„Giluminė valstybė“ veržiasi  valdyti Jungtines Amerikos Valstijas ir pasaulį

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://jonaskovalskis.com/202... 2020-11-13 13:22:00, skaitė 892, komentavo 0

„Giluminė valstybė“ veržiasi  valdyti Jungtines Amerikos Valstijas ir pasaulį

Rinkimai JAV yra žymiai daugiau nei rinkimai. Giluminė valstybė bandys pavogti rinkimus,  o jei tai nepavyks, jie bandys nuversti D.Trampą gatvėse. Kitas šio plano žingsnis bus JAV likvidavimas …

Slaptosios Soroso schemos: pasaulis buvo pasidalintas, kam atiteks Rusija

Autorius – Aleksandras Cyganovas

JAV rinkimai yra žymiai daugiau nei rinkimai. Per juos „giluminė valstybė“, kuri patyrė pralaimėjimą 2016 m., vėl veržiasi valdyti  Jungtines Valstijas ir pasaulį. Savo pergalę ji užtikrina pastatydama į valdžią žmones, kurie yra susitepę žmogžudystėmis, korupcija ir valstybiniais nusikaltimais. Tokią išvadą padarė Serbijos žurnalistas ir politikas.

Jūs gal neatkreipėte dėmesio, bet, pasirodo, visos atakos prieš Sorosą yra antisemitizmas. Bet kokiu atveju šią paprastą, bet žudančią išvadą į informacinę darbotvarkę stumia net ne pats George’as Sorosas. Ir tas piktybinis darinys, kurio metastazė ir yra šis žmogus  yra taip vadinama giluminė valstybė.

Būtent ji dabar iš visų jėgų siekia užgrobti valdžią JAV. Nusispjaudama apskritai ant visko – ant savo kandidato į prezidentus Džo Baideno neįgalumo, ant gausybės visų įmanomų rinkimų procedūrų grubių klastojimų ir pažeidimų, ant pačių JAV susiskaldymo ir masinių riaušių grėsmės. Ir siekdama valdžios naudoja visus pačius žemiausius būdus – šmeižtą, spaudimą teismams ir politikams, rinkimų klastojimą ir ekstremistų išvedimą į Amerikos miestų gatves.

Planas yra aiškus ir paprastas. Giluminė valstybė bandys pavogti rinkimus, o jei tai nepadės, bandys nuversti D.Trumpą gatvėse. Jei tokiu būdu tikslas nebus pasiektas ir jiems nepavyks suformuoti savo marionetinės vyriausybės, kitas šio plano žingsnis bus JAV likvidavimas.

Apie tai dar prieš rinkimus rašė Serbijos politikas ir buvęs parlamento pavaduotojas Srdžanas Nogo savo straipsnyje Serbijos interneto leidinyje „SRBIN-INFO“. Jis nuodugniai ištyrė „giluminės valstybės“ kandidato į JAV prezidentus Džo Baideno dalyvavimą gėdingose ​​korupcijos bylose Ukrainoje, taip pat jo glaudžius ryšius su Hillary Clinton ir George’u Sorosu.

Kompanija susirinko baisi: su Clinton tiesiogine to žodžio prasme yra siejamas kraujas dešimčių žmonių, kurie mirė paslaptingomis aplinkybėmis, kai pajudino jos paslaptis, o paskui George’ą Sorosą seka pučų, valstybinių perversmų ir spalvotų revoliucijų daugiau nei 20-je šalių grandinė.

Šiandien Hillary Clinton vadovauja taip vadinamoms antifa grupėms, kurios siaubia Amerikos miestus, o George’as Sorosas valdo „Black Lives Matter“ judėjimui. Nes „giluminės valstybės“ tikslas yra jei ne laimėti rinkimus, tai nuversti rinkimų nugalėtoją gatvėje. O jei to nepakanka, tada … “jei pažvelgsite į karus, kuriuos inicijavo penki paskutiniai JAV prezidentai ir šalis, prieš kurias šie karai buvo pradėti, tada visose šiose šalyse Sorosas realizavo savo neteisėtus sandorius ir steigė savo struktūras”.

