savo šeimininkų nusikaltimus prieš žmoniją. Štai todėl ir reikalinga totali tiesos cenzūra.

Kas sudegino Oregoną? Su šiuo klausimu aš šiandien kreipiausi į Oregone gyvenantį rašytoją Valdą Anelauską. Labai tikiuosi, kad jis nenukentėjo nuo JAV demokratų-globalistų surengtų gaisrų.