Koronaviruso pandemija – vienas didžiausių nusikaltimų prieš žmoniją, ir ją sukėlusieji turės atsakyti prieš įstatymą

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/koron... 2020-10-08 13:33:00, skaitė 1593, komentavo 4

Koronaviruso pandemija – vienas didžiausių nusikaltimų prieš žmoniją, ir ją sukėlusieji turės atsakyti prieš įstatymą

Dr. Raineris Fiulmichas.

Vokietijos teisininkas dr. Raineris Fiulmichas (Reiner Fuellmich), remdamasis 1947 m. sukurtu Niurnbergo kodeksu, atsiradusiu nuteisus nacių gydytojus Niurnbergo teismo procese ir esančiu vienu pagrindinių tarptautinių įstatymų, teigia, kad koronaviruso pandemija yra nusikaltimas prieš žmoniją.

Niurnbergo kodekso 6 straipsnyje sakoma, kad eksperimento rizika niekada neturi viršyti humanitarinio problemos svarbumo.

Pasak teisininko, kitaip tariant, jokiu būdu kolektyvinė sutartis ar bendruomenės vadovo, ar bet kurios kitos institucijos sutikimas negali pakeisti asmens informuoto sutikimo: „Vadovai turėtų žinoti, kad įpareigoti nešioti kaukes valstybių piliečiams ir užkirsti kelią jų prieigai prie maisto, sveikatos priežiūros, transporto ar švietimo, jei jie to nesilaiko, yra karo nusikaltimas. Demokratija yra didžiuliame pavojuje, kad ją pakeis fašistinis totalitarizmas. Australijoje žmonės, pagauti be kaukių, kurios, kaip rodo tyrimai, kenkia sveikatai, sodinami į kalėjimus, o Filipinuose net rizikuoja būti nušauti. Net Vokietijoje ir kituose anksčiau civilizuotose šalyse vaikai, kurių tėvai nesilaiko naujų taisyklių dėl kaukių nešiojimo ir pan., yra iš jų atimami. Psichologų ir psichoterapeutų, kurie jau davė parodymus, teigimu, vaikai masiškai patiria psichologines traumas.“

Pasak dr. R. Fiulmicho, netrukus bus paviešinta medžiaga apie visus, kaltus dėl pandemijos sukėlimo, nes jie yra šarlatanai ir nusikaltėliai. Tuomet jie turės atsakyti pagal įstatymą.

Dr. R. Fiulmichas yra paskelbęs straipsnių ir knygų bankų teisės, medicinos teisės ir tarptautinės privatinės teisės srityse bei dėstęs Vokietijos bei Estijos universitetuose.

PAPILDYTA 2020 10 07

Sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga atsisakė komentuoti aukščiau esančiuose vaizdo įrašuose pateiktus daugiau negu skandalingus argumentus.

Ministro atstovai patarė remtis tik Nacionalinio visuomenės sveikatos centro (NVSC) skelbiama informacija.

Šio centro naujausios skelbiamos naujienos atrodo taip:

centras.jpg