Tai sako Srdjanas Nogo. Ir savo teiginius jis grindžia šiais argumentais.

Džo Baidenas – vagis, apiplėšęs Ukrainą

Iš esmės apie Ukrainegate’o bylą jau parašyta yra nemažai. Jo esmė yra ne tame, kad Ukrainoje biudžeto pinigai ir gyventojų pinigai buvo pavogti per neįtikėtinai įžūlias korupcijos schemas. O tame, kad būtent Džo Baidenas piktnaudžiavo savo tarnybine padėtimi eidamas viceprezidento pareigas prezidentaujant Barackui Obamai, ir šis įžūlus piktnaudžiavimas nebuvo perduotas teismui. Teismui šis nusikaltimas nebuvo perduotas todėl, nes korupcijos schemose dalyvavo Baideno sūnus Hanteris, kuris galiausiai uždirbo milijardus iš prekybos dujomis Ukrainoje, naudodamasis įmone „Burisma“.

Bet tai dar nėra visa gelmė. Už šių grobstytojų schemų slepiasi ne tik asmeninis Baidenų šeimynėlės godumas. Šios schemos buvo vykdomos kontroliuojant ir dalyvaujant Hillary Clinton ir George’ui Sorosui. Tai yra, visų šių nusikaltimų vykdymą kontroliavo visur esanti „giluminė valstybė“, kuri tokiu paprastu būdu “nepriklausoma” šalimi Ukraina šėrė savo čiuptuvus visame planetos paviršiuje. O kartu tuo pačiu metu Ukraina buvo finansuojama informacinė ir teisinė kampaniją prieš Donaldą Trumpą, o šiandien šalimi Ukraina yra apmokami  Bideno rinkimų štabo machinacijos. Iš tiesų, kam leisti savo pinigus, kai jų žinioje yra visa šalis ir visa tauta, kurie patys leidžia hienoms graužti save? Ne tik leidžia, bet ir linksmai tuo pat metu inkščia iš džiaugsmo, kad jie – ne maskoliai …

Būtent Džo Baideno priežiūroje, teigia Srdjanas Nogo, buvo sukurta schema apiplėšti Ukrainos žmones. Schema buvo grindžiama teze dėl  „energetinės priklausomybės“ nuo Rusijos atsisakymo (Nieko neprimena? Kaip nekaltai pradėti landsberginiai stūmė “Independence” projektą?). Vietoj rusiškų dujų Ukraina pradėjo pirkti taip vadinamas europietiškas dujas. Tai yra tas pačias rusiškas dujas, kurios, tiesiog perrašius dokumentus, pavirto, pavyzdžiui, slovakiškomis, bet buvo įsigytos jau už žymiai didesnę kainą.

Pinigai, uždirbti iš šio kainų skirtumo, per Ukrainos bendrovės „Naftogaz“ fiktyvias įmones, buvo išvesti iš šalies ir pervesti į amerikietiškų kompanijų ir fondų sąskaitas, kuriomis disponavo Baidenas ir jo sėbrai. Ir tai nei daugiau, nei mažiau – 1,5 mlrd. dolerių.

Grupė oligarchų ir politikų vykdė šią korupcijos schemą ir jie pavogė iš Ukrainos tautos daugiau nei 1,5 milijardo JAV dolerių. Pinigai buvo pervedami per daugybę bankų ir kompanijų į sąskaitas, kurios priklausė Džo Baidenui ir Hillary Clinton, – rašo Serbijos žurnalistas.

Beje, au! Kas dar Rytų Europoje konvulsiškai atsikrato „energetinės priklausomybės“ nuo Rusijos? Ar tik neveikia tos pačios schemos? (Lietuva, Latvija, Estija, Lenkija….)

