Ursula fon der Layen pasiekė emocinę ekstazę, kuomet kalbėjo apie LGBT

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-09-16 18:00:00, skaitė 1477, komentavo 2

Ursula fon der Layen pasiekė emocinę ekstazę, kuomet kalbėjo apie LGBT

Europos Komisijos pirmininkė Ursula von der Leyen Briuselyje trečiadienį perskaitė savo pirmąjį metinį pranešimą (video).

Vyresnės kartos žmonės pamena Komunistų partijos suvažiavimus, sovietinių vadų sakomas kalbas. Šiandien išgirdau štai tokią pačią kalbą ES parlamente, iš lygiai taip pat nedemokratiškai išrinktos ES parlamento pirmininkės lupų. Ir vėl kova už žmonijos laimę, parama persekiojamiems diktatorių.

Yra ir skirtumų. Sovietiniai komunistai kovojo prieš negrų diskriminaciją Amerikoje, euro-komunistai gi kovoja už negrų ir iškrypėlių teises pas save Europoje. Visų kitų piliečių teisės ES poniai Layen nebuvo įdomios, jas galima pažeidinėti. Jai nesvarbios No-go zonos Briuselyje, Paryžiuje, ar Malmėje, bet labai rūpi zonos be LGBT Lenkijoje. Žmonių teisių pažeidimų per Berlyne ar Paryžiuje vykstančias šimtatūkstantines demonstracijas ponia fon der Layen nemato, bet labai gerai viską mato Minske. Ji nemato žmogaus teises pažeidžiančių Makrono, Merkel, bet mato Lukošenką.

Kokia trumparegystė!

Ursulos fon der Layen ir JAV demokratų partijos kandidato į prezidento postą Džo Baideno pozicija vienoda: jiems svarbiausia – pozityvios rasinės teorijos diegimas, o didžiausias rūpestis – „mažumos“: rasinėms, lytinėms, protinėms ir t.t. Žodžiu, nauji Holyvudo Oskarų reikalavimai Europai.

Ursula fon der Layen pasiekė emocinę ekstazę, kuomet kalbėjo apie LGBT (video)

Europoje A.Merkel globojama ir finansuojama banditų organizacija Antifa kol kas dar nedegina miškų, kaip tai ji daro JAV Oregono ir Kalifornijos valstijoje, tačiau, manau, tai tik laiko klausimas. Dar degins, šiandien jie apsiriboja kokios nors vokiečių partijos Alternatyva Vokietijai narių ir vadovų terorizavimu. JAV ir ES naikinimo planas yra tas pats.  

Douglas Reed savo knygoje „Ginčas dėl Siono“ rašo:

„Dvidešimtame amžiuje Vakarų tautos, sąmoningai ar nesąmoningai paklūsta ne savo įstatymui, o judėjų valdomos jėgos, kuri valdo jų vyriausybes“.

Jo žodžiais, nebuvo tokios imperijos, kurios judėjai nebūtų sugriovę. Tai vyksta ir 21 amžiuje, o JAV ir ES ištiks senovės Babilono ir 20 amžiuje griuvusių Europos imperijų likimas. Ta linkme sparčiai einama, tuo tikslu juk ir buvo organizuotas tautų perkraustymas į Europą.