Eduardas Chodos apie neįvykusią revoliuciją, Tichanovskają, jos vyrą ir tautiečių rolę... : „Backa liks su mumis, viskas bus О`kei!“

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-10-30 00:45:00, skaitė 1961, komentavo 6

Eduardas Chodos apie  neįvykusią revoliuciją, Tichanovskają, jos vyrą ir tautiečių rolę... : „Backa liks su mumis, viskas bus О`kei!“

„Prezidentės“ Svetlanos Tichanovskajos ultimatumas Aleksandrui Lukašenkai iki spalio 25 dienos pasitraukti iš posto virto muilo burbulu. Lenkijoje Sorošas & Co. surengė abortų revoliuciją. Dabar lenkai muša savo policininkus, blokuoja savo kelius, rengia streikus savo šalyje, verčia savo valdžią, naikina savo valstybę. Kam dabar Lenkijoje rūpi kažkokia Tichanovskaja ir jos revoliucija?

Lietuviški liberastai, tuo tarpu, džiaugiasi meistriškai sufalsifikuotų rinkimų rezultatais, dalinasi ministrų kėdes, ryja jodo tabletes ir bijo „nešvarios elektros“. Ne Tichanovskaja jų kaukių uždusintose smegenyse dabar svarbiausia, o lovys, Briuselio duodamų ir skolinamų finansų kuo greitesnis išvogimas! Bet, pasirodo, yra jėgos, kurios visą laiką savo orbitoje laikė Tichanovskaja ir jos vyrą, rengė juos revoliucijai. Žinomas Ukrainos publicistas Eduardas Chodos savo naujame video „Backa liks su mumis, viskas bus О`kei! ("Бацька останется с нами, все будет О`кей !"), atskleidžia kai ką naujo apie Baltarusijos revoliuciją, revoliucionierius Tichanovskius ir revoliucijos benificiarus.

https://www.youtube.com/watch?v=4ltlVJCDkv0

---

LDiena.lt: savo ruožtu, publikuojame reportažą, kaip pirmąją VISUOTINIO STREIKO dieną pasitiko Lietuvoje prieš kruviną Lukašenkos režimą protestuojantys baltarusiai:

https://youtu.be/l1yLUYpE7VE