Džo, Džordžas, Hillary ir jų bendrininkai ukrainiečiai

Srdjanas Nogo savo tyrimo medžiagoje pateikia interaktyvią diagramą, atskleidžiančią visą korupcinių ryšių  tarp naudos gavėjų iš Amerikos ir Ukrainos veikėjų, padėjusių jiems apiplėšti savo šalį, kamuolį. Jis taip pat pateikia Amerikos ir Ukrainos politikų telefoninių pokalbių garso įrašus, iš kurių aiškėja ir jų korupcinių interesų bendrumas, ir Baideno grupuotės kontrolės laipsnis Ukrainos politikams.

Taip 2016 m. vasario 11 d. Džo Baideno ir Petro Porošenko pokalbio garso įrašas aiškiai įrodo faktą, kad imuniteto nuo baudžiamojo persekiojimo garantijos buvusiam Ukrainos ministrui pirmininkui Arsenijui Jaceniukui buvo suteiktos Baideno nurodymu.

2016 m. vasario 18 d. Džo Baideno ir Petro Porošenko pokalbio garso įrašas įrodo, kad Baidenas paprašė atleisti Ukrainos generalinį prokurorą Viktorą Šokiną. Kai Šokinas buvo pakeistas, Bidenas gyrėsi visiems sakydamas, kad jis atsakingas už „to kalės sūnaus“ pašalinimą.

2016 m. kovo 22 d. ir gegužės 13 d. Džo Baideno ir Petro Porošenko pokalbių garso įrašai įrodo, kad mainais už minėto prokuroro atleidimą Baidenas leido Ukrainai gauti 1 mlrd. dolerių kreditą.

2016 m. balandžio 14 d. Džo Baideno ir Petro Porošenkos pokalbio garso įrašas iliustruoja tai, kad Baidenas kišosi į naujojo Ukrainos generalinio prokuroro paskyrimo procesą, o 2016 m. gegužės 27 d. pokalbio garso įrašas įrodo, kad jis taip pat kišosi į naujus paskyrimus Ukrainos generalinėje prokuratūroje.

2016 m. rugpjūčio 19 d. Džo Baideno ir Petro Porošenkos pokalbio garso įrašas įrodo faktą, kad Baidenas dalyvavo renkant žinomai melagingą informaciją apie Donaldą Trampą ir Polą Manafortą, kad sukompromituotų Donaldo Trampo rinkimų kampaniją.

Baidenų šeimos partneris visame tame buvo Ukrainos oligarchas Viktoras Pinčiukas, KGB bendradarbis, jo paties pripažinimu, nuo 1987 m.

Pinčiukas taip pat yra vienas iš pagrindinių George’o Soroso bendražygių Rytų Europoje. Per Viktorui Pinčiukui priklausančius bankus dalis šios sumos, 29 milijonai dolerių, 2016 metais buvo pervesti į buvusios kandidatės į JAV prezidentus demokratės Hillary Clinton fondą, sakoma tekste.

O ką bendro su tuo turi „giluminė valstybė“?

O tai, kad pačiose JAV visą šį sukčiavimą kruopščiai nuslėpė FTB, kuris jau atvirai įgyvendina “giluminės valstybės”, o ne Juntinių Amerikos valstijų valstybinės institucijos, valią. O taip pat tai, kad giluminei valstybei pavaldi spauda, ​​pradedant oficialiu naujienlaiškiu „The Washington Post“ ir baigiant socialiniais tinklais „Facebook“ ir „Twitter“, įžūliai cenzūruoja bet kokią šiai giluminei valstybei nepageidaujamą informaciją. Tame tarpe ir paties JAV prezidento Donaldo Trampo įrašus.

Tokiu būdu FTB, turėdamas galimybę gauti visus įrodymus į savo rankas, ne tik atsisako šios galimybės, bet ir atvirai bandė nuslėpti bei sunaikinti įrodymus. Dar daugiau, kai įrodymai pradėjo pasiekti visuomenę, vietoje to, kad apkaltinę Baideną, buvo pradėtas masinis D.Trampo persekiojimas, kuris baigėsi apkaltos procesu  prezidentui už tai, ką iš tiesų padarė Baidenas.

