Suverenais „tapę“ naivuoliai mano, kad juos gina kažkokios „teisės“ (video Plungė)

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/suve... 2020-11-02 23:13:00, skaitė 989, komentavo 5

Suverenais „tapę“ naivuoliai mano, kad juos gina kažkokios „teisės“ (video Plungė)

Karantinas paskelbtas Elektrėnų, Joniškio rajono, Jurbarko rajono, Kauno miesto, Kelmės rajono, Klaipėdos miesto, Klaipėdos rajono, Kretingos rajono, Marijampolės, Pasvalio rajono, Plungės rajono, Skuodo rajono, Šiaulių rajono, Šilalės rajono, Širvintų rajono, Švenčionių rajono, Telšių rajono, Trakų rajono, Vilniaus miesto ir Vilniaus rajono savivaldybių teritorijose. Viešose vietose kaukių dėvėjimas yra privalomas.

Atsiranda suklaidintų žmonių, kurie nusiperka iš sukčių neva tai jų teises ginančius „suverenų“ pažymėjimus ir mano, kad juos gina kažkokios tarptautinės teisės. Štai Jums, mielieji, geras pavyzdys, kaip veikia jūsų „Fake“ suverenų pažymėjimai, kurie gali pasitarnauti kaip kelialapis į beprotnamį.

Kalbant apie suverenų dokumentus, suverenas gali turėti ir identifikavimo kortelės, vairuotojo pažymėjimo ar paso atitikmenis, diplomatinę neliečiamybę, – teigia suvereno dokumentų pardavėjai.

Tai įrodo Plungėje įvykęs konfliktas tarp pareigūno ir „suvereno“, kuris atsisakė dėvėti kaukę. Jam greičiausiai bus surašytas administracinės teisės protokolas ir skirta bauda.

Taip pat gali būti iškelta byla pagal 198 straipsnį. Kliudymas policijos pareigūnams atlikti pavestas pareigas arba jų teisėtų reikalavimų nevykdymas.

Neįleidimas arba kitoks kliudymas policijos pareigūnams tikrinti pagal jų kompetenciją įmonių, įstaigų, organizacijų patalpas, kuriose laikomi ginklai, šaudmenys ar sprogmenys, dokumentų ir informacijos, reikalingos kontrolei atlikti, nepateikimas arba dokumentų nuslėpimas, klaidingų duomenų pateikimas, taip pat šių pareigūnų teisėtų reikalavimų nevykdymas –

užtraukia baudą įmonių, įstaigų, organizacijų vadovams nuo aštuoniasdešimt šešių iki vieno šimto septyniasdešimt trijų eurų ir ginklininkams arba asmenims, atsakingiems už sprogmenų laikymą, – nuo dvidešimt aštuonių iki penkiasdešimt septynių eurų.

BV inf.