Kada bus teisiami Lietuvos šundaktariai (Mengėlės pasekėjai)?

Autorius: Vladimiras Troščenka Šaltinis: https://geros-figos.blogspot.c... 2020-10-09 14:52:00, skaitė 2300, komentavo 20

Kada bus teisiami Lietuvos šundaktariai (Mengėlės pasekėjai)?

Žmonių pasakojamos trumpos satyrinės istorijos, vadinamos anekdotais. Jomis trumpai ir aiškiai atspindima liūdna gyvenimo realybė. Internete skaitydamas negausių, bet gausiai reklamuojamų Lietuvos šundaktarių isterijas dėl koronoviruso (daugelis tikrų gydytojų tiesiog sukandę dantis tyli dėl šios visuotinės aferos, pagrįstai bijodami dėl savo darbo vietos) prisiminiau seną anekdotą.

Pas tėvą daktarą ateina jo sūnus, jaunas gydytojas ir džiaugsmingai pradeda pasakoti: 

- Tėveli, aš vis dėl to esu tikrai geras gydytojas. Tu man perdavei savo kliniką su pacientais, kad aš praktikuočiausi po universiteto. Tai va, ten buvo vienas ligonis, kurį tu dvidešimt metų gydei. Aš jį išgydžiau per savaitę. Įsivaizduoji, jis visiškai sveikas! 

Tėvas daktaras liūdnai pasižiūrėjo į sūnų ir pasakė:

- Na, geras tu gydytojas ar blogas, tai dar neaišku. O tai, kad tu esi visiškas kvailys man jau aišku. Aš kol gydžiau šį mulkį, du namus pastačiau, tave asilą į mokslus išleidau, o tu dabar jį paleidai. Eik ir mokykis tapti TIKRU DAKTARU!

Šiaip bent dalį smegenų turintys žmonės, net savo šunų neleistu gydyti koronoviruso isteriją įputinėjančioms atmatoms. Nežiūrint į tai kokiai titulais jie yra pasidabinę. Pamatei ar išgirdai kokį profesorių, daktarą ar šiaip veterinorių aiškinant jog "būtinos griežtos priemonės, žmonėms atsisakant testuotis" ir iškarto supratai, jog tai ne gydytojas, o komersantas. Jei pas tokį pateksi liksi be nieko ir su nustekenta sveikata. 

Visa ši koronoafera turi tik dvi galimas ateitis. 

Viena jų, Niurbergo tribunolo atitikmuo, dėl nusikaltimo prieš žmoniškumą. Jame visi pagrindiniai sumanytojai ir jų amsintys šuniukai (pav. Usoniai, Kasiulevičiai, Morozovai ir kiti verygžmogiai) iš viso pasaulio, bus teisiami ir gaus atitinkamą atpildą. 

Kita. Mes tylėsime, pradžioje sutikdami jog visiems uždėjo antsnukius, vėliau nebeteksime tikrų pinigų (tik kompiuterių skaičiukai lojaliems, kad galėtų nusipirkti sintetinio maisto), kas kartą rašysime prašymus išeiti iš namų nurodant maršrutą, būsime gausiai skiepyjami ir "gydomi", tokiu būdu atsikratant nereikalingų (senolių, invalidų, darbo jėgos pertekliaus ir pan.), kalbėsime tik tai kas neuždrausta (patikrinta smegenų plovyklų"melo detektoriais"). Nebeteksime savo vaikų, kuriuos galės atskirti nuo mūsų kada tik panorės, dėl "vaiko teisės gyventi sveikoje aplinkoje" (pas laikinus globėjus dėdes ūsus ir pan.). Vienu žodžiu, gausime tokią ŽVERIES diktatūra, kurios akivaizdoje visos klasikinės diktatūros atrodys kaip rojus žemėje. 

Su meile ir rūpesčiu

Vladimiras Troščenka