“Čia mes matome globalistų veikimo būdą. Puikiai suprasdami, kokius nusikaltimus jie įvykdė, ir žinodami, kad už šias machinacijas bus teisiami, jie pradeda melagingai pulti savo oponentus dėl tų pačių dalykų, dėl kurių jie patys ir yra kalti”, – pabrėžia serbų žurnalistas ir politikas.

Ir čia mes susiduriame su Georgo Soroso imperijos veikla. Informacine – kai, pavyzdžiui, koks grožis!, to paties „Washington Post“ straipsnyje teigiama, kad išpuoliai prieš Sorosą yra antisemitizmas – ir destruktyvia veikla, kai Amerikos mokesčių mokėtojų pinigai skiriami „finansuoti chaosui ir neramumams, kurie užgriuvo Jungtines Valstijas per pastaruosius kelis mėnesius“. …

Faktas yra tas, kad savo čiuptuvais Sorosas dešimtmečius kontroliavo Jungtinių Valstijų tarptautinės plėtros agentūrą USAID. Šios agentūros pinigai, teoriškai, skirti „remti prekybą, žemės ūkį, ekonomikos augimą, sveikatos apsaugą, neatidėliotiną humanitarinę pagalbą, pagalbą konfliktų prevencijai ir paramą demokratijai besivystančiose pasaulio šalyse“, iš tikrųjų labai dažnai per korumpuotus politikus buvo pervedami į fiktyvius projektus. Pavyzdžiui, pasak Nogo, vien Serbijoje per USAID per pastaruosius 20 metų buvo išimta ir išplauta šimtai milijonų dolerių Amerikos mokesčių mokėtojų pinigų.

Jei pažvelgsite į karus, kuriuos inicijavo penki buvę JAV prezidentai ir šalis, prieš kurias šie karai buvo pradėti, tai visose šiose šalyse Sorosas vykdė savo neteisėtą veiklą ir steigė struktūras, – sako Srdjanas Nogo.

Dalis pinigų buvo skiriami perversmams organizuoti, o dalis galiausiai grįžo į JAV, kur šiandien yra naudojami Antifa ir Black Lives Matter judėjimams finansuoti.

Beje, patys sorosiniai veikėjai apie tai kalba atvirai. Pavyzdžiui, šių metų liepą Soroso Atviros visuomenės fondas (AVF) paskelbė, jog investuos 220 milijonų dolerių į paramą rasių lygybei. Skamba gražiai. Tik lygybė tarp rasių yra spekuliacinė doktrina. Mes visi, žinoma, tik už – bet kam konkrečiai turėtų būti skirti pinigai? Plakatams, reklamai, gal pašto ženklams su šūkiais gerbti rasinę lygybę?

Ne, tai buvo konkrečiai pareikšta AVF svetainėje, iš šios sumos 150 milijonų dolerių bus skirta remti pilietines ir lygių galimybių grupes, tokias kaip Black Lives Matter, Vienodo teisingumo iniciatyva, Teisingumo inovacijų ratas ir Pažeidimų taisytojai. ( Equal Justice Initiative, Circle for Justice Innovations и Repairers of the Breach.)

O ką jie turės daryti su šiais pinigais? Į šį klausimą George’o Soroso sūnus Aleksandras atsako toje pačioje vietoje: „Ši investicija suteikia galimybę juodaodžių bendruomenių lyderiams atkurti policijos pajėgas, panaikinti masinį įkalinimą ir pašalinti kliūtis galimybėms, kurios jau seniai yra nelygybės šaltinis“.

Atkurti! Policija? Pašalinti masinį įkalinimą? Kaip tai reikia suprasti? Tai reikia suprasti vienareikšmiškai: pačių juodaodžių  nuosavos policijos organizavimas ir juodaodžių paleidimas iš kalėjimų. Tai yra, kartu ir teisingumo panaikinimas …

Kiek pinigų Sorosas paaukojo Baidenui,  atviruose šaltiniuose rasti neįmanoma. Iš jų mes žinome tik tai, kad mažiausiai 500 tūkstančių dolerių. Tačiau vertinant duomenis, paskelbtus po ankstesnės prezidento kampanijos 2016 m., kai Sorosas paaukojo 25 milijonus dolerių tuometinei demokratųpartijos kandidatei Hillary Clinton, vargu bau ar gali eiti kalba apie mažesnę sumą. Akivaizdu, kad šiai kampanijai buvo skirta kur kas didesnė suma. Ir visi supranta, kai demokratų partijos būstinė spalį pranešė apie sukauptus 432 milijonų dolerių „rinkimų kampanijai šalyje“, Soroso struktūrų dalis šioje sumoje jokiu būdu negali būti nereikšmingai maža.

Bet tai dar ne viskas. Sorosas kontroliuoja gerai žinomą organizaciją „CANVAS“ (Nesmurtinių veiksmų ir strategijų taikymo centras), tą pačią, kurią įkurė žmonės, įvykdę „pirmąją sėkmingą spalvotą revoliuciją Serbijoje, po kurios į valdžią buvo pastatyta kolonijinė vyriausybė“. Ir ta pati, kuri šiandien „vykdo perversmus ir aktyviai dalyvauja keičiant režimus, kurie neįtiko George’ui Sorosui, Klintonams ir kitiems pasaulio spekuliantams bei nuotykių ieškotojams“. Būtent šioje organizacijoje, teigia Nogo, buvo rengiami aktyvistai iš maždaug 50 šalių, kurie, be kita ko, vėliau buvo vadinamųjų spalvotųjų revoliucijų Ukrainoje, Gruzijoje, Egipte, Tunise, taip pat nesėkmingų revoliucijų Baltarusijoje, Rusijoje, Kinijoje ir Sirijoje pagrindiniai veikiantys asmenys.

Ir šiandien „CANVAS instruktoriai rengia Antifa ir Black Lives Matter “aktyvistus“, o šie operatyviai dalyvauja organizuojant smurtą, riaušes ir teroristinius išpuolius, kurie pastaraisiais mėnesiais užgriuvo visą JAV teritoriją.

Tuo pat metu, pabrėžia Srdjanas Nogo, „ Antifa“ vadovauja Hillary Clinton, o George’as Sorosas yra atsakingas už „Black Lives Matter“.

„Giluminės valstybės“ tikslas yra ne laimėti rinkimus, bet nuversti rinkimų nugalėtoją gatvėje, – daro išvadą Serbijos žurnalistas ir politikas.

“Jie gerai pasiruošė šiam scenarijui. Giluminę valstybę labai sudrebino  netikėta D.Trampo pergalė 2016 m., ir jie tuo metu tiesiog neturėjo laiko organizuoti prievartinį naujai išrinkto prezidento nuvertimo, tačiau dabar jie tikrai yra gerai tam pasirengę. 2016 m. jie pavogė 11 milijonų balsų, bet to paprasčiausiai buvo nepakankama. Dabar jie yra pasirengę pavogti kur kas daugiau: 30 milijonų padirbtų asmens tapatybės kortelių  buvo pagaminta daugiausia Kinijoje, likusi dalis – Balkanų šalyse. Visus tai patvirtinančius įrodymus ir tikslias vietas paskelbsiu kitą kartą”.

Tokiu būdu, Nogo daro išvadą, planas yra aiškus ir paprastas. Giluminė valstybė bandys pavogti rinkimus, o jei tai nepadės, bandys nuversti D.Trampą gatvėse. Jei tai taip pat nesuveiks ir jiems nepavyks pastatyti į valdžią savo vyriausybės, kitas šio plano žingsnis bus JAV likvidavimas, reziumuoja Serbijos analitikas.

Šaltinis: https://tsargrad.tv/articles/sekretnye-shemy-sorosa-mir-razdelili-komu-dostanetsja-rossija_295680

Iš rusų kalbos vertė Jonas Kovalskis (c), 2020-